Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cože - grafika a negativum, vždyť to vypadá parádně? Každopádně přesně se ukazuje že Thrall je opice špinavá, takže to co sem si o něm myslel od začátku se mi v tomhle traileru potvrdilo. Garroshe dosadil on a za vše co se potom stalo a stane je sám přímo zodpovědný. Hmm vždycky budu litovat toho, že sem se jako Blood Elf nemohl přidat k Kaelovi, ten aspoň věděl co dělá a nebejt socek, tak by se i zadařilo.
  • hmm já strávil stovky hodin u Knight Online, ale WoW jsem nikdy neměl ani nainstalovaný, ten fenomén mě minul
    • A to se chlubíte nebo si stěžujete ?
      • ani jedno, kupodivu ne všichni diskutující u článku k WOW musí milovat nebo nenávidět
  • Já fandím každému dalším hřebíčku do rakve :) navíc to furt vynáší, sice o pár miliard míň, ale vynáší....
  • Těma pandama z toho udělali opravdovou pohadku. Všechno ostatni mi nepřipadalo nikdy tak dětinske (i přes to, že měl Warcraft vždycky takovou pohadkovou barevnou grafiku) jako tohle.

Sice to už nehraju, tak mi to je docela jedno, ale tohle video by vypadalo daleko dospěleji a važněji s čimkoliv jinym než s pandou. Takhle mi to přišlo spiš směšne..
    • Tak to se máš na co těšit příští datadisk Wrath and Mists of Burning Cataclysmic Australoth mají být novou rasou Crocoalas(pro hordu) , tedy míšenci krokodýlů a koal,a pro Alianci Platyroo, tedy míšenec klokana a ptakpyska, a classa Bushman. Také přibude mnoho nových způsobu zábavy, například kanibalství(PEGI 3+), tvorba zoo, a speciální eventy "ulov si svého zoologa".. Také přibude nový kontinent známy z historie Warcraftu Australoth, ve kterém se budou hráči prohánět na úrodných pouštích a vybíjet/ochraňovat ohrožené druhy.

Tento datadisk bude mít za úkol přiblížit svět Warcraftu lidem z Austrálie.
    • Příští datadisk bude My Little Pony burning Stormwind *1*
      • dalsi expanze se bude jmenovat: " Jaina does thunderbluff " jen nechapu proc mi to nikdo neche verit *1*
    • Co ti prijde vic detinsky? Gnomove nebo pandarieni? Mne teda gnomove...
      • no mi teda všechno co bylo před pandama přišlo pro ten svět přijatelne. Ale panda teda určitě ne
  • Nejdražší party chat na světě *1*
  • Ta sekera na titulnim obrazku je vazne libová!
  • TheGGG
    to má být fantasi? Já myslel podle obrázku že budou vycházet noví pokemoni.
    • Co jiného čekat od člověka s takovým avatarem?
    • Jacahchachacha , diky takhle uz jsem se dlouho nezasmal . Kde na to chodíš? Umři na hemproidy
      • TheGGG
        Hned po tobě *14*
        • Miserius
          Hemproid jo? *1* Tak to hodne stesti
  • Jinak ten "pandaren" je Taran Zhu, leader Shado-pan mnichů, žádný noname pandaren, jak by se z onoho článku mohlo zdát ;) Když už i Garrosh je jmenován...
    • Overwatch
      Díky, přidáno do článku.
  • Pro autora článku: The Dark Bellow je dost možná mega hoax, protože to vypadá, že stránku s "fake" registrací na uspto.gov je možné vytvořit vcelku lehce. Viz http://www.mmo-champion.com/content/3342-Blizzard-Trademarks-Corgis-Unleashed-(Okay-not-really).
    • Overwatch
      Pěkný možná-hoax, to jsem neviděl. Doplněno, díky.
  • Shania
    Jeho největší negativum je grafika?
    Jasne, vsechno by bylo lepsi v GCI, ale ja osobne bych radsi bral vic takovych videii v enginu hry (plati i pro SC) nebo delane takto http://www.youtube.com/watch?v=-D--GWwca0g
    nez jedno GCI.

Myslim, ze prave na traileru je krasne videt jak obrovske vylepseni enginu wow dostal v poslednim datadisku. Zejmena animace postav jsou fantasticke a odpovidaji presne tomu, co umi ve hre (pandaren). Model garoshe je zase krasna ukazka toho, co bude umet novy model orku.

Radsi nebudu ani zminovat, co to bude znamenat pro machinimu, az konecne dostanou nove modely ostatni rasy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit