Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím,..tak jsem přečetl pár komentářů, a tak se také vyjádřím. Někdo tu řekl, že nerozumí proč ti co wow nehrají , nechtějí hrát, proč chodí na tyto články potažmo píší komentáře proč je wowko šaptné atp.. No jednoduše proto, že můžou. A proč také ne. Ostatně tyto články nečtou pouze dvě skupiny lidé že?...nejsou to pouze ti to wowko hrají a mají rádi a ti co ho hráli a již nemají rádi. Je tu také skupina těch , pro které je wowko nové, nepoznané , láka je to zkusit, poznat...a ti si určitě rádi přečtou i negativa této hry.

    Také zde padl komentář "vyléčeného závisláka", kdy popisuje své uvědomění si, že to honění je skutečně pořád dokola, uměle natahovaný prožitek, kdy každý další datadisk v podstatě přinesl frustraci v podobě toho, že to co jsem v tom WOWku "dokázal" , čím v ším jsem si musel projít abych získal tuhle fakt boží sekeru, je rázem pryč a smeteno ze stolu příchodem dalšího datadisku, který ano, Vás zase připoutá k nesmyslnému sezení za PC, kdy se znovu hodníte aby jste získali ten top Gear, v naději, že pak tedy už je ten konec, kdy patřím mezi ty borce a už mne nikdo z té pozice nesrazí dolů a já si vklidu mohu začít vychutnávat radosti a prožitky z této ....hry??...))......

    Ano, pánové jsou lepší hry než wowko, ale nejsou v nich lidé....a lidé ve wowku zůstavají práve proto, že jsem v moci blizzardu, kdy je tam roky vytvořena sociální komunita těch stejných lidí, a v podstatě nikomu se nechce opustit své "nahoněné chary" když už jim obětovali tolik let života a je zatím tolik "práce"... přece nepůjdou do jiné hry a začnou vše dělat znovu ??.....i když právě to dělají s každým dalším datadiskem wowka....))

    Já jsem hrál wowko asi 4 roky tuším na officu,...kdy už krátce běžel první datadisk a o lich kingovi se pomalu šuškalo,..... ano ze začátku jsem byl z wowka ohromen, a byla to dlouhá a strastiplná cesta za levelem 70 a těžké a vydřené získání mého prvního EPIC gearu (pvp) po hodinách v battlegroundech (bavilo mě to)...najednou ano, byl jsem super HUNTER, měl top Gear....a ejhle...lich king...a najedou vše k ničemu....aha...no dobře...lich king...ale...to vypadá dobře....tak nevadí, tak ted, ted budu mít na levelu 80 ten super gear...a...a vůbec., budu dobrej...)).....jenže najedou ani to nemusel být nový datadisk,...jednoduše nový patch, který jenom zvednul atributy (šísla) , a přinesl komplet nové sety, vyššího TIER...)) a zase vše znovu.......ne , tento mechanismus blizzardu jsem prokoukl poměrně záhy a byl si toho vědom, ...přesto mě to bavilo hrát, raidovat, vychonil jsem druhý char, třetí char, který přinesl zdánlivě nový prožitek ze hry.......a tak jsem u wowka setrval jestě následné dva roky do cataslismatu.....ale ten už mě nebavil....wowko ještě víc zestupidnělo...zjednodušilo se, ...a tefakto po log in už jenom člověk hodiny stál v hlavním měste jako idiota a čekal ve frontě v LFG...) ...ne pánové,....rád si přečtu o wowku,...byla to dobrá hra....měla v herní historii svůj čas a své místo.......ale to již pominulo.........asi tak rok už hraji Star Wars: The old republic....užívám si to...je to super, jiný svět , jiný mythologie, jiné boje, jiné všechno....ale v podstatě po roce, a s příchodem datadisku, stejná anabáze jako u wowka.....aspoň že ten TOR má celkem povedenou příběhovou linii a člověka to baví hrát jen tak....a co si budeme povídat?...Jedi se světelným mečem zanechá větší dojem, warrior z wowka...)....za překlepy se omlouvám, nečtu to po sobě...)
  • Trvalo mi to hodne dlouho nez jsem si uvedomil, ze roky ztravene v teto hre, byly naprosto promrhane, ano zacatky na freecku byly hezke, poznavani MMO hry, ale posleze 4 roky na offiku, kde pred koncem hrani, jsem uz jen cumel na staty a dmg, kterou v raidu rozdam a HC gear ... Nicmene se zabavy se casem stala nutnost a zavislost, kde bylo primarni sehnat vse potrebne na raid a hlavne vydelavani goldu, coz znamene farmeni dalsich altu a take oblekani altu, takze neustale chozeni dungeonu, LFR, raidu ... a tak porad dokola ...

    Trvalo to do doby, nez jsem si uvedomil, ze cim vice ve hre jsem, tim vice toho jeste musim udelat a hlavne jsem casove nic nestihal a to jak v realu, tak ve hre porad, jsem mel tendenci, ze den je strasne kratky, prichod domu z prace znamenal usednuti k PC a obvykle farmeni, 5 x tydne HC raidy od 19-24 hod ... No proste typicky zavislak WoW a presne na tohle hra sazi.

    Az jednoho krasneho vecera sem rekl dost, takhle to opravdu dale nepujde a neminim nadale prosedet polovinu sveho zivota u PC a byt neustale otrokem teto hry.
    A dostavil se take tzv. syndrom vyhoreni ze hry, kdy si uvedomite, ze je to porad dokola totez a kdyz prijde datadisk, tak vse razem zacina odznova no proste hnus.
    Dnes jiz 6 mesicu nehraji jsem tzv. cisty :) ale jedno vim jiste, uz zadne další MMO nikdy hrat nebudu, protoze to za to opravdu nestoji.
  • S WoW jsem seknul ani ne rok zpátky. Přece jenom po nějákých 7 letech to člověka omrzí. Když jsem začal hrát i jiný hry, uvědomil jsem si, jak je WoW strašně starý! Po grafický stránce, ale i ten engine už je dost včerejší. A zárověň jsem si uvědomil, jaký zázraky na tom Blizzard dokázal, že ta hra je stále nejhranější MMORPG, ikdyž do ní člověk musí vrazit 12e měsíčně + koupit si každej datadisk zvlášť. Je docela smutný, že 9 let stará hra si stále nenašla skutečnou konkurenci.

    Já teď vkládám svoje naděje do Elder Scrolls Online, ikdyž se docela bojím, že z toho bude podobnej propadák, jako z GW2. Jestli ani ESO ve mě nedokáže zaplnit tu díru, kterou ve mě WoW vyhlodalo, tak už můžu jenom doufat, že Blizzard přijde s nějákým novým titulem (mluvilo se o Titanu, ale už jsem o tom dlouho neslyšel) a shodí tak sám sebe z MMORPG trůnu :)
  • Mno ..WoW jsem hrál od Vanilly až po Cataclysm a mohu říci, že nejvíce jsem si to užil na TBC, neboť Illidan byl pro mne strašnej sr*č už od dob W3 :) ... a nejhezčí na tom ze začátku bylo, že to byla jedna z prvních MMORPG her, co jsem kdy hrál a poznávat všechny ty mechanismy apod. byla paráda (nezapomenu, jak jsem se jako 11ti letej radoval, když jsem udělal 12. lvl maga a dostal možnost si vylepšit spelly a to jsem expil stylem: 10 pavouků mi dá celkem 1100expů, takže tohle musím oběhnout 12x a budu mít lvl, neboť jsem jako malý nerozuměl moc anglicky a questy jiného typu než zabij/seber/dones pro mne byly oříškem) :) .. Nicméně po takové době už to člověka omrzí a už bych se k tomu asi už nevrátil, ačkoliv se sem tam kouknu na stream na twitch.tv z WoWka :) hold staré časy - dobré časy :)
    • Náhodou :) Illidan je nejsympatičtější postava celého světa warcraftu :)
  • Chtělo by to spíš Warcraft 4 :) Doufam ze to oznamí :)
    • NO bylo by lepší kdyby to nevydali než aby to vydali a hra stala za ho*no.. To mají firmy poslední dobou v tendenci :) Každopádně uvidíme...
  • Super trailer. Ale zial ked neni cas tak neni cas.
  • Já fakt nechápu zdejší inteligentní komentáře. Když WoWko nehrajete, nezajímá vás a myslíte si, že vývojáři měli dávno umřít na rýmu, tak snad nečtěte články o něm a nechoďte plivat do diskuzí, ne? :)

    Trošku se bojím té flexibilní obtížnosti, zavání mi to průšvihem jako level-scaling. Snad se zadaří :)

    V článku mi jinak dost chybí vysvětlení, co je Proving Grounds; když už se o tom zmiňujete, mohli jste tam připsat tu větu z obřího Patch Notes.
    "Proving Grounds is a new feature where level 90 players can test their mettle and undertake trials designed for Damage, Tank, or Healer roles to test and improve their combat skills in a safe, controlled environment."
    • popravde je to vlastne jen trochu inteligentnější duma :D
  • tady je videt jak skvele dilo je tohle po vytvarne strance, že i pres sve stari porad vypada krasne.
    Znova bych si rád obnovil account jen škoda že v LFR dostavate horší equip oproti normalnim raidum a taky obtižnost LFR je strašne nizka, pulka raidu muže byt afk nebo dokonce mužete ten raaid sabotovat a stejne vyhrajete.
    a tady to je taky smešný, udelat siege of Orgrimmar jako pve raid, misto toho aby bylo možne napadnout Orgrimmar normalne.
  • promitac
    Jezis to je hate zase. Wowo uz nehram naku dobu, ale teraz som si prebehol story videjka od MoP, a napriklad ta voljinova rebelia, sak to je upne super spravene. Aj ten final raid na Garosha, jak odhodi tu svoju sekyrku po fotrovi, cim opusti vsetko cim kedy bol, ved to je proste dobré.
    Ta hra ma stale co ponuknut. Hra ju miliony ludi stale (vlhke sny vsetkych ostatnych konkurentov).
    A vyzera to tak ze to skonci tak ako to zacalo, s Burning Legion.
  • V nejlepším se má přestat, ale u warcraftu už je pozdě tak prosim buď te tak schovívavý a nechte to v klidu umřít
    • To mas tezky, kdyz ta "umirajici" hra drti vsechny svy konkurenty.
      • ty budes ten inteligentnejsi co? COD taky drti konkurenci a jaka je to neskutecna sr.cka *7*
        • A na tosi přišel jak že COD drtí konkurenty? :D
          • Komerčně bohužel ano ..Kvalitou né
            • No záleží taky na tom na jaké platformě... xbox určitě ale na PC bych si tak jistej nebyl
      • Jo, to máš pravdu, své konkurenty drtí tak, že ji nějak začali ubývat hráči.
        • Zapomel jsi, ze je drti skoro 9 let stara a placena hra, ktera ma "jen" 7.7m platicich hracu. To konkurence je zdarma (vetsinou) a ani tak nestihaj :))
          • I antický Řím drtil své nepřátelé po mnoho let, a jak dopadl...
          • dalsi blb, kde vy se tu rodite? aha ve wow *7*
            • Nojo honziku tebe prekvapuje ze u clanu na wow jsou hraci co wow hrajou ? Jen nevim co tu dela lbl jako ty ...:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit