Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moja otazka znie, co z toho ma blizz naozaj. Ak sa strany dohodnu, znamena to, ze Valve musela dat nejaku velku protihodnotu o ktorej sa nepise.
    • Asharak
      Mají z toho lepší/přesnější název jejich verze mapy/hry , a sice všechny blizzardí hvězdy proti sobě.
  • RockStar
    To je mi ale flame při sobotě. Blizz nikdy na DOTĚ nespolupracoval. A kdyby jo, proč by si jí takhle nechal protéct mezi prsty? Prostě měli to na háku jako vždy. Valve se vždy staralo o zajímavé módy. Tak si vzal i takový který nevznikl na jejich enginu.

Každopádně je to jedno. Buďme rádi jak za DOTU tak Diablo3. A asi neudělaný zkoušky tenhle semestr:///
    • Veskoslav
      Pokud kvůli hře nedokážeš udělat školu, tak se na to školu vykašli (já osobně jsem např. zrušl přeobjednávku Diabla III, protože vím, že bych se neučil a koupím si to, až udělám zkoušky). A neříkej, že měsíc nevydržíš nehrát a soustředit se na školu.
      • RockStar
        Proboha sarkasmus... Myslíš, že rok před Ing. bych udělal takovou blbost? Studuji už dost dlouho na to abych věděl jaké jsou priority.
        • Veskoslav
          Promiň, ale tady moc na diskuzích nejde poznat sarkazmus a ironie. Protože spousta lidí to neumí, takže promiň.
          • RockStar
            jj v tomhle máš bezesporu pravdu. A není to je v diskuzích, ale i když si píšu s přítelkyní. Jakmile tam není smajlík, tak vše má úplně jiný význam. Asi vstupujme do nové éry počítačové komunikace:)
            • SirArag
              To máš pravdu. Zrovna nedávno jsem se rozhodl oprášit svůj stařičký účet na Lide.cz (teda spíš jsem k tomu byl dotlačen :) a vlezl jsem do kamarádčiny místnosti.
              Přišla tam asi čtrnáctiletá holka a že se chce strašně bavit o sexu, tak jsem se jí zeptal "co to jako má být". Nejen, že to vzala vážně, ale ještě se mě to asi půl hodiny snažila "učit" a nakonec došla k názoru, že jsem asi zrovna vylezl z kláštera :)

Kdybych na konec každé věty napsal smajlíka, určitě by to dopadlo úplně jinak.
    • Nikde nikdo nenapsal, že na Dotě Blizzard spolupracoval, on ji jen a pouze podporoval. (třeba turnaje)
  • trolo
    rychlejsi pes jebe. tak to na svete chodi
  • Tak já si myslím že je dobře, že to tak skončilo, i když bych zas nebyl překvapený, že na to Blizz kývnul. Přece jen Valve vlastní značku a Blizz jen modifikaci do WC3 se stejným jménem.
  • Diablo 3?
  • nevím proč to vzdali, já jako pravnik říkam že to klidne mohli vyhrát *13*
  • Zajímavé. Od kdy patřila značka DoTa Blizzardu? Nikdy! Značka patří moderům. Tady nebylo o čem se hádat. Být Valve tak to dotáhnu do konce. A věřil bych tomu že to má na svědomí Kokotyč než Blizzard. Fakt většího vola v herním branži nenajdete *12*
    • Shania
      Tady nikdy nešlo o to, že by Blizzard chtěl práva na DOTU, kdyby ji chtěli, tak je dávno mají zaregistrivanou, měli na to moře času. Byla to značka patřící komunitě a to jim vyhovovalo, nikdy neměli v planu ji komerčně využít.

Problém nastav v okamžiku, kdy Valve chtělo zaregistrovat značku DOTA, to by znamenalo, že ji nesmí nikdo jiný používat. Blizzard chtěl, aby značka zůstala dostupná pro komunitu moderů, nevadilo jim, že se hra bude jmenovat DOTA 2, ale právní následky ze zaregistrování značky DOTA.
    • Nápad vytvořenej na základě jejich hry...jak se do toho nasere komerce, je oheň na střeše...je fajn, že to bude F2P, ale jestli to bude s mikrotransakcemi, to dobrý nebude.
      • Tak ale třeba League of Legends funguje na mikrotransakcích a funguje dost dobře
        • To rozhodně, ale League of Legends vzniklo jen s podobným nápadem, zatímco DotA 2 je...ta hra, co vznikla na mechanismech Warcraftu a ten vytvořila jiná společnost.
          Jako mně to je ostatně docela fuk, jsem klidně aj rád, že se toho Valve chytli a udělali z toho "novou" hru, ale tolik se mi nelíbí, že na tom chtěj vydělávat..měla to být teda služba hráčům...čistě můj názor
    • jako já nevím, ale udělal si mód do jejich hry a trochu za použití jejich programu, takže jim to tak trochu možná i patří. To je jak na vejšce, tam když uděláš svůj program na semestrální práci nebo třeba i za domácí úkol, tak ten program není tvůj, ale škola ma na něj práva a může ho klidně prodat a tobě nemusí dát ani korunu. tak si myslím, že to může stejně fungovat i u Doty
      • Ne nepatří tady jde o duševní vlastnictví ne o program. Prodávat si můžou warcrafta ne dotu. Program který vytvoříš za pomocí jiného nástroje není automaticky vlastnictvím autoranástroje pokud mu to nebylo zadáno či se obě strany nedohodly popřípadě že to nebylo v licenčních podmínkách. A ani jedna podmínka nebyla splněna
  • fail logic is fail
  • No, jednoduše... prašule nesmrdí a pujdou... blizzard uroní slzu, a hořkou piluly spolkně... Jen to podle mě mělo patřit Blizzarku.... to si myslim já.
  • Tak...to mě docela překvapilo. Přijde mi až neuvěřitelné že se Activision na něčem domluvil jen tak, hlavně když jde o prachy.
    • Ach, já se jen upsal, chtel jsem napsat Blizzard, no nic. Mozna spolu nemaj co se tyce vyvoje spolecneho, ale podobní jsou si hodne.
      • lol, ty si malý id*ot
    • Existuje Blizzard Activision, ale to v podstatě je jen taková "nad-společnost", Blizzard jako takový existuje sám a je pořád sám vývojářem i distributorem, takže Activision nemá žádný právo jim do čehokoliv kecat. V tom je právě rozdíl mezi obvyklým vztahem vývojář-distributor (viz. jak je zmíněno BioWare - EA).
    • Pokud vím, tak Blizzard není psíkem Activisionu, jako je třeba Bioware psíkem EA...
      • Kr.Pa
        to se sakra pletes ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit