Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nekdo holt povazuje za objektivni masu tlustych amiku na gaucich s joypadama a 14letych kidu, co si hrajou na vojacky.
  • eStar
    Aha, takže nejlepší FPS je v současnosti Call of Duty? To snad nemyslíš vážně.
  • Robotron3
    No ale co je v tomhle pravdivě. Kde máš jaký objektivní měřítko, co je kvalitní a co ne. Pokud to posuzujeě ty, tak je to subjektivní. Co se trochu blíží podle mě objektivitě je počet lidí, co ty multi hraje :)
  • uz je pozde nechce se mi argumentovat, ale hrál jsi nekdy pvp ve wow? to bylo taky složity skoro jako šach (a tohle prirovnani nen z me hlavy). a heartsone mi prijde jako takova obdoba tech duelu
  • ja priznavam že se mužu mylit a nestydim se za to ale podle mne objektivne znamena pravdive. Teda napriklad v minulem tisicileti se objektivne zeme točila kolem slunce i když si všichni lide mysleli že je to naopak.
  • Veskoslav
    Ty jsi mel nekdy argumenty? U cloveka, co napsal, ze Hearthstone je prilis slozity,nevedel, co jsou bosove v Diablu, nevedel pocet ras ve Warcraftu a pletl si jednotky v Sc. Bud pis slovensky nebo cesky. Ale nemotej to dohromady....
  • slovensky je to treťotriedne, niečo ako podradné. ty hry jsem hrál a nejsem slepej hater, proste jsem si o tom udelal obraz a mam argumenty. a taky nejsem anti na cokoliv od blizzardu mohl bych ti od nich doporučit i dobre veci.
  • Veskoslav
    Joe nevi, co je to objektivne a co je subjektivne. To nema cenu, stejne rano bude mit tak 40+.....
  • Veskoslav
    Joe, co je to tretotridne? Cestina nic takoveho nezna a mimonsky neumim. A nevím,proc by to melo byt smutne, kdyz obe rts serie jsou skvele a W3 ma jeden z nejlepsich pribehu a vyrovnany multiplayer. A objektivne maximalne podle tebe sasulo. To ze jsi znamy.. lhar a antiBlizzard na cokoliv, ktery nic od nich nehral, je znama vec. A nejlepsi je stejne AoE II a ta se hraje doted. Mimoto Supreme 2 je skvela RTS, ale mp je desne nudny a pomaly, vyhledavani zapasu bylo tragicke uz v dobe vydani.
  • ne
  • Robotron3
    Objektivně nejlepší by mělo být přece to, co považuje za nejlepší největší počet lidí.
  • vite co je smutné? kolik lidi hraje tyhle tretotridne hry od blizzardu zatimco multiplayerove loby v objektivne nejlepsich strategiich v historii (homeworld, supcom) zeji prazdnotou. dokonce i supcom 2 je o nekolik trid lepsi nez sc2
  • Jack1947
    Vyhody "online" distribuce. *15*
  • StarCraft II Hear of swarm z kamenného obchodu za 600kč / digitální kopie za 1000kč :-D ... no to si snad dělaj srandu.
  • Kozy
    Mě bohužel taky ta dvojka uplně minula, zato první díl, to jsem koukal jako z jara, snad první hra co jsem hrál.
    Ale jak nesnášim WoW tak miluju klasický Warcrafty, jo, kdyby tak bylo pokračování.
  • jonatan.hanzlik
    Kdo si chce tohle zahrát, DOSBox si najde.
  • No ono myslím stačí na na anglickou verzi nainstalovat český full patch(ze stránek blizzardu).
  • Jack1947
    Transport tycoon, no tak vzdyt se obecne vi ze tam s timhle zanrem nelze moc pochodit. *3*
  • Lawliet
    Jak to můžeš vědět? a co udáváš jako příklad špatné strategie na android?
  • Jack1947
    Sak, na Android a mobily celkove strategie nejsou uplne nej... Leda kdyby byla kdyspozici mys to by byla jina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit