Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po dramatické změně designu mezi D2 a D3, dále mezi TBC a stupňovitě Wotlk, Cata a teď i Pandaria (kdy Pandaria má zcela "zhovadile zjednodušené" classy) bych tomu rád nevěřil a dával vinu Activision... bohužel, jak se zdá, prasí si své tituly blizzard sám.
    • jde jim hlavne o penize a je to videt
      • A jaké firmě ne?
        • Le Vavle!
          • A Valve dělá hry proč? Jestli pro zmrzlinu zdarma, tak bych tam chtěl pracovat :) Všichni je dělají pro peníze, Valve má jenom tu výhodu, že má Steam a vyvíjet hry vlastně nepotřebuje. Z čehož vyplývá, že může na půl roku přerušovat vývoj, hrát si s koncepty a pak vydat věci jako Portal 2 *3*. Tak bohužel nikdo jinej pracovat nemůže. Ale kdyby mohl, průmysl by byl někde jinde.
          • Cahir
            Valve ještě dělá nějaký hry?
            • dota 2 *14*
          • kazdemu ide o peniaze, ziadna firma nie je vinimkou, ide len o to, ci to robia rozumne alebo ako activision....
          • smejki
            Luftwaffle? *15*
            • Wc Progec
  • Na trhu je dnes si myslim jiz opravdu dostatek kvalitnich MMO, ktere muzou konkurovat, ale Blizzardu se podarilo opravdu husarsky kousek, sve hrace naockoval tak dokonale, ze se prakticky ztotoznili s hrou a propojil sve zivoty nejen hernim svete, ale i osobnim, vzdyt kolik znamych a kamaradu se ve hre neslo, dokonce i pary se dali do kupy ... proto si myslim, ze WoWko je neco v nadnesenem smyslu neco jako Facebook, proto ho hraci opousteji a porad dokola se vraci. A bude velice tezke tento kolos porazit co se pocty hracu tyce.
    Ale porad si kladu jednu otazku- jak dlouho jeste budou hraco WoW ochotni platit mesicni poplatky, nez jim dojde ze vlastne uz neplati ani tak za hru, jako za necu uplne jineho .
    • už jsou zvyklí, budou platit, dokud budou mít čím...
  • MidnighT91
    Možná že kdyby jim do toho trochu kecali tak teď nebudou ve fantasy světě orků, trollů, lidí a elfů běhat kung fu pandy...
    • Cahir
      Ty pandy tam běhali už za čistě blizzardovského Warcraftu3, takže fail, do koukat a klečet na hrách. *16*
      • Blizzardovskej Warcraft 3 byla taky prvni vlastovka nove priserne baculate stylizace do ktere blizzardu bohuzel nikdo nekecal.

BTW: "The pandaren started as a creation of the Blizzard artist Samwise Didier and an April Fool's joke, but they got a massive response from Warcraft fans."
        • smejki
          No hlavně že Warcraft 2 nebyl vůbec kreslená blbina *1*
          • Kreslena mozna... ale neprisla mi baculata :D
            • Njn... koukam na to :D Ja jsem Warcraft 2 nikdy moc nehral. Abych pravdu rekl tak se mi taky moc nelibil (jednou hater vzdycky hater) :D Starcraft jsem ale zral docela dlouho. Taky ho ted udelali baculatejsi ale rekl bych ze ne tak okate. Vlastne se mi docela libi ze bez specialnich jednotek je to spis takovej remake :D
            • smejki
              tak to jsi špatně koukal. ještě mám před očima vánoční světýlka na orkské hlavní budově v zimních mapách, baculaté kyklopy nebo "u-u-úúú" při kliknutí na na orkského válečníka. Nemluvě o barevné paletě, přitom mnohem střídmější Starcraft je technologicky (z grafickýho hlediska) prakticky totožný.
    • Naprosto souhlasím. Pokud vím, tak se hra vyvinula z původního Warcraftu. Z drsného světa, kde nějaká kung-fu panda nemá místo. *11*
      • Cahir
        No, ten nejtvrdší. *1*
    • smejki
      aneb držkujme za každou cenu *15*
    • kostejnesmrtelny
      http://bit.ly/Q1Z1s4

Rok 2003. Pět let před spojením Activison a Blizzard.

Píše se "kecali", mimochodem.
      • muzou tam byt i zeny ze?
      • MidnighT91
        Dobrý, škoda že to byl jen easter egg, kromě tohohle nepatrného vejce ve trojce (které většina lidí ani nenašla) od prvního warcraftu nic nenaznačuje tomu že by kung fu pandy měli s tímto universem cokoli společného...
        • Shania
          Pro lidi jako ty je určen tento obrazek, užij si realitu WOW ras a pak mi ještě zkus někdy tvrdit, že do toho světa nepatří http://i.imgur.com/myLOL.jpg
        • No tak easter egg asi sotva, když se oběvil v kampani za orky a mohl sis ho i v normální hře najmout. A jasně už tehdy bylo řečeno, že pochází z Pandarie kontinentu kterej je někde na světě ukrit hluboko v mlze a najde ho jen ten kterej ví kde ho hledat.
        • kostejnesmrtelny
          Nepatrnej easter egg ve formě jedný ze čtyř kampaní. Dobrá story *3*
          • Co to meni na vyzdimanosti znacky Warcraft? MMOcko ji vubes nesvedci.., blizzardim penezenkam naopak.
            • No jo, co naplat, muj post uz vyrostl, opustil dum a je zcela samostatnej. :)
            • kostejnesmrtelny
              Vcelku nic. Ale o tom jeho (MidnighTův) první post fakt nebyl.
  • Jenom na něj nedal peníze.
    • Co to meleš? *6*
      • Drone defense.

Blizzard je svatý, všechno špatné je Activision. A když se ukáže, že to Activision není, tak je to teda aspoň fakt, že Activision nedal peníze.

Stejně to funguje Bioware x EA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit