Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší byl WoW v době kdy začínal. Před těma x lety když jsem začínal hrát já, tak WoW byla naprostá bomba. Známej rozlehlej svět Warcraftu, kterej jsem měl tak rád z W3. Spousta těžkejch dungeonů, group questů a každá třída byla něčím odlišná, něčím zajímavá a svoje. Každá nová lokace byla skvělá a každá nová lepší věc byď zelená z questu, to bylo něco. Právě to kouzlo toho začátku pro mě na tý hře bylo to nejlepší, to objevování toho systému jako takovýho.

Teď se může naučit každej všechno a mít všechno. Tím podle mě hra stratila to svý kouzlo. Nikdy jsem nebyl hardcore raider, ale dobře si pamatuju že i ten první ,,epic,, ze Zul Gurub pro mě měl velkou cenu a když někdo měl T2 nedej bože byl Grand Marshal tak se kolem něj na náměstí scházely lidi aby mohly obdivovat :) Právě to byly pro mě nejlepší časy ve WoW.

Velkej problém byla určitě devalvace epickejch předmětů, která začala přicházet už s TBC. Přiblížení casual hráčům ? Proč ne, ale za cenu atmosféry hry ?

Další datadisky byly jen nastavováním toho samýho, někde něco změnily, něco přidaly nebo ubraly, ale v základu to už bylo pořád to samý. Hrál jsem chvilu WotLK i Cataclysm ale původnímu WoW když všechno bylo pro mě nový se nic nevyrovná. Na ten budu vzpomínat a ne na WoW po datadiscích. Asi trochu nostalgie :D
  • Od TBC už to není zábava, možná tak strašně lehká a nudná hra.
  • Nevim ale nemyslim si ,ze by wowku pomohlo vyrazne zvednout doby na raputace, spise tahle hra uz nema cim prekvapit, system je porad ten stejny bez spetky napadistosti nove raidy nove lvly nove raidy atd ,ale kdyz jsou ochotny lidi za tohle porad platit proc to menit ze.
  • WoW Porad dokola totez = meganuda vsechno jednou omrzi i wowko
  • "Blizzard vidí problém v tom, že hráči už jsou příliš dobří a datadiskem se prokoušou rychle."

To fakt někdo z Blizzardu napsal / řekl? Ono to možná bude tím, že ta hra je dělaná tak, aby jí zvládl každý = udělali to moc jednoduché. Ale to by páni z Blizzardu museli říct, že udělali chybu, a to ne. Ne, chyba je v hráčích, jsou moc dobří. *7*
  • Další expanze... a já si říkal, že to už po Cataclysm chtějí zabalit, vždyť je to jen nastavovaná kaše. Pro mě skončil WoW s killem Kil'Jaeden(a). Komunita hráčů z TBC je už dávno v troskách a scénu drží casual hráči. RIP Nihilum.
  • Naprosto souhlasim. Já skončil taky v Ulduaru. Po získáni 310% mounta, před nerfem Mimirona jsem skončil. A vůbec mi to nechybí.
  • Hráči jsou znudění, hra jede už leta letoucí a je to furt dokola to samé, datadisky to jen o měsíc dva dycky protáhnou, hráči jedou na setrvačnost...hra je to skvělé nelze jí to upřít, ale už budou hráči jen dodělávat...víš už to nepoleze...
  • Zabava asi opravdu dochazi ... ze zacatku to bylo neco na styl "tak co no, udelaj si alta", ted ma kazdej 5 altu na max. levelu s tunou zlatejch veci a datac padne za par dni .... pak je to jen nuda
  • keby namiesto tych datadiskov dementnych spravili radsej Warcraft 4
  • Cata podle mě nic moc nenepravil. Po prvnim měsíci dojde zábava :D A levlovat alta po změně světa je zoufalá nuda :D. Radši se fakt vyplatí zapnout rifta, přehodit podle potřeby talenty a jít se probíjet RIFTama :-)
  • WoW je možná ohrané, ale doplácí spíš na svou "debilizaci". Dřív jenom reputace trvalo udělat měsíc dva v plném zápřahu. Teď na to stačí sotva tejden :D. Člověk nasadí tabard a je to :D. Navíc jak ve WOTLKu zavedli, že každej raid je 10/25 a pak ještě HC. Pouze umělé zvětšování obsahu, které přinese velké prd. Ať finální bose zabije pár vyvolených a je v tom výzva a ne, že si to na normál zabije každý děcko :D. Pro mě WOW umřel s Ulduarem.
  • Wow som hraval masivne den, noc. Teraz mam taku medzi pauzu, no sledujem ako to pokracuje na cata.. teda ten pribeh atd. No Blizz si uvedomuje ze straca hracov. Wotlk im dal noz do chrbta a cata zachranil tak 3/4 toho co posr*l wotlk.
    Taktiez vela hracov co hravalo Wow presedlava na Rift a stale viac o tejto hre rozmysla.
  • nejde o placene expansiony, ale o novy content do stavajici hry (zdarma v ramci predplatnyho)
  • Ja myslim ze duved je spise v ohranosti wow. Jestli chtej pokracovat musej vydat wow2. Datadisky to uz nezachranej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit