Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    neviem či to je šťastné riešenie deliť jednu a tú istú komunitu na dva tábory... ale ak allstars ponúkne lepšie služby v niektorej oblasti tak prečo nie?
  • "blizzardi aktivne podporovali" hahaha dobrej vtip
    • calwin
      že stále patchovali nové vymoženosti do editora ti príde ako malá podpora? mohli sa ti na to vysrať keď mali wowko a neurobili tak...
      • A to delali vyslovene kvuli tomu?
        • calwin
          a nedá sa to snáď označiť ako podpora moderskej komunity? nerobili to samozrejme výhradne len kôli dote... ale určite tam nejaká forma spolupráce v tomto ohľade bola... takže nemôžeš to ani vyvrátiť...
          • JohnyTheZik
            IF s Blizzardem nespolupracoval.
            • JohnyTheZik
              "čo mali po 4 rokoch fungovania už patchovať preboha?"

Od roku 2005 se doty ujal IceFrog a jelikoz ten na tom udelal zmen nejvic a Blizzard uz vpodstate nic, tak to porad ukazuje na to, jak "aktivne" dotu podporovali. Jasne, vydali map editor a umoznili to hrat na b.net serverech, ale tuhle moznost meli vsichni a to, ze dota mezi nima vynikla, neni prace blizzardu. Blizzard proste dotu nijak aktivne nepodporoval, kdyz uz bys chtel pouzit slovo podporovat (ne jen jako uprednostnovani, spolupraci a primou podporu) i jinak, tak bych mohl rict, ze Blizz podporoval "modderskou" komunitu, to je ale vse.
              Spoluprace je od slova "spolu pracovat" - tudiz zapojeni obou stran, coz je proste tvuj mylnej predpoklad. IceFrog s Blizzardem proste nijak nespolupracoval.
              A to, ze si to napsal ted, jeste neznamena, ze si to napsal i pred tim utokem. At chces nebo nechces, zaslepeny nebo zaslepenec, je proste prachobycejnej flame. To, ze to tady obhajujes je sice fajn, ale tos mel udelat predtim, nez si me tak oznacil ;)..

edit: tim, ze nebyla nezavisla, myslis co?
            • calwin
              chcel som poukázať na to že dota nebola jediná ktorá bola spomedzi máp ktoré sa na W3 ujali jediná... a blizzard im ponúkal naozaj slušné možnosti prejaviť sa... pod slovným spojením aktivne podporovali si nepredstavujem výhradne len mailovú komunikáciu spravte mi postavu takého a takého panáka lebo ju chcem do mojej mapy... ale to že poskytli prezentovanie vlastnej tvorby na serveroch battle netu... moc toho nenapatchovali? čo mali po 4 rokoch fungovania už patchovať preboha? aj tak sa našli stále veci a glitche ktoré bolo nutné dorobiť a stále na nich pracovali... občas sa medzi nimi našla zmená práve v editoroch ktoré ponúkli icefrogovi upraviť rôzne veci podľa jeho gusta a nemusel pri tom pohnúť ani prstom aby v editore našiel featuru akú chcel...
              ja si práveže myslím že som ti povedal viac než dosť ohľadne toho ako "IF s blizzardom" nespolupracoval a tak či tak tam nejaká spolupráca bola ale v inej rovine...
              nepovedal som zaslepenec ale zaslepený (neni to priamy útok na teba ale skôr na to akým spôsobom na to pozeráš)

edit:v dnešnej dobe sa za podporu platí... každá vec ponúkaná zadarmo je luxus a to ako sa vyjadrili v článku môže znamenať podporu a je to proste nevyvratitelný fakt... všetci sa radi oháňajú ako bola spočiatku dota nezávislá a pritom to vôbec tak nebolo
            • JohnyTheZik
              Tak mi vysvetli, co tym chces povedat..
              tady se mluvi o dote a blizzardu.. diky za oznaceni zaslepenec, kdyz si mi na to nic nerekl :)..
              Ja rikam, ze IF s Blizzardem nespolupracoval, cimz jsem ti vyvratil tvy posledni vety. A oni toho po vydani WoW zas tak moc nenapatchovali, takze to je taky trochu zcestny.

edit: to je sice fajn, ale porad to neznamena, ze by dotu podporovali :).. Tohle umoznili komukoliv jinymu. Pod slovem podpora si teda predstavim spis nejakou tu spolupraci, vzajemna pomoc.. ne, tohle
            • calwin
              vidím že absolútne nechápeš čo tým chcem povedať... si zaslepený jedným názorom v tom ťa ja nepresvedčím nijako...
              nehovoriac o tom že blizzard poskytoval zázemie dote na ich vlastných serveroch v rámci battle netu. tebe to možno príde ako nič...
      • JohnyTheZik
        ale prosim te :D..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit