Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nevím zda je zrovna tohle to pravé ořechové co blizz naservíroval, opět zběsile PVP kde skill závisí na rychlosti církve stu a o stylizaci zde raději ani nic nebudu psát, prostě hnus a zklamání
  • Spades
    Za 20€ máš UE4 a máš reálnou grafiku. Zbytek nakódíš na trailer za týden.
  • NNNexTTT gen... *2* *15* *12*
  • Sithard
    Já jsem za každý info rád.. mě se ta hra prostě líbí :D
  • Kedaro
    To by se mohlo uchytit v plastické chirurgii, velikost zadele na dálkové ovládání.
  • Gender free - hra těch zas tolik není a už vůbec fps.
  • Možná pro puboše, týnky a jiné děti, co na tom ujedou a ani nebudou potřebovat drogu... tak jasný nemusí to bejt reálný aby se dalo na co koukat ale tady myslím šli až dost za určité meze.
  • Říkej si co chceš je to krása!
  • yuri.sidius
    Sice tomu těžko věřím, ale poprvé v hystorii tehle firmy blizzard udělal hru, která se mi ani trochu nelíbí. Je to jak UT light pro děti a vůbec to k blizzardu nesedí, ani vizualním stylem ani zaměřením. Tohle je skutečně zlomový okamžik pro blizzard, naneštěstí k horšímu a to hodně. *11*
  • Tak sa teda maj ty "dospelák".
  • Asharak
    Bez kreativity ti peníze budou k ničemu. *3*
  • ...ať si kdo říká co chce, mě se to líbí. Nápady to taky má, tak proč ne. To že se teď trh zahlcuje barevnejma hrama snad není důvod aby si lidi o každé další podobné mysleli jen to špatné. Můžeme bejt rádi, že alespoň nějaké nápady z Titana budou hratelné i v této podobě. :)
  • ok, tak mi pošli těch 100 mega $ nebo kolik to stálo a já ti večer pošlu vzor, deal? *1*
  • Asharak
    Vzor se dá udělat za pár hodin ve volném čase když víš co chceš, což asi jo tak šup :)
  • dej mi budget co měl Blizz na tuhle hru a udělám ti grafiku že budeš valit oči *1*
  • Tak udělej svojí realnou grafiku, když si tak dobrej. Tvoje děti pokud nějaký máš, tak jim pouštíš kriminálky.
  • vlastik.plaminek
    Vyhodil hromadu peněz za tu přehypovanou blbost a teď si to musí nějak obhájit tak prská všude kolem.
  • Revoluce se nekoná, ani zmínka o 1v1, stupidní dětská grafika, můžu se s klidem na duši vrátit zpět ke quakelive.
  • Povsimnete si prosim vztah mezi brilema a zadnici.
    https://i.imgur.com/oomyzMS.jpg

SJW, kde je vas buh ted?
  • Rejsek, ani ne. WoWko není špatná hra. Žádná Blizzardí hra není špatná. Jen je prostě dost dalších podle mě lepších her. Wowko mě bavilo, ale více mě baví LOTRO a Age of Conan a není v silách pracujícího člověka, aby hrál ještě více MMO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit