Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, nepocitam s tim, ze to bude dostupne na Steamu.

Kdyby bylo, hned bych jim za ne dal korunky. A nebyl bych sam.
    • Na Steamu sa sotva objavi nieco od Blizzardu, ty si idu vlastnou cestou a stvu ma tym *16*
  • Na mobilu to jde, staci si zaplatit dosbox turbo. Ovsem ovladani je trosku horsi.
  • kickasl
    tak w3 mam porad nainstalovany(w7 64bit), jede to perfektne, grafika porad slusna, nedavno jsem to zkousel po dlouhy dobe, ale uz to mam strasne ohrane
  • A ještě by mohl Blizzard nebo někdo najatý dotvořit WarCraft Adventures. To by byla pecka :)
  • Asi to uvolní jako Blackthorne (setup z downloadové sekce Blizzard webu), ale nezlobil bych se na GOG verzi. Mam ještě starou antologii. I půjdu do toho, i kdyby to stálo pár euro.
  • Jack1947
    Velmi uchvatny krok, respkt i celkem odvazny... meli by hraci vedet, co se parilo a ne ze bylo jen WoW, vzdyt to dnesni hraci/nehraci ani poradne nevi (ne ze bych ja tedy hral) takze neco i pro , hrace na pc mladsiho data, plus- minus by bylo kdyby to nejelo tak jak by melo. S tim si ale poradi. *3*
  • Ještě mi v uších zní, "Ješ mý loord", redy sir, helou,WORK KOMPLITID, okaj, for alliance, jor wish, baj jour komand"...bleeeeeeeeee..:)
    • ahoy!
  • Robotron3
    Ať to vydaj free na gog Linux, Mac, Win. Pak bych si to klidně po letech zahrál :)

btw, šéfredaktor co nehrál Warcraft 2, to snad ani neni možný *2*
    • Kozy
      Mě bohužel taky ta dvojka uplně minula, zato první díl, to jsem koukal jako z jara, snad první hra co jsem hrál.
      Ale jak nesnášim WoW tak miluju klasický Warcrafty, jo, kdyby tak bylo pokračování.
    • Dostane deku a vypálíme mu cejch! *1*
  • stěží chápu jak může ještě někdo War 3 označit jako starou hru? Já ji tu mám pořád nainstalovanou na win 7 64 bitech... a pořád to hraji i na sestavě socketu 1150... ale je pravda že grafický kabátek a místy těžkopádné ovládání uznávám není to Supreme Comander, není to Army of Exigo ale pořád to má co nabídnout *4*
    • Mozna je to tou dobou vydani :) A co se za tu dobu uz udalo. Osobne bych byl rad za Warcraft IV. I kdyz je to proste jedno a to same v lepsi grafice s novym pribehem :P
      • Presne ked som videl tu novu MOBU, tak som si povedal ze takto by molo vyzerat Warcraft 4 :)
        Hned bych to kupil.
        A Warcraft a hlavne aj mapy a mody od ludi, rozne tower defense, 10 Hero siege, Pudge wars...
        Aaach to boli casy.
        • Asharak
          Nebylo by špatné překobat battle.net u W3 a dát tam arcade systém jak u SC2 *4*
          • Popravde dnes som po hadam dvoch rokoch znova nainstaloval SC2 a na nete taham rozne mapy a mody.
            http://www.curse.com/maps/sc2/category/hero-defense?filter-project-sort=2
            No Blizzcon cloveka nakopne :D
            • Asharak
              Jo já ho bohužel nemohl sledovat :/
              Jo v SC2 Arcade by měly být populární mody pro W3 co jsem si všiml jako je TD Green Circle a pod což je super ^^
  • Noo co myslia tym sprevadzkovat na modernych systemoch ? Warcraft 1 sa da pustit cez dosbox, neni to idealne ale funguje to. Tam by som este port pochopil kedze je to dos aplikacia, ale Warcraft 2 vydal samotny Blizzard aj ako win verziu - Warcraft 2 Battle.net edition a ta uz je nativna win aplikacia. Tak isto Diablo1, Diablo 2 a aj Warcraft 3 funguju bezproblemov pod win a v podstate aj Starcraft 1. Su trochu problemy s menu pod win7 ale aj to sa da riesit. Iste bude super ked to upravia aby hry chodili tak ako maju aj pod poslednymi win7/8 ale ak za to zasa budu pytat nejaky tucny balik tak som celkom zvedavy na uspesnost takeho predaja.
    • Asharak
      No SC1 mi pod W8 jdou skvěle, spíš podle mě mysleli např u toho W3 nějak zlepšit modely nebo tak nějak (snad W3HD kdo ví)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit