Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a?:)
    Me to takhle naprosto vyhovuje, pokud to nebude vylozene kyc.
  • ...hry, ale čepic.
  • Dota 2 bude free2Play,takze zadne kupovani.
  • Pěkný článek, ale úplně nesouhlasím s tím koncem. Je sakra velkej rozdíl jak se to bude jmenovat, protože už jenom ten název Dota je tak známej a u spousty hráčů oblíbenej, že i kdyby udělali z Doty 2 úplnou srágoru stejně by ji spousta hráčů koupilo.....
  • JohnyTheZik
    Vuci WoW nechovam zadnou zast a je fakt, ze tadyty informace proste jsou, kvalitni a ve velky mire.. Kazdopadne pro me, jakozto dotare, je to smutny hlavne v tom, ze kdyz redakce nesleduje wow, spolupracuje s vami, ale dota komunita je taky podobne obrovska, takze by neuskodily nejake kvalitnejsi informace..
    Pak na to odpovi sefredaktor, kazdopadne jeste zmateneji, nez v clanku. Rekl bych, ze o dote mam trochu vetsi znalosti a vysvetleni "komunita se bourila" je proste smesny.
  • SirArag
    To máš pravdu. Zrovna nedávno jsem se rozhodl oprášit svůj stařičký účet na Lide.cz (teda spíš jsem k tomu byl dotlačen :) a vlezl jsem do kamarádčiny místnosti.
    Přišla tam asi čtrnáctiletá holka a že se chce strašně bavit o sexu, tak jsem se jí zeptal "co to jako má být". Nejen, že to vzala vážně, ale ještě se mě to asi půl hodiny snažila "učit" a nakonec došla k názoru, že jsem asi zrovna vylezl z kláštera :)

Kdybych na konec každé věty napsal smajlíka, určitě by to dopadlo úplně jinak.
  • Veskoslav
    To věřím:)Já osobně názvy nepřekládám pokud nemusím, někdo to totiž nemusí znát v překladu.
  • SnakePlisken
    Děkuji, že naše info považuješ za přesné. V těchto diskuzích je pochvala na WoWko nebo WoWfan vzácností. :)
  • blizardi si chteli zaregistrovat znacku ale melo ji valve tak zacal spor hahaha
  • Jeden z mála případů kdy seberete dítěti bonbón, ale překousne to a nerozbrečí se. O.o
  • Zayl: Jakym prave? EULA... na vsechny mapy vytvorene v jejich editoru ma vyhradni pravo Blizzard. Samozrejme se to tyka mapy a ne nazvu coz umoznilo vsechny tyto dohady o to.

Jedinej kdo je v tomto sporu "spatnej" je Valve, protoze se snazi zaregistrovat znacku, ktera do teto doby patrila komunite, ackoli puvodni mapa je stale Blizzardu.
  • Vegen
    HoN byl hlavně v počátku velmi motivován Dotou. LoL šel trochu svojí cestou, ale stále jsou to všechno hry, který nebejt tvůrců editoru W3 a fanouškům Blizzardu nikdy nevznikl :D Smiř se s tím, že MOBA hry jsou tu z části díky Blizzardu *1*
  • No, jednoduše... prašule nesmrdí a pujdou... blizzard uroní slzu, a hořkou piluly spolkně... Jen to podle mě mělo patřit Blizzarku.... to si myslim já.
  • fail logic is fail
  • Black_Hand
    no porad lepsi nez na ceskych webech psat o kolegovi "ligy legend" "hon".
  • JohnyTheZik
    Ja jsem nikde nerek, ze by clanek o dote mel prijit z wowfan ;) (jestli teda mluvim se zastupcem wowfanu :D) - jde mi jen o to, ze info o wowku jsou podstatne kvalitnejsi, nez o dote, prave kvuli wowfanu... A je fakt, ze dota, hon i lol jsou tu podstatne min zminovany, nez treba zminene wowko. A to se toho deje spoustu. (samozrejme nepotrebuju clanek o updatu, od toho jsou jiny weby, ale treba international 2 si myslim, ze je dost velka herni udalost na to, aby se o ni neco malo napsalo)
  • mirekdusinojc
    Ani nevíš jakou, ještě při klepnutí na odeslat sem se potil.
  • SnakePlisken
    Krátký článek se na WoWfanu připravuje, ovšem DOTA není pro nás priorita, je to jen taková okrajová zajímavost. ;)
  • Asharak
    Mají z toho lepší/přesnější název jejich verze mapy/hry , a sice všechny blizzardí hvězdy proti sobě.
  • Veskoslav
    Napsat Liga Legend to chce odvahu:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit