Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Jo já ho bohužel nemohl sledovat :/
    Jo v SC2 Arcade by měly být populární mody pro W3 co jsem si všiml jako je TD Green Circle a pod což je super ^^
  • Lawliet
    Na tablety sere Yoda. Ale smartphony bych bral. *15* Na android není snad žádná strategie.,nebo se pletu? Rád bych se pletl.
  • vzdyt je to ten samej engine, alespon tak sc2 vypada
  • Kr.Pa
    Hehe, já sem tedy W1 ani W2 nehrál, jsem odkojený na Westwood hrách. Tu možnost na nových systémech bych uvítal.
  • Veskoslav
    Tak to jsem proti. W3 mám rád, Sc II mám rád. Ale každá má svůj engine a tak by to mělo zůstat. A W2 a W1 si neumím představit, jak by jsi chtěl předělávat. To by pak ztratilo to kouzlo. Spíše bych uvítal W1 a W2 na tablety.
  • Veskoslav
    Už jsem koupil. Ale děkuji:)
  • Na aukru je teď původní verze.
  • mohli by vsetky diely prerobit do SC2 enginu.Ci mozem len snivat?
  • Na Steamu sa sotva objavi nieco od Blizzardu, ty si idu vlastnou cestou a stvu ma tym *16*
  • Popravde dnes som po hadam dvoch rokoch znova nainstaloval SC2 a na nete taham rozne mapy a mody.
    http://www.curse.com/maps/sc2/category/hero-defense?filter-project-sort=2
    No Blizzcon cloveka nakopne :D
  • Veskoslav
    No kdyby to tam bylo, tak se neptám, ale všechny verze tam jsou EN. Bohužel. Uvažuji, že stáhnu z torrentu a pak "vyndám" z toho audio a zkusím, jestli to půjde.
  • Asharak
    Na internetu *3*
    No já měl za to že kolekce klasiky mají češtinu pokud to jde, ale asi se pletu no.
  • Asharak
    Nebylo by špatné překobat battle.net u W3 a dát tam arcade systém jak u SC2 *4*
  • Veskoslav
    Jenom tak dotaz. Nevíte, kde sehnat česky dabovaný Warcraft III? Ono se to snad už neprodává ani:)
  • Asharak
    No SC1 mi pod W8 jdou skvěle, spíš podle mě mysleli např u toho W3 nějak zlepšit modely nebo tak nějak (snad W3HD kdo ví)
  • Presne ked som videl tu novu MOBU, tak som si povedal ze takto by molo vyzerat Warcraft 4 :)
    Hned bych to kupil.
    A Warcraft a hlavne aj mapy a mody od ludi, rozne tower defense, 10 Hero siege, Pudge wars...
    Aaach to boli casy.
  • ahoy!
  • No, nepocitam s tim, ze to bude dostupne na Steamu.

Kdyby bylo, hned bych jim za ne dal korunky. A nebyl bych sam.
  • Na mobilu to jde, staci si zaplatit dosbox turbo. Ovsem ovladani je trosku horsi.
  • kickasl
    tak w3 mam porad nainstalovany(w7 64bit), jede to perfektne, grafika porad slusna, nedavno jsem to zkousel po dlouhy dobe, ale uz to mam strasne ohrane

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit