Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je asi smutnější, než kdyby jim do toho kecal.
  • Tahle vypoved bude asi velka rana pro radu hateru :-).
    • Haters gonna hate no matter what.
  • Takze ted jiz vime, ze ten nepodareny ultrahumus zvany D3 byl vyplod chorych mozku z Blizzardu a ja si blahove myslel, ze jim tento akcniRPG skvost, ala nenazrana aukce nekdo nakukal, skoda no Blizzard uz z tech penez, zacina zaslepene prehlizet realitu.
    • Shania
      mh, ty musis mit dalko vic penez jak Blizzard, podle toho jak zaslepene prehlizis realitu:)
      • Co to tady meles, nejak nerozumim reci tveho kmene ...

        Nicmene fakt, ze Blizzard udelal z D3 totalni srot, tak tohle se jen tak nevidi. Firma, ktera mohla udelat paradni pokracovani z vynikajici serie k tomu mela vsechny predpoklady, uz jen nazev firmy Blizzard, mel zarucovat uspech a to ze hru vyvjeli 6 let + spojeni se jmenem diablo, tohle kazdy fanousek s nadsenim musel privitat. Ale jak hluboke zklamani to bylo vsichni vime. A jestli tento rozdil v pristupu od Blizzardu nevidite, tak by jste se meli nechat vysetrit, protoze hloupe stado opet naletelo na spek a v plne parade. Pak se neni cemu divit, ze upadek her je tam kde je. Snad tento zanr alespon zachrani Grim Dawn od tvurcu TQ.
        • "Nicmene fakt, ze Blizzard udelal z D3 totalni srot..."

          To není fakt, ale tvůj názor. GG.
        • Nevím kde jsi vzal že Diablo 3 je totální šrot. Chápu že se někomu nemusí líbit že tam není talentový strom jak v Diablu 2 , nebo že z toho udělal blizzard online hru. Ale nazvat Diablo 3 totální šrot může jenom idi*t. Hra má výbornou hratelnost a solidní příběh. Navíc blizzard vylepšuje diablo pomocí patchů což je rozhodně taky velké plus.
          • Coze solidni pribeh ? Si spadl z hrusky ne ? Tomuhle detinskemu pribehu rikas solidni ?

            Jestli jsi to jeste nepochopil, tak hra trpi nejvice na itemizaci pro postavy a znovuhratelnost jako byla v D1 ci D2 je uplne v pr... vse je podrizeno aukci coz je nejvetsi zabijak teto hry.

            A to nepocitam graficke ztvarneni avataru, ktere je opravdu usmevne, talentovy strom zde radeji nebudu rozebirat jelikoz ve hre zadny neni a se 4 skily se da vystacit po celou dobu hrani.
            • Shania
              Ano, byt tebou, tak talentovy srom bych radeji nerozebiral, protoze nikdy neposkytoval v zadne hre nic vic jak iluzi volby, neznamena to, ze je to uplne spatny system pro levelovani, ale v engame zadna volba neni a nikdy nebyla. D3 i pres to, ze stale neni uplna volnost (a stale se na tom pracuje) ve vyberu skillu, ma daleko vic moznosti jak postavu vytvorit nez D2. Jediny rozdil tu je v tom, ze v D2 jsi stravil desitky hodin, nez jsi zjistlil, ze je postava nepouzitelna, navic prvnich dvacet jsi potvory mlatil klackem po hlave. Kdyz uz nic, tak levelovani v D3 poskytuje daleko lepsi zazitek nez jen mackani jednoho skilu jak tomu bylo v D2.
          • Hratelnost ano. První akt je velice zábavný. Další tři akty jsou tristní a příběh je neskutečně směšný.
            • Příběh je směšný jako u 99% her současnosti. Navíc Diablo a ani jemu podobné hry nikdy nebyly o příběhu.
  • Mno, radsi bych se docetl ze jim Activision diktuje co a jak maj delat, a ze maj v planu se rozejit, nez cist ze ty posledni dve zklamani roku prichazej z jejich dilny
    • Nejaky drby o tom kolovaly, ze se jich chcou zbavit. Ne prej ale z duvodu ze by to spatne neslo, ale protoze chcou trhnout cash. Jestli to je pravda ale netusim.
      • Shania
        Vivendy neni Activision
  • Tak nedá mi nereagovať na niektoré príspevky - že rozdelenie SC2 na 3 časti bola chyba ? Ale kdeže, v žiadnom prípade to chyba nebola - SC2 scéna neustále žije, a za to môžu vo veľkej miere tie 2 datadisky. Vždy sa tam niečo vylepšuje (možné pridanie Dota režimu v HoS zadarmo bude toho dôkazom).
    • Já jsem teda rád že toho bude víc, ta kampaň byla skvělá :)
    • Zayl
      SC2 scéna by žila tak nebo tak. Za to nemůže rozsekání do částí, ale Korea.
  • wow je stále najlepšie mmo na trhu
    • walltar
      Eve online, UO a Gw2 sou lepší .... tenhle komentář má asi tak stejnou hodnotu jako to co si napsal. Pokud teda nebudeš tvrdit, že počet hráčů je jediné kritérium kvality, potom teda Škoda felicia je nejlepší auto v Čr. Ale důležitá otázke je .... Fabia, Feliciakiller ano či ne?
      • To je trochu nesmyslné přirovnání ne? Málokdo s felicií má asi zbytečných 100k na fabii... Tam se ta možnost volby moc neprojeví, ale rozhodnout se mezi, dejme tomu, čtyřmi měsíčně placenými MMO už jde celkem dobře.
    • neni ! :D Guild wars 2 je top !
  • Jestli je to pravda, tak je spis k placi. Znamenalo by to, ze uz Blizzardu tezce dochazej napady a dech :( Takhle aspon muzeme na Activision, ze zklidoval nejlepsi herni firmu.
    • Spades
      Neřekl bych, že jim docházejí nápady. Spíš bych řekl, že jsou od cataclysmu strašně chamtiví...

      Původní plán měl být po WotLK Emerald Dream a pak Argos, coz mel být endgame... Bohužel, chtěli do toho narvat další 2 datáče, tak museli něco domyslet. Cataclysm se podle mě po příběhové stránce povedl... Na MoP se dívám s přivřenýma očima, ale nemyslím si, že by to měla být bůhvíjaká katastrofa.

      Po gameplay stránce se mi tam sice pár věcí nelíbí, ale to se mi něco nezdálo nikdy :D
      • Shania
        Nevim kde jsi ten tvuj puvodni plan vzal a nedava vubec zadny smysl, nejspis ze spekulaci fanousku, ktere maji stejnou vahu jako to, ze v lotru bude mordor v roce 2015:) Oficialne nikdy zadny plan na dalsi expanze zverejnen nebyl a ani ted nevime, co prijde priste.

        Zadny vydavatel MMO ti nerekne, udelame tri datadisky a konec, dokud lidi budou hrat, bude novy obsah a WOW ma predpoklady ze vsech MMO vydrzet nejdele.
        A lidi budou hru hrat dokud je bude bavit a bude novy obsah, bez noveho obsahu lidi odejdou.

        Se podivej na EQ nebo podobne hry co beží dele jak WOW, pořád se chrli novy obsah.
  • je mi to úplně jasný, že Blizzard si sám vymyslel, že v Diablu 3 budou padat jen samý trapný itemy a jediný dobrý vybavení bude k sehnání v aukci :D designérský triumf ;)
    • Protože ty itemy do aukce nakráčely samy. Nas*at na logiku, zaplačem si, jak všechno bylo dřív lepší ačkoliv nafarmit něco v D2 trvalo staletí.
      Je mi na blití
      • Takze v africe neni hlad, protoze obchody jsou plny jidla :D A nebo jinak, ja mam dva itemy, ty zadnej ale kazdymu padaj, pac dva lidi maj dva. *5*
        • Vůbec nevím, co se mi tu snažíš říct. Když v Diablu 2 jsem měl já dva itemy, ty žádnej, tak jsme oba měli jeden? Tady už je na mě moc vymeteno.
          A to s tou Afrikou..no na to ani nemá cenu nic psát nebo mi něco začneš říkat o umirajících dětech a já se rozbrečím.
          • To ze jsou v aukci itemy neznamena ze padaj. Ale snaha dobra. Protoze kdyby znamenalo, pak nechapu proc nemaji vsichni gear s 90k dps a vic, kdyz ta Natalya za 50 mega padla me, tak musi vsem ne?
            • Jo to tvoje kdo ma jiny nazor tak breci, to je teda perla. A abych jenom neplacal. Na jedne strane gaussovy krivky budou lidi kterym padaji legendarky a setovky sotva zapnou hru, nekde mezi lidi co jich maji tak akorat a na druhe strane lidi co nemusi mit nikdy vicemene zadnou, takhle statistika funguje, a muzou u toho sedet stovky hodin. Byt takovym clovekem tak me moc neuklidni tvrzeni, ze kdyz je neco na aukci tak to pada.
            • Když myslíš. Vysvětlovat ti to je jako házet perly sviním, promiň. Svoje jsem řekl, zpracuj si to jak chceš.
            • Ja nebrecim, mam ted 75M goldu, ale tvrdim ze to ze kdyz je neco v aukci neznamena ze to pada.
            • Pamatuj, trpělivost přináší růže, mladý učedníku.
            • To, že je v aukci, znamená, že někomu padl. Když tobě nepadl, musíš farmit dál, takhle Diablo vždy fungovalo. Tvoje nervozní brečení drop rate nezvedne. Co jsem jedinej, co si pamatuje, že člověk musel mít speciální gear na magic find, aby vůbec měl alespoň 1% šanci, že mu něco zajímavýho padne? Asi stárnu.
              A taky jsem měnil itemy za runy, tady je to možnost to dokonce hned do éteru hodit a lidi to ještě se*e
    • Problem je ze dnesni generace je ubrecena a pokud jim nepopadaj itemy do jednoho tydne uz brecej nad spatnym game designem. u D2 se taky farmilo hodne hooodne dlouho. Takovej Windforce nez padnul to byl treba taky pul roku. To, ze nekoho farmit nebavi je uz druha vec.
      • Me farmit bavi, od patche mam cca 130h. Akorat me nebavi skladat gear tak ze prodavam crapy po par set tisicich, obcas neco lepsiho za par mega a az mam prachy na gear tak ho koupim. Vetsi radost bych mel kdyby mi to padlo.
        Dalsi vec je, ze kdyz pul noci farmim a3 a pak identifikuju 250 itemu a vsechno to jsou crapy a jde to k vendorovi, tak je to k placi. By me zajimalo jak hrac co nemuze hrat 6 hodin denne farmi gear.
        e: Nejspis asi nijak, gear mit nebude. Ale celkove ta hra proste malo odmenuje grind.
        • Spades
          Tak to si nehrál D2...
          Tady máš ještě spoustu možností, jak si gear nabrat jinak než aukcí. Máš tady profese, máš tady společnou stahs pro všechny postavy...

          Na D2 si nic takového neměl. Farmilo se tam déle, a porot začali číňani prodávat věci v D2. Aby se to nestalo v D3 (Resp, aby to nebylo nelegální, a aby to mohl dělat každý ve hře) tak zavedli aukci.

          To jestli si v té aukci něco koupíš je jen TVOJE věc.
          Argument typu nebaví mě farmit goldy a pak si to koupit v aukci, je totální hovadina... Když tě to nebaví, tak to nemáš dělat... Kdyby tě bavilo farmení itemů, tak tu nebrečíš jak malé děcko...

          Udělej si pořádné MF, projeď si s partou pár RARE s plným buffem, a hned něco padne...
          • Bud jsi D3 vubec nehral, nebo holt mas stesti na dropy. Za 3 runy a3 s 250MF je asi 200-300 itemu, sbiram jenom zluty 61+. Po identifikaci je to odpad na rozbiti, jeden ze sta ma solidni rolly co by sly pouzit mozna v a1 a2, pro 90/200k dps DH se ale o upgradu neda mluvit.

            S tou aukci mas pravdu, kvalita gearu co jsem tam nakoupil posunuje to co je pro me low a co se da pouzit. Ale chtel bych videt kolik hodin by zabralo progressnout inferno na gear co by facerolloval a3. A docela by me zajimalo jaky gear mas ty a jestli to jedes tak huste bez aukce jak pises.

            ps: kdyby me nebavilo farmeni tak nemam 100M od patche.
          • v D2 nic takovýho nebylo a já to ani nepotřeboval - všechno super mi vypadlo. ani gamblit jsem nechodil, protože tam většinou byly věci jen pro nižší levly.

            v D3 aukci používat musíš, když ne k instantnímu nákupu super věcí, tak minimálně prodávat tam odpadky, abys měl peníze na kováře.

            a to mi neřikej, že tohle si vymysleli vývojáři hry. jedna věc je legalizovat něco, co hře ubližuje, a druhá je na tom absolutně postavit celou hratelnost.
        • Moje taktika je mit rozjetejch vic postav a vybavovat si je navzajem. Protoze sance, ze padne predmet presne pro tebe je hodne mala, ale ze se bude hodit na postavu jinou uz je docela slusna.
    • A proč by ne? Tým se od D2 změnil, nový měl jiné cíle při vývoji... Blizzard není jeden člověk v garáži.
  • Ze vas to bavi nemate nic na praci decka? neni snad jedno ze jeden hraje to a druhy tamto? kazdy at si hraje co ho bavi
  • Takze to co udelali (inb4 flame) s wowkem a D3 udelali z vlastni vule? Tak to byt nima radsi tvrdim ze za to muze Activision. *15*
    • A proč? WoW je pořád nejhranější a D3 přepsalo PC rekordy, já bych se takovými produkty klidně pochlubil...
      • Jo, tak z komercniho pohledu jo. Ja to myslim trochu jinak. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit