Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně, tam je těch barev ještě víc. V téhle hře by ti to scházelo a o ten klid by jsi nejspíš přišel :)
  • KOnecne fps pro mě (netrefim ani stodolu). Ten trpaslik inzenyr vypada lákavě *7*
  • Spades
    Počkej a v TF2 si nemůžeš kupovat zbraně, nebo mi něco uniká?
  • po shlédnutí toho filmečku jsem dostal pocit že v tomto fps nebude možné cokoliv trefit :D
  • stovky hodin? grind? mluvime o stejne hre? na co stovky hodin v HS? na ty 3qesty jednou za 3 dny? karty te bud bavi hrat nebo ne jestli je to pro tebe grind tak to NEHRAJ!!! grind je napriklad, kdyz musis nudne zabijet tisice mobu ve wowku, abys mel vybavu do dungeonu/raidu, ne kdyz delas HLAVNI NAPLN hry!!!
  • Asharak
    Uhodil ses možná tak do hlavy. *7*
  • Díky je vidět že i nadávka může být příjemná. ( tím nechci říct že bych byl radši za opačné výrazy... )

Jak se řiká, " Ej, som uhodil do živého, kurna!". *4*
  • Asharak
    Tak ne asi ty osle.
  • Asharak
    Ten typ co chce všechno, nechce u toho prosedět větší dobu a nedat do toho ani cent je idiouda teda *1*
  • ano, heartstone je pay2win, resp ten typ p2w kde můžeš buď být magor co u toho tráví stovky hodin nekonečným grindem (což bude asi tvůj případ když si vyfarmil celý naxramas) nebo si to holt zaplatíš, tak jako tak má platící zákazník výhodu před tím neplatícím, ergo p2w
  • pay2win hearthstone? *8* ty mas dost... staci jednou za tri dny udelat Q a mas tolik goldu ze si velmi "brzo" koupis vsechny karty. Do HS jsem nedal ani korunu presto mam naxramas a hromadu legendarek jedine co jsem do hry "investoval" byla zabava pri hrani questu *3*
  • Jsem zvědav .. doufám, že to ponechají jen u kupování skinů. Vynáší to hodně a hru to nekazí :)
  • dost záleží jestli to bude free to play a jak se k f2p tomu postaví, jestli to udělají po vzoru Gabova Královtsví Barevných Kloboučků nebo spíš pay2win jako je Heartstone
  • nó... Můj názor sice nebude nejoriginálnější, ale věřím, že mnozí budou souhlasit, když řeknu, že to neskutečně moc vypadá jako TF2. Určitě to zkusím, abych můj případný HATE nebyl jen čistě z toho, co jsem viděl v nějakých videích, ale moc nadějí tomu nedávám.
  • Je důležité že firma jako Blizzard má hodně fanboyů. Aby vznikalo spoustu podobných her tohle ražení... F2P 4ever. *5*
  • Asharak
    Nah, dokud nepodělají ostatní hry budou okay. Teda alespoň ja overwatch radši neberu jako plnohodnotný titul ale jako vsuvku, i když zatím nic moc vsuvku.
  • Asharak
    Ano, v FPS záleží na klikání, ano skvělé, bravo!
  • on Blizzard udelal nekdy neco originalniho?
    v cem je Blizz nejelepsi je to ze vezme to nejlepsi ze vsechno kolem zabalito do krasne krabicky s maslickou a proda to i haterovi *1*
  • Vykrádačka team fortresu 2 plus nové veci. Že se nestidíš blizard. ....
  • *clickfestu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit