Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

jasně, ty máš přehled, co všechno museli předělat...

to, že tam nevidíš nějaký dramatický rozdíl, neznamená, že řadu věcí nedělali znova. to, že se snažili držet podobného vizuálu a celkového dojmu ze hry (což dělat kvůli fanouškům musí), přeci neznamená, že tomu dáš automaticky nálepku remaster, protože je to "přeci to samý, ale jen s trochu lepší grafikou".

těch změn tam může být tolik, že si to označení remake klidně zaslouží. a vracíme se k tomu, že u řady her nelze jasně definovat, jestli jde o remake nebo remaster. často se totiž jedná o obojí. a i zde to na internetech nazývají různě. a někdo dokonce použije raději oba termíny ;)

• Jestlize bude ve hre MP integrovan do singlu - mysleno tak, ze MP a SP nebudou mit oddeleny .exe , tak zapomen - jakakoliv modifikace je ze strany Blizzu prisne zakazana. Staci vzpomenout na D3 a na pitomou modifikaci upravujici pouze kontrast.

• ucho

jen se tu ztrapňuješ. jak jsem psal, není to černobílé a nelze mít jasnou definici. ono se to dost prolíná. můžeš překopávat třeba i engine a jaká úprava kódu je ještě remaster a jaká remake. chápeme?

jinak citace z recenze: "Crash Bandicoot N. Sane Trilogy není remake, ale nazývat hru obyčejným remasterem by bylo nefér."

a můžeš si o tom ukázkovém příkladu remaku něco přečíst, protože byly bouřlivé diskuze o tom, že tohle je přeci jen remaster.

takže tvůj příspěvek je ukázkovým příkladem trouby v diskuzi. o tom, co je remaster a remake to však nevypovídá vůbec nic. pár lidí se snažilo tomu dát logiku a nějak to definovat, každopádně u řady her to prostě jasně rozlišitelné není, protože část hry se remasteruje a část hry se dělá remake ;)

• jindra.veliky

oficiální cestou urcite ne, ale komunita si vzdycky postara, aby se dostal preklad i do techhle novrjch verzi

• Jen škode, že čeština tam určo nebude a to je Hra s absolutně Top češtinou  lepší CZ asi není.

Já jsem na W3 vyrostl ale asi  nekoupím mám i krabicovku W3 plus Datadisk v Dabingu CZ  již přes 15 let

• iSpirit

😉

• Divim se spis, ze tu nebyl clanek o failu ohledne toho velkyho oznameni k Diablu... co se tyce tohohle remaku - nevim nevim, ale ta grafika rozhodne neni tak vymazlena, jak bych si z autorova nadseni predstavoval. Budovy jsou primo hrozny v kontrastu k postavam. A cenu radeji komentovat nebudu.

• Derp_1337

Ale zase čistě remasterem to nemůžeme nazvat, protože vývojáři předělali modely hrdinů, nějaké další věci a navíc upravili engine.
    Já vím, je to málo, aby se kvůli tomu dalo říkat, že to je to remake... Spíš to bude takový lepší remaster a nebo něco mezi.

• RaketovyZid

No já nevím, proto se ptám. Mě to tady teda nějak extra profesionální nepřijde. 🙂

• KrPa

tak u me je w3 nekde v top 5 ale nejlepsi neni, hra popravde nicim nevynikala, jedine co ji zpusobilo takovou slavu, je opravdu dobre udelany a vymazleny editor, a muzu rici ze snad ani neznam jiny lepsi editor, nez maji W3 

• iSpirit

A ne? Nejsme snad na profesionálním herním webu? Když tak mě oprav.

• RaketovyZid

My jsme na nějakém profi webu? Že jsem si nějak nevšiml. 🙂

• iSpirit

Ucho prosím Tě, Crash je ukázkový příklad remaku. Stará hratelnost postavena zcela znova na aktuální grafice. 

• XorxoxTalarius

Marketacky fraze, nenapisou "We just improved bit here and there, using team of newbies to lower the cost, in few months work of work to milk millions from fanboys."

• iSpirit

PR prohlášení je dobré ignorovat. Každý snad vidí, že to remake není. Je to jen vylepšená hra, ta hra není dělaná znova na novém enginu, proto to nikdy nemůže být remake.

• ucho

žádnou jasnou definici to nemá. to jen pár lidí se tomu snažilo dát smysl, ale pravda je taková, že v řadě případů se tyto věci prolínají.

to samé se dělo s Crashem Bandicootem. sami vývojáři to považovali za remake, protože prostě řadu věcí dělali úplně znova, ale pár lidí jako ty vykřikovali, že to je jen remaster. v řadě případů je to u her mix obojího. tedy remake i remaster.

• ucho

ono to vždy není tak jednoduché...

Warcraft 3: Reforged is a remake of Warcraft 3 “in the truest sense,”

Warcraft 3 is being more than remastered  – it’s be remade from the ground up

• iSpirit

Ne. není. Profi web - očekávám pro informace o daném tématu, na který se web specialuzuje. 

• x_ander

A není to vlastně úplně jedno?

• iSpirit

Remake je postavení původní hry na nových základech. Nový engine, fyzika, animace atd. Hratelnost klidně může zůstat, hra je dělaná, aby vydala jako aktualní hry.

Remaster - oprášení hry -vylepšení textur, animací, modelů ale základ je stejný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit