Blizzard chystá remake Warcraftu III s krásnou novou grafikou a matchmakingem
-
Top cestina? Jako napriklad "Kladivo z houby"? (Hammer of doom)? Ackoliv kdyz tvuj prispevek ctu znovu, tak zacinam chapat, proc se ti ta cestina ve W3 tak libi...
-
Nebo No War ever"
-
koukam jedinej kdo mel 24hodinovy sluzby byl starej banhammer :D
-
hosi za me kdyby byl celej blizzcon jen jedna cedule s "wow classic 2019" tak jsem spokojenej :D Ale chapu proc sou lidi nasrany
-
Asi tak. Bohužel Blizzard před Blizzconem masíroval veřejnost, že chystá VELKÉ OZNÁMENÍ. No a co jsme dostali? Mobilní Diablo a remaster W3 !!
Teď už chybí ještě nějaký Battle Royale a bylo by to perfektní xD
-
U Blizzardu to moc lidí asi nečekalo... to a Warcraft3 REFORGED🙂
-
To jak se část sálu zvedla a odešla byl teprve začátek. Korunu tomu dalo Q&A s vývojáři, kde se člověk z publika zeptal, jestli Diablo Im. je pokus o Aprílový žert xD
-
Doufal jsem že se k warcraftu vrátím až se 4 dílem, ale toto mi bude stačit.
-
sleduju old school pro gamera Grubbyho na Twitchi , pro tyhle lidi je remake W3 požehnáním :)
https://www.twitch.tv/followgrubby
-
Nelze se zadvěčit prostě VŠEM 🙂
-
Je to remaster už jen proto, že to bude kompatibilní se starým WC3, stejně jako SCR.
Řekli, že vyměnili celý renderovací engine, ale backend je víceméně stejný, protože tam není moc co měnit. Jen tam přidají B.Net integraci a vybalancují hru.
Nicméně trošku vylepší editor, takže bychom se mohli dočkat map alá SC2 (Kde je například možné měnit i interface, což podle přednášky bude možné i ve WC3R)
-
Ani WoW, ani SC nepodporuje módy třetích stran. Ve WoW můžeš používat addony, přes API sch´válené Blizzardem, ktere nemění modely, zvuky, animace a podobně.
V SC2 je toho možného více, ale stále pracuješ v omezení toho co ti Blizzard povolí. I když teda v SC2 by teoreticky šlo udělat dabing kampaně, nicméně v normálním MP bys ten dabing změnit nemohl.
Očekávám tedy, že ve WC3R to bude podobné. Jestli někdo udělá dabing, tak jedině jako Custom mapu. Ano bude to kampaň, nicméně nebude změněna ta základní kampaň, ani multiplayer. Pouze ty custom mapy co udělá komunita.
-
Je to jen reskin nějaké jejich jiné hry, která měla vyjít ale nevyšla, tak asi požádali blizzard o práva.
-
Games.cz zasadne cez vikend nepracuje, Blizz si to mal posunut na pondelok. V jednom Fightclube sa vyjadrili, ze navstevnost "noviniek" nieje tak vysoka aby sa to oplatilo. Treba hladat inde, pripadne pockat do pondelka vecera (rano sa tiez nepracuje).
-
jelizkote, blizzovce nakonec nesezerou vsechno seno?
-
Trochu dalsiho infa z blizzconu
https://www.mmo-champion.com/content/8141-Inside-Warcraft-III-Reforged-Panel-Recap
-
az takhle husty jo? :D no tak to se jdu podivat. Schvalne jestli to trumfne tu dota card game :D
edit- hahaha ja se cast salu zvedla a odesla, mazec
-
jo to nemelo chybu jak se tam nekdo zeptal jestli je to vtip? bych chtel vydet v tu chvili xichty tech manegru, kteri ucinili toto rozhodnuti a nechali udelat mobilni sr@jdu
-
sakra, fair point, neprecetl jsem si OP vetu. Moje chyba :)
-
chapu ze jsou lidi nakrknuti ze to neni diablo 4. Ale oproti C&C rivals je to uplna pecka.
Netrollim, opravdu to vypada jako dobry mobilni arpg.