Přejít na výpis diskuzí
Blizzard chce v multiplayerové střílečce Overwatch dokázat, že dělá hry pro všechny hráče
8.11.2014 | Adam Homola
93 příspěvků
-
Zatím mi přijdou sympatičtý dva řízci - Reaper - a Reinhardt. Za ty bych asi i hrál no. *4*
-
Po shlédnutí gameplay a traileru, ugh ... takže moc rychlé barevné a plastově působící. Tedy to že se v článku píše že těch 6hráčů není zas tak málo a ten 6 třeba když mu to moc nepůjde nebude středem veškerého hejtu, násilý agrese/vzteku.
Tak ok, jinak se mi to zas až tak nelíbí Pixar nám milý přátelé pronikl do her a to je pro člověka co nerad animáky až na Simpsnovy (kdo je nemá rád?) je celkem nic moc. No uvidíme co beta a jen jestli... -
Jop, žádné ARPG nezabaví tak dlouho jako D3, bohužel :)
-
Tak to jsi ten rok musel strasne trpet. Jak tak ctu tve komentare, dost se to na tobe podepsalo.
-
Neudělaj protože WoW. Jinak toto mne taky netankuje na tom se shodnem no.
Chápu že se některým, udělá svět z tohohle. Na druhou stranu betu bys zkusit mohl ne aspon abys viděl jakou čirovinu nebudeš nikdy hrát. *3* -
premerovani pindiku s puskou v ruce me nebude bavit nikdy, asi jsem uz starej a nemam na to ambice, pochopeni, motivaci a důvod. Takze ačkoliv uznavam ze Blizz delat hry umi, tak tady me nenalakaj ani kdyby se rozkrajeli, a muzou to cilit na jakkoliv siroke spectrum hracu.
PS: kdyby radsi udelali nejaky rpg ze světa Warcraftu, ane tyhle kraviny kde se pubosi muzou strilet do palice:( -
e-sport my ass, jak by mi i tahle hra byla jinak sympaticka tak z tohoto blizardiho pristupu kdy jdou jen tvrde za vydelkem mi je nabliti
-
Trochu to připomělo Shadowrun( tu fps) ale to nebylo až tak přitažené za vlasy ale já už se vlastně v dnešní době ničemu nedivím poté co se stalo normalním že si to rozdávají zombíci a kytky a Koza a bramorový salát. Má vrchní příčky sledovanosti/prodejnosti.
Jo a vybavila se mi ještě starší Brink. Těžko mne to má čím ohromit ještě... njn asi jsem si právě uvědomil že začínám stárnout. TF2 sem taky tolik nemusel no. Je pravda že to sem hrál na pirátském ruském serveru a skoro sem se nedostal do hry tehdy. -
Psal jsem že jako anonym tu vystupovat nebudu, well osud tomu chtěl jinak.
Jak se řiká zkusit se má všechno, takže já to doufám příští rok v betě tedy zkusím. To i přesto že tyhle infantílie a vykrádání a kopie zas tolik nemusím, šanci tomu dám inu překousl sem i horší... a asi je třeba čas pozměnit svá zaujatá tvrzení o tom že barvy jsou špatné. Možná to je taky tím že nejsem ta správná cílová osoba "who knows?!"
Ten, kdo zkusí neprohloupí. *4* -
v USA cílí valečná propaganda už na deti v predškolním veku. (A to je dobre). svet bude potrebovat hrdiny kterí by nas chránili proti islámu
-
Oni taky ne, proto si radši vypracují obě dvě co mají a nesní o dalších *15*
-
Pod to bych se mohl podepsat, taky nejsem v tom nijak dobrej, abych to vsechno stihal. Ale jako hra se me to libi a kampane jsem si uzil a osobne se tesim na kampan za protose, ktere mam rad.
-
gameplay říká instakill každou druhou vteřinu...tak nevím jak je to s tím, že se nebude jen tak umírat :p
-
Na obrázku typická žena s vypracovaným zadkem v upnutém latexu.
-
jo MNC je fajn, ale právě proto nevidím na Overwatch nic novýho a snad ani důvod proč to dělat. kromě teda vydělání mrdy peněz, zajištění firmy na deset let dopředu a získání financí na stavbu škol v africe..
-
Není pravda, že by mě ty hry nezajímaly. Já hrál většinu Blizzardích her. Jen tvrdím, že jsou strašně přehodnocené a mají hnusný graf. styl. Třeba WoWko jsem hrál něco přes rok a to není málo. *3*
-
to specias a Hnisavec:
Titanfall je CoD s mobkama, to má do moby hodně daleko.
Co mě láká na téhle hře jsou různorodé classy s abilitama, což žádná FPS nemá. A tím nemyslím těch 9 class v TF2, ale classy jakožto champy/hrdiny nebo jak se tomu říká v MOBÁch.
A taky to grafické zpracování. To má snad jen TF2 a Borderlands, a ani jedno není to co hledám. -
Jestli myslíš třeba POE, tak to je sra*ka.. *11*
-
u SC2 to jde dost vidět. všude same micro a ted ve Void chtěj přidat další jednotky z abilitama na micrování..... nejsem Korejec ani indickej bůh z 8 rukama
-
no blizzard keca.Z principu su dost vyrazne rozdiely poziadaviek casual hracov a profesionalov. Ostatne "pekne" to ukazuje blizzard pri sc2, bohuzial. Bezny hraci ich uz moc netankuju a cele to maju silne orientovane na pro gaming. Posahane ladders, furt nie uplne doladene mechaniky a parameter jednotiek.