Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    moba a fps uz zkombinoval Titanfall....
  • Mart9
    Už stačí, Adame *4*
  • Spades
    Žádná taková hra zatím není, pokud by byla, asi bych ji hrál.
    TF2 je trošku o něčem jiném, protože více vychází z Quake, než Overwatch. Ten spíš vychází z MOBA žánru, ale tam mě žádná aktuální hra nebaví.
    Proto čekám na HOTS a OverWatch.
  • species
    to je dost... unreal myslenka. *ba dum... tssss*
  • Též bys jeden moh dostat aspoň by od toho ksichtu byl na chvíli pokoj.
  • Teď je v Diablu celkově 11875 hráčů pouze v sekci Rift. Samozřejmě, že jsou v tom všechny Tormenty atd. Jinak nevím, co jsi světu chtěl sdělit? Jestli ty jsi reprezentant hráčů co to nebudou hrát tak jenom dobře.
  • Hnisavec
    niečo podobné je v Destiny...multáčik 6vs6 kde si zahrá i lama na 8 lvl, ale i lvl 30 s 500 hodinami...ale je jasné, že lvl 30 má s hry väčší požitok a viac killov atď....

Blizzardu v tomto absolútne neverím, takýchto hier je doslova plná pr3el už, hrajú to 10 ročné decká, hulákajúce v chate fistulou a ak to bude F2P bude to dokonale romzdrané pre klasického hráča, čo nemá rád grind....jo, na Battlenete je cez 100 mil. registrovaných hráčov, takže jasné, že si v každej hre tých 20 mega nahrabú, i keď reálne to hrá možno zlomok....Diablo 3 tie má 15mil. ludí a momentálne to hráva pár tisíc
  • to je prave ono.. lide, kteri o nejake zanry ani nezavadi najednou hraji a mysli si, ze se jedna o etelon definujici zanr.. tohle je proste mazec znacka Blizzard donuti lidi to zkusit.. podle me maji smlouvu s dablem toto neni normalni :D
  • species
    banhammer je tady, drzte si vyplatni pasky
  • Nad Hearthstone jsem taky ohrnoval nos, ale hratelnost a zvukový grafický doprovod mě přesvědčil o opaku. A to jsem předtím žádnou karetní hru kromě prší nehrál. :D

Věřím, že i když to vypadá ... všelijak, zase si v tom to své najdu a budu dál věrným fanouškem Blizzardu :)
  • That was... not awesome.
  • to sem zvědavej.. zatím to vypadá jak kterákoliv jiná FPS/MOBA/TeamFortress.. *15* *15*
    monday night combat.
  • Blizzard, Blizzard everywhere.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit