Přejít na výpis diskuzí
Blizzard chce v multiplayerové střílečce Overwatch dokázat, že dělá hry pro všechny hráče
8.11.2014 | Adam Homola
93 příspěvků
-
To jsou trochu předsudky... Přeci si nemusím zahrát prvotní značky žánru, kterého jsem předtím nehrál. To by mě zbytečně odradilo a zdržovalo. Mám to osobně s Mobou, slyšel jsem všude že na Dotě nováčky fakují a nemám zapotřebí být napadán jen protože, jsem to nezačal hrát ve stejnou dobu jako ostatní. A teď Blizzard, kterému věřím a jsou tam moji oblíbení hrdinové z Warcraft, Starcraft, Diabla i Lost Vikings, udělá mobu a bude to má vstupní brána do světa moba her a jsem za tohle vděčný. Stejně jako je vděčných mrtě jiných lidí za Overwatch, protože se chtějí připojit do FPS.
-
Blizzard nikdy netvrdil a nepřicházel s originálním motivem. Vždycky vezme hru a přetvoří to podle svého a oni ty detaily udělají své :-). Až na Diablo 1, které podle mě položilo základy svému žánru :-)
-
MNC je taky dobrá hra, které chybí jenom velká firma, která by to protlačila :D
-
rofl veď multák s moba prvkami je Capture the Flag v podstate od doby Unreal Tournamentu,,,,RPG prvky sú tiež už v každom multáku takže nič objavné Overwatch neprináša, len prežvykuje a v infantilnej grafike prináša to čo je práve cool....
-
každý se může vyjádřit, k čemu uzná za vhodné.
-
Pokud si říkám "novinář", měl bych informovat co možná nejvíce objektivně (samozřejmě s vědomím subjektivnosti individuálního pohledu). Jakmile jsem fanoušek, který absolutně nekriticky přijímá hry od nějaké firmy, já bych takovému člověku nesvěřil recenzování her od té firmy. To máš jakoby si dal recenzovat hru Battlefield 3 mně, kdo tuhle hru hatuje na každým rohu. Neobjektivnost by byla zaručena (akorát s opačným ale stejně špatným efektem). Bohužel tohle je všeobecná praxe a právě z takové atmosféry vyrostla řada firem a her (třeba Minecraft).
-
Takže jsem měl pravdu. Úroveň GGG a jeho trotlení u her co jej nezajímaj.
-
To je jeden úhel pohledu, ten druhý je, že jako fanboy má o té firmě absolutní přehled a ví, o čem píše.
-
Je tu 7 článků o Blizzardu a já něco napsal do fora k 3 článkům. Toto mi nepříjde jako "skoro u všech článků od Blizzardu". *3*
-
Jsem malou a bohužel absolutně nevýznamnou protiváhou drtivému fanboyství kolem téhle firmy.
-
Zabiras tam nody, mas tam creepy, me to prijde docela jako FPS s prvky MOBA.
Chlape mam padla, takze valim domu a doma mam jiny veci na praci nez byt na diskuzich u games.cz :)
Kazdopadne nic ve zlym ani zde ani u "blizz" diskuze. -
Adam je fanboy Blizzardu, takže se není divit jeho nadšení a zapálení do věci. Samozřejmě ale pak tohle herní zpravodajství zcela postrádá objektivitu. Bohužel v herní novinařině platí, že se dává psát články a celkově tvořit povědomí o hrách fanboyům, takže podle toho to také vypadá a pořád dokola tu slýcháme jen o něčem, zatímco obrovské množství třeba i velkých her je zcela opomenuto.
-
Ty jsi hodně her nehrál, že? Vážně kombinuje Titanfall prvky MOBA a fps? To, že tam jsou NPC neznamená, že je to MOBA.
-
No jak se říká podejte si ruce a můžete táhnout. Je zvláštní, že když je tu miliarda článků o Unity tak tam ani jede z Vás nestepuje. Smiřte se s tím. Oba jste už s tím stejně otravní jako GGG. Zetko taky smrdí skoro u všech článků od Blizzardu.
-
Je to Blizzard, takže mu to vyjde. Já od Blizzardu nehrál ani jednu originální hru a většina jeho her má lepšího nebo stejně dobrého konkurenta, které ale herní svět nezná, protože mediální masáž dělá své.
-
Souhlas. Asi jsou placení "od kusu". *6*
-
No dobrá *3*
-
jen tak dal, ja bych ani nevedel ze nejaky blizzcon je.
-
Naprosto zbytečný tu mí tolik článků o jedné nevydané hře. Stačilo to shrnout do jednoho, max. do dvou článků.
-
Je to jen jednou za rok, to vydržíš :)