Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Po dohrání Multiplayeru Diabla 2, ve dvou hráčích, na obtížnost Hell se zapnutým příkazem /players 8 (zvyšuje počet a sílu nepřátel jako by hrálo 8 hráčů) a úspěšném rozmetání všech uber bossů už mě nic nedokáže překvapit... pochybuju že to v Blizzardu dokážou zopakovat....
    • pekne, ja to dohral za barbara lvl 88 na hell na /players 8 sam :)
    • Největší síla bylo Iron Maiden na Death Knightech... s barbarem jsem se vždy zabil sám :) *1*
      • Jo no Kamoš hraval za barbara a to bylo:
        Ja:Stuj Knighti z maidenou!!!
        Kamoš: Ti jsou moji.... jo aha pozdě.
        • MidnighT91
          Hráli jsme to tehdy v kombinaci paladin a nekromant. Naprosto nejdrsnější kombinace, není nad armádu kostlivců na vaší straně posílené trnitou aurou...
          • To teda potom nevím co jsi hrál, protože monstra na hell kostlivce drtily na jednu ránu. S aurou vydržely možná tři.....?
            • Jiste a z toho duvodu Skelemancer s prehledem soloval Ubery...
            • Trnová aura aura vrací dmg zpět potvoře. Ale na hell to zas tak uber nebylo. A dobře postavený nekr se synergiemi mohl používat kostlivce i na hell.

Jinak /players 8 ve skutečnosti obtížnost snižovalo. Parta pak dostávala víc expů a na diabla na normal se chodilo hodně přes 30.
    • v diablu byla obtiznost tvorena hlavne soulama s conviction aurou a bugnutyma fire enchanted monstrama :)
    • Aby ses nedivil ;)
  • Ikdyž to bude sebvětší pecka už mě stím odsouváním a krmením PR kecy začinají docela smolit(jemně řečeno) Nevím jak vás :-)
    • kostejnesmrtelny
      Jo. Čekal jsem to už na vánoce...
    • Ty asi nevíš co se děje na ruzných diablo forech, lidi se tam furt ptaj, remcaj a Blizzard jim akorát odpovídá (lidi říkají, že je beta lehoučká, tak proto tohle video)..
  • Z D3 se pomalu stává legenda a to ještě ani nespatřil světlo světa pořádně .... Udělat kvalitní a zábavnou hru jistě nějaký čas zabere, ale tohle už začíná býti poněkud dlouhé ....
    Lepší bude nemít žádné očekávání nežli pak býti zklamán že :) ....
    Takového přelomu jako u Diabla 1 se určitě nedočkáme ...
  • kecy prdy bedary. Navalte sem tu hru a neserte bohy.
  • Diablo 3 je asi jediná hra, kterou předběhla její reklama. Dají se koupit trička, myši i podložky. Všude se vedou sáhodlouhé diskuze a zakládají se weby. To vše o hře, u které se po šesti letech vývoje stále neví, kdy a jestli vůbec vyjde. No... lidem, co si v roce 2009 dali předobjednávku v domění, že hra do roka od ohlášení vyjde, vůbec nezávidím.
  • Ja jen doufam,ze ta obtiznost nebude jen o vysokym HP priser. A taky doufam,ze to prejmenujou na Abyss.
    • Nene, bude to o mnohem větším počtu příšer s mnohem větším počtem HP, popřípadě se zdvojnásobeným útokem nebo něco na ten způsob bych to viděl, taková je holt dneska doba :)
      • A resisty. Nezapomeň na resisty. *1*
  • No bude to nastavena diablo 2 neboli nast diablo 1. Proda se toho 10m kopii a recenze budou mit diky hype a strachu recenzentu napsat pravdu 90% nebo vic. pletu se?
    • posila
      A zalezi na tom?
  • Enclaw
    Ano, Blizzardi to natahují, ale věřím, že nesedí na zadku s prstem v nose, ale že makají a odlaďují, aby Diablo III bylo v době vydání co nejvybroušenější diamant. U Diabla II jsem strávil v mládí 300+ hodin, a věřím, že Diablo III mě nezklame.
    Stačí se nenechat jen moc masírovat tou PR kampaní, kterou má dnes každá hra již dlouho před vydáním, prostě nebrat žádné PR kecy moc vážně a udělejte si každý názor sám, až hra vyjde. *4* Zatím si zahrajte pro mě velké RPG překvapení Kingdoms of Amalur: Reckoning a šetřete prsty na Diablo *2*
  • Poslední dobou nás Blizzard kope spíše do koulí
  • Nazdarek lidičky, zvýšení obtížnosti oproti Diablu II mně těší. Normál mohou nechat, ale zvyšení obtížnosti Nightmare a Hell jenom hře prospěje, aspoň se tam každý nedostane! Inferno bude dle mně paráda, už se začínám ve hře nudit.
    Lidi, ale čím déle to budeme hrát tím více se nám hra začne zjednodušovat, ono je to vcelku běžný jev a nemění se časem. Takže ve finále jim hráči hrající s Hardcoe postavami nakopou zadek. Slibují jim, že z Hardcore hráčů bude blizzard zoufalý!!
    S pozdravem!
    • Ne ze bych chtel aby to byla vyzva, ale musi to byt tezky aby se tam nikdo jinej nedostal. Typicky ceske. *1*
    • Zayl
      No tak jako vždy. Prvních pár pionýrů uplácá funkční buildy a najde díry v mechanikách.

Jo kdyby se to AI bylo schopné adaptovat! To by byl teprve mazec.
      Tady to že každá creepa dostane 5000% HP a resisty na každou hovadinu je docela tragédie.
      • Presně jen se zvíší číslíčka v tabulce mobů a hned máme větší otížnost! hnus*11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit