Přejít na výpis diskuzí
Blizzard chce klasické Warcraft hry zprovoznit na dnešních PC
11.11.2013 | Petr Poláček
93 příspěvků
-
Pepa, trosku sa zamysli, alebo pre teba je zahranicie len slovensko??
Nikdy si nebol na americkom alebo uk webe??
Chapem, asi ti este nikto nevysvetlil co INTERNET znamena.Skus sa spytat hociktoreho dietata
mozno natrafis na take ktore sa ti nebude smiat a vysvetli ti to. -
A heleme se , mame tu zrejmne "naklikavace" ... a kupodivu, je to az neskutecne je to opravdu Joe? Ci snim... *7* *4*
-
Kampak jsi s erasmem vyrazil?
-
To vysvetluje tie plusky.UYS
-
je to zvláštní, ale opravdu nechodím trollit na slovenské servery o hrách, asi jsem divný *7*
-
Zato Pepa, buhvi vodkad je stelesnenim dobra, tolerancie a nikdy nechodi nechodi na zahranicne servery.
-
zatím jsi neuvedl jediný argument, jen blábolíš jako vždy
-
Takže zase najednou čím víc lidí, tím víc objektivní pravdy? Tak už si to rozmyslete *2*
-
no vzhledem k tomu kolik jsem dostal plusek asi budu mit pravdu
-
Ne to nemá, protože to je u PC her normální. Někomu to může jít někomu ne. Někomu to padá, někomu ne. Opět se dostáváme k tomu, že osobní zkušenost jednotlivce != objektivní zkušenost a pravda.
-
Robotron3@tiscali.cz: Tak tohle je už úplná blbost. Pokud hra nejde spustit či velmi často padá tak je to prostě rozbitý, subjektivně i objektivně a to pak má rozhodně přímou souvislost s tím jak se hra hraje a jaký mají na ní lidi názor. *2*
-
Tak já ti mohu vyjmenovat těch věcí spoustu, nejen jednu. množství jednotek, velikost map, výborně zpracované námořnictvo, cap limit, obecně více možností - taktické rakety jaderné zbraně, obrané štíty.... Naproti tomu SC2 má větší rozmanitost hratelných stran daleko lepší příběh, Supcom nemá takřka žádný, SC2 je také lehčí na ovládání i na naučení. Absolutně však nesouhlasím s joem, obě hry jsou velmi dobré, jen má každá výhody někde jinde.
-
Warcraft II. byla snad moje první hra :-D pařil jsem u strejce na pc a pamatuju si jak jsem neuměl ještě anglicky :-D jednou jsem kvůli tomu asi hodinu hrál asi 3. misi(kdy člověk musí postavit asi 3-4 ropné plošiny) a já tomu nerozuměl, tak jsem všechno vyzabíjel a nic se nedělo :-D další fail jsem měl, když jsem už byl vážně daleko v kampani za lidi a spetl jsem si load a save - a bylo po postupu :-D a ještě u kámoše jsem paříval lost viking - to bych si taky rád zahrál :) - jinak jsem zrovna na erasmu a paříme tu WIII lan jak o život ..
-
U nekterych her je cesky dabing dobry, ale zrovna u W3, bych ho radeji preskocil. Proste se me to tam nehodi. Celkove ve strategiich me to moc nesedi.
Jedine, kde me to sedlo byl Spellcross, ale uz nevim zda to bylo tim, ze jsem hral pouze ceskou verzi :). -
Neni nad to kdyz jsi jednou pro zmenu uprimnej a ukazujes tu prave ja.. *5*
-
@nikto slovák který má neustálou potřebu trollit nebo vyvolávat konflikty, což je až překvapivě častý jev, když se na těch internetech neumějí chovat, ať si zůstanou na asijských serverech, čest vyjímkám
-
@pepa: fuuu ano slovak na slovenske servre RAUS!!!
@tatrus: kto tato nuti citat a toboz pridavat komenty? Je pochopitelne ze po na novinky bohatom Blizzcone bude blizzard castou temou... -
Nie, ale slubili nam po volbach.
-
Všechny programy mají bugy. Množství chyb v hrách je sice objektivní informace, ale nemá přímou souvislost s tím, jak se hra hraje, jak se někomu líbí (jak někoho baví, jak je dobrá) atd.
-
digital download ma kazdou chvilku slevovou akci 50% tak proto..