Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nad Hearthstone jsem taky ohrnoval nos, ale hratelnost a zvukový grafický doprovod mě přesvědčil o opaku. A to jsem předtím žádnou karetní hru kromě prší nehrál. :D

Věřím, že i když to vypadá ... všelijak, zase si v tom to své najdu a budu dál věrným fanouškem Blizzardu :)
    • to je prave ono.. lide, kteri o nejake zanry ani nezavadi najednou hraji a mysli si, ze se jedna o etelon definujici zanr.. tohle je proste mazec znacka Blizzard donuti lidi to zkusit.. podle me maji smlouvu s dablem toto neni normalni :D
      • To jsou trochu předsudky... Přeci si nemusím zahrát prvotní značky žánru, kterého jsem předtím nehrál. To by mě zbytečně odradilo a zdržovalo. Mám to osobně s Mobou, slyšel jsem všude že na Dotě nováčky fakují a nemám zapotřebí být napadán jen protože, jsem to nezačal hrát ve stejnou dobu jako ostatní. A teď Blizzard, kterému věřím a jsou tam moji oblíbení hrdinové z Warcraft, Starcraft, Diabla i Lost Vikings, udělá mobu a bude to má vstupní brána do světa moba her a jsem za tohle vděčný. Stejně jako je vděčných mrtě jiných lidí za Overwatch, protože se chtějí připojit do FPS.
  • to sem zvědavej.. zatím to vypadá jak kterákoliv jiná FPS/MOBA/TeamFortress.. *15* *15*
    monday night combat.
    • Vegen
      MNC je taky dobrá hra, které chybí jenom velká firma, která by to protlačila :D
      • jo MNC je fajn, ale právě proto nevidím na Overwatch nic novýho a snad ani důvod proč to dělat. kromě teda vydělání mrdy peněz, zajištění firmy na deset let dopředu a získání financí na stavbu škol v africe..
  • Povsimnete si prosim vztah mezi brilema a zadnici.
    https://i.imgur.com/oomyzMS.jpg

SJW, kde je vas buh ted?
    • NNNexTTT gen... *2* *15* *12*
    • Kedaro
      To by se mohlo uchytit v plastické chirurgii, velikost zadele na dálkové ovládání.
  • Keyz
    Na obrázku typická žena s vypracovaným zadkem v upnutém latexu.
    • Říkej si co chceš je to krása!
      • Možná pro puboše, týnky a jiné děti, co na tom ujedou a ani nebudou potřebovat drogu... tak jasný nemusí to bejt reálný aby se dalo na co koukat ale tady myslím šli až dost za určité meze.
        • Gender free - hra těch zas tolik není a už vůbec fps.
  • ...ať si kdo říká co chce, mě se to líbí. Nápady to taky má, tak proč ne. To že se teď trh zahlcuje barevnejma hrama snad není důvod aby si lidi o každé další podobné mysleli jen to špatné. Můžeme bejt rádi, že alespoň nějaké nápady z Titana budou hratelné i v této podobě. :)
  • Psal jsem že jako anonym tu vystupovat nebudu, well osud tomu chtěl jinak.

Jak se řiká zkusit se má všechno, takže já to doufám příští rok v betě tedy zkusím. To i přesto že tyhle infantílie a vykrádání a kopie zas tolik nemusím, šanci tomu dám inu překousl sem i horší... a asi je třeba čas pozměnit svá zaujatá tvrzení o tom že barvy jsou špatné. Možná to je taky tím že nejsem ta správná cílová osoba "who knows?!"

Ten, kdo zkusí neprohloupí. *4*
    • Trochu to připomělo Shadowrun( tu fps) ale to nebylo až tak přitažené za vlasy ale já už se vlastně v dnešní době ničemu nedivím poté co se stalo normalním že si to rozdávají zombíci a kytky a Koza a bramorový salát. Má vrchní příčky sledovanosti/prodejnosti.

Jo a vybavila se mi ještě starší Brink. Těžko mne to má čím ohromit ještě... njn asi jsem si právě uvědomil že začínám stárnout. TF2 sem taky tolik nemusel no. Je pravda že to sem hrál na pirátském ruském serveru a skoro sem se nedostal do hry tehdy.
  • Vykrádačka team fortresu 2 plus nové veci. Že se nestidíš blizard. ....
    • on Blizzard udelal nekdy neco originalniho?
      v cem je Blizz nejelepsi je to ze vezme to nejlepsi ze vsechno kolem zabalito do krasne krabicky s maslickou a proda to i haterovi *1*
  • Blizzard, Blizzard everywhere.
  • gameplay říká instakill každou druhou vteřinu...tak nevím jak je to s tím, že se nebude jen tak umírat :p
  • That was... not awesome.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit