Přejít na výpis diskuzí
Blizzad slibuje: obtížnost Diablo III vám nakope zadek
13.2.2012 | Petr Poláček
84 příspěvků
-
No to jsem teda zvědaf. Pokud mě to donutí snížit si obtížnost, smeknu kloboukem. *12*
-
-
Donutit uživatele snížit obtížnost je velmi jednoduché - AI které cheatuje natolik že nejde porazit. A pokud tě bude drtit i první příšera, tak to asi tím, že by měla zatraceně mazanou AI, nebude.
-
-
řekni Rumburk srabe:).
-
Jo, jasně, obtížné. Dokud si sám nezahraji, nevěřím.
-
No u D2 tez rikali ze obtiznost Hell nebyla delana pro solo hrani a kdyz clovek vedel co dela tak se stavely cookie cutter buildy ktere i tam vybijely moby po desitkach. Cili jim tak nejak neverim ;-)
-
K tomu klikfestu - Myslím si, že by tomu veeeeeľmi prospelo ovládanie ála Alien Shooter. Teda že sa WSAD/šípkami pohybujete a myšou útočíte.
Diablo 2, Torchlight atď. majú presne túto chybu, ovládanie čisto myšou je jednoducho v tých chuchvalcoch mobov mizerné, neprehľadné, bolí z toho ruka a preto ma to, podobne ako iných anti-diablo 3 ľudí, NEBAVILO... -
-
já bych byl klidně i pro gamepad... myška je sice myška... ale rád bych si to zkusil rád i na něm
-
Vám Slovákům furt něco vadí a jste chytrý jako rádio. Next!
-
-
ešte že podaktorí Česi sú múdri ako telka... ;)
-
-
to aby si sa vratil k alien shooterovy xD
-
-
A koho to vlastně ještě zajímá. *3*
-
A co se do toho cpe nějakej Blizzad? Nikomu jinému než Blizzardu, co se týče zpráv o Diablu nevěřím... :-D
-
:DD Joo toho Blizzadu sem si ani nešiml .
-
Nakope zadek?? Tak to si nepřejte vědět, co udělám zadku Diabla já, až se na něj vrhnu. Vrazim mu palcát tak hluboko, že nebude vědět, jestli začít s*át nebo lomit rukama *12* *16*
-
-
On zasejc obživne? Já se domníval, že Diablo a jeho bráškové už mají utrum? To ty milióny kliků byly zbytečné? *1*
Nejsem sice na danou tématiku odborník, ale podle mě se s palcátem v sedínce velká potřeba vykonávat nedá. Takže bych to viděl spíš na to lomení rukama *15* -
-
*1* Jj, já to myslel jako zadek hry obecně, než samotného Diabla, ale to je fuk:) Tuhle hlášku o sr*ní a lomení rukama z Přeletu nad kukaččím hnízdem jsem si chtěl už dlouho někde střihnout, ale koukám, že není tak krutá, jak se mi zdála *1* *1*
-
-
-
V roce 2012 nebude žádný Blizzcon. Proč asi? Není co oznamovat. Vypadá to, jako by se bály ohlásit, že Diablo 3 bylo zrušeno. Proto nám předhodily rádoby "beta test". Už nevěřím, že Diablo 3 někdy vyjde a určitě nejsem sám.
-
-
Nesmysl, i kdyby to vydali jako patlaninu tak si to koupi hodne lidi. Uz proto ze to je Diablo. A o prachy ted jde, wowko prestalo hrat skoro 2M lidi.
-
-
To jo. Hraje ho už jen 10M lidí. Blizzard krachne! :-D
-
-
Let's flame! Jojo, předhodily nám betatest zrušeného projektu, na kterém dále makají. Zní to opravdu rozumně *15*
-