Blizzard chystá remake Warcraftu III s krásnou novou grafikou a matchmakingem
-
A co warcraft4 k... do haje!
-
No jestli budou chtít použít původní dabing z originální W3, tak to by bylo pro všechny lepší, kdyby tam ten dabing nebyl. Raději titulky.
Do dneška se na dabing W3 vzpomíná jako jeden z nejhorších v historii. Vzpomínám si, jak jsme v té době s kamarády rozebírali kampaň a vytvořili se 2 názorové skupiny: jedna považovala za Arthase za cool temnou postavu, druhá ho nemohla vystát. A v čem byl rozdíl mezi těmi 2 skupinami? První hrála W3 v angličtině, druhá s českým dabingem!! Když jsem si pak přepnul na češtinu, tak jsem musel uznat, že Arthas byl fakt katastrofální.
-
No já si to dám celé znova s chutí, i multiplayer zahraju. Při vší úctě k SC2 a C&C, Warcraft 3 je u mě nejlepší RTS všech dob.
Matchmaking měl mimochodem i původní WC3, pokud si vzpomínám.
Edit Ale je fakt, že Warcraft 4 by to chtělo! :)
-
Nemyslím si, že by fanoušci nějak výrazně požadovali remaky. To se jenom herní vývojáři snaží vyvolat iluzi, že tomu tak je a oni "naplňují očekávání fanoušků" (i když v reálu jim jde jenom o Rychlý prachy za lacinou recyklaci starého obsahu).
A jsou jisté věci, které jsou neměnné, jako třeba chuť si zahrát Warcraft 4 a nebo Half-Life 3. V těhle věcech lidi rozhodně nemění názor co 2. týden jako nějaká teenagerka. Tvoje domněnka je v tomhle ohledu mylná, Veskoslave.
-
to vis, jsou to Rychly prachy 😀
-
u SC1 to jeste mysl melo a hru sem si poridil, ale tohle fakt sponzorovat nebudu
je nadherne videt, jak jsou bezradni se situaci ve SC2, tak to hotfixuji remaky SC1 a W3, to ten sc2 fakt umre uplne
-
stejny hnus, jako remaster Age1
-
Fanoušci požadují spoustu věcí. Taky požadují HL3, jednou je to remake Diabla I, pak II, pak pro změnu 4. díl Diabla. Fanoušek je v názorech, co chce asi tak stálý jako 15, která se osudově zamiluje. Každý týden.
-
kdyby to byl alespoň remake😂. Patnáct let stará hra a oni vylepší jen něco. Tohle je jen pouhý remaster. To je drzost. Čekal bych nějaký modifikovaný engine StarCraftu II, aby to tedy vypadalo jako hra z roku 2019.
-
No já si to klidně dám znovu v hezčím kabátku, ale Blizzard má větší problém a to je Diablo Immortal 😂
-
Myslíte, že sa bude dať nejako do hry vložiť český dabing ? 🤔🤔
-
Fanoušci už 15 let požadují nový díl Warcraftu??? A co dostanou od Blizzardu? Remake starého 3. dílu. Jak typické...
-
asi jediny co me na tom blizzconu zaujalo ale ta grafika je nejaka divna trochu to propomina heroes of the storm takovy plastovy mi to prijde :D snad to jeste poladej