Přejít na výpis diskuzí
Blizzard chce klasické Warcraft hry zprovoznit na dnešních PC
11.11.2013 | Petr Poláček
93 příspěvků
-
Jo já ho bohužel nemohl sledovat :/
Jo v SC2 Arcade by měly být populární mody pro W3 co jsem si všiml jako je TD Green Circle a pod což je super ^^ -
Na tablety sere Yoda. Ale smartphony bych bral. *15* Na android není snad žádná strategie.,nebo se pletu? Rád bych se pletl.
-
vzdyt je to ten samej engine, alespon tak sc2 vypada
-
Hehe, já sem tedy W1 ani W2 nehrál, jsem odkojený na Westwood hrách. Tu možnost na nových systémech bych uvítal.
-
Tak to jsem proti. W3 mám rád, Sc II mám rád. Ale každá má svůj engine a tak by to mělo zůstat. A W2 a W1 si neumím představit, jak by jsi chtěl předělávat. To by pak ztratilo to kouzlo. Spíše bych uvítal W1 a W2 na tablety.
-
Už jsem koupil. Ale děkuji:)
-
Na aukru je teď původní verze.
-
mohli by vsetky diely prerobit do SC2 enginu.Ci mozem len snivat?
-
Na Steamu sa sotva objavi nieco od Blizzardu, ty si idu vlastnou cestou a stvu ma tym *16*
-
Popravde dnes som po hadam dvoch rokoch znova nainstaloval SC2 a na nete taham rozne mapy a mody.
http://www.curse.com/maps/sc2/category/hero-defense?filter-project-sort=2
No Blizzcon cloveka nakopne :D -
No kdyby to tam bylo, tak se neptám, ale všechny verze tam jsou EN. Bohužel. Uvažuji, že stáhnu z torrentu a pak "vyndám" z toho audio a zkusím, jestli to půjde.
-
Na internetu *3*
No já měl za to že kolekce klasiky mají češtinu pokud to jde, ale asi se pletu no. -
Nebylo by špatné překobat battle.net u W3 a dát tam arcade systém jak u SC2 *4*
-
Jenom tak dotaz. Nevíte, kde sehnat česky dabovaný Warcraft III? Ono se to snad už neprodává ani:)
-
No SC1 mi pod W8 jdou skvěle, spíš podle mě mysleli např u toho W3 nějak zlepšit modely nebo tak nějak (snad W3HD kdo ví)
-
Presne ked som videl tu novu MOBU, tak som si povedal ze takto by molo vyzerat Warcraft 4 :)
Hned bych to kupil.
A Warcraft a hlavne aj mapy a mody od ludi, rozne tower defense, 10 Hero siege, Pudge wars...
Aaach to boli casy. -
ahoy!
-
No, nepocitam s tim, ze to bude dostupne na Steamu.
Kdyby bylo, hned bych jim za ne dal korunky. A nebyl bych sam. -
Na mobilu to jde, staci si zaplatit dosbox turbo. Ovsem ovladani je trosku horsi.
-
tak w3 mam porad nainstalovany(w7 64bit), jede to perfektne, grafika porad slusna, nedavno jsem to zkousel po dlouhy dobe, ale uz to mam strasne ohrane