Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    Vůbec se nezlobim *14*
  • 0011
    Sice ho teď kvůli zánětu šlach nemůžu delší dobu hrát, ale mnohem raději bych uvítal grafický upgrade u Diabla 3. Stylizace, kterou použili se mi docela líbí, ale modely postav jsou nic moc. Sice si ho můžu pustit v DSR aniž bych zaznamenal sebemenší pokles výkonu, ale mnohem radši bych byl za detailnější modely, taky by mohli upravit možnosti zoomu aby přiblížení nebylo dobré jenom na to, abych se podíval jak mojí mnišce padne nové sadové roucho... Co se týče diabla 2 nemyslím si, že potřebuje jakékoliv grafické úpravy, mohli by ale překopat systém vývoje postav a líp vyvážit některé postavy, jako třeba čarodějku
  • Super. Takže v roku 2018 sa dočkáme vynovenej verzie Starcraftu. Budeme si môcť zahrať prvú kapitolu za Terranov. V roku 2021 nás potom čaká kapitola za Zergov a konečne v roku 2025 a tretia časť za Protossov. A možno si medzitým zahráme aj prvú kampaň Diabla II a Warcarft 3 za ľudí a nemrtvých. Už aby to to bolo. *5* Snáď to nebude takéto Blizzardovské comming soon! *3*
  • Skor by sa mohol Blizzard inspirovat ID Softom za cias Carmacka (bo vie ci bude ID soft v tom nadalej pokracova teraz pod Bethesdou a vydavat zdrojaky) a vydat zdrojaky tychto starych hier. Ludia by sa toho urcite chytili. Na druhu stranu je zasa fajn ze ostane jedna oficialna verzia.
    Co sa tyka SC1 tak na to sa tesim a mohli by hlavne zmodernizovat ovladanie. Po tom co predvadza Blizzard s SC2 mam chut sa vratit k SC1.
    • kostejnesmrtelny
      Co se ti nelíbí na ovládání SC2?
      • Ovladanie ? Ovladanie SC2 je super, presne to by sa hodilo aj do SC1. Co je uplnde dodrbane tak je matchmaking, ranking ligy a celkovo MP. Vyvazenost stran, tym cim sa Blizzard chvalil roky a celkom sa im to darilo tak od WoL to ide dolu vodou. Staci sa na pozriet na pru*er so swarm hostami a ako sa to snazili furt ladit, vlastne doteraz. No a LoV nevyzera na tom lepsie. Chapem ze potrebuju pridavat nove jednotky lebo si to tak debilne rozdelili ze z jednaj hry sprvili 3 a potrebuju zarabat. Bez novych jednotiek by to fakt asi malokto kupil, lenze takto sa im to vobec nedari vyladit. A take detaily ako ze Bizzard komplet kasle na beznych hracov a v podstate cele to stavia iba okolo 1v1 pro, to je uz len bonus. Sice v menu je arcade a nejake mody ale mam pocit ze to tam maju len tak pohodene.
        • kostejnesmrtelny
          A jo. Blbě jsem pochopil, to co jsi napsal.

K balanci a tak se nemůžu vyjádřit, protože za A) multi nehraju a B) moje zkušenost z WoW je taková, že kvůli balanci někdo vříská nonstop, a to "někdo" se mění patch co patch v závislosti na tom, komu se ubralo tentokrát *5* . Vzhledem k bodu A) je ovšem můj názor úplně irelevantní *4*
        • Ja mám pocit, že debatu na ten matchmaking sme už viedli. Ale nedá mi to. Čo je na tom matchmaking-u zlé? (Minule sme došli k záveru, že je tam málo hráčov na 2v2 a viac)
          Čo presne je nevybalancované? Keď sa človek díva na zápasy nepríde mu, že by nejaká rasa(jednotka) bola OP.
          Čo presne si predstavuješ pod tým "Bizzard komplet kasle na beznych hracov"?
          • Uz som to pisal viac krat aj tu na games a mozno aj stebou, neviem. Aj sa opakujem ale mozno si to niekto z Blizzardu vsimne *1* *1* *1* aj ked pochybujem.
            Nedokazem odhadnut aky je pomer hracov v ranked ligach a kolko hra unranked a mody a tiez Arcade.
            Ale dovolim si tvrdit ze ranked a celkovo ligy budu pre ludi zaujimavejsie a hra ich viac hracov, uz len koli klasickemu porovnavaniu ale aj pre pripadne pro hranie. Pri 1v1 to este ako tak funguje, aj ked to az tak casto nehravam ale dava to viac menej rozumnych protihracov. Pri 2v2 a vyssich je to uz bordel. To v akej lige je hrac je uplne uletene. Bezne sa stava ze hrac v gold dostane spoluhraca z bronz a superovia su diamond/master !?!@?$%$?. To nieje o zlepsovani sa proti lepsiemu hracovi, tam nieje sanca si ani sprtnut. Tak isto nieje nic nezvycajne ked goldov porazi bronzovy team az na to ze hraju na urovni diamond/master a maju odohranych povedzme 9000 hier, cize iny level.
            Alebo zasa niekedy nechapem, hrac co ma 5000+ hier, last rank ma povedzme platinum a hra v striebornej-zlatej lige ale totalne ako z pomocnej.
            Tak isto blanc jednotiek este ako tak funguje pri 1v1 ale uz pri teamplayoch je to uplne o inom. A tak isto z posledneho hrania bety LoV, zrychlenie hry je zaujimave ale nemam pocit ze to bude zrovna plus pre hru. Skor mi to zasa pride zlepsenie pre 1v1 a zapasy - budu akcnejsie a bude viac "viewerov", len realne to budu schopny hravat akurat tak nafetovany korejci.
  • Raději vzhlížím k budoucnosti než do minulosti. *9*
  • mohli by ty videjka prerendrovat dyt je maj hotovy staci nahrat 3D soubor a vyrendrovat v 4K rozliseni NIC vic! *3*
    • :D je videt ze nemas absolutne poneti o tom ze to cos napsal je naprosta kravina
      • Tvuj nick krásně koresponduje s těma blbostma kterýma se tu prezentuješ.
        • ne, ja se tu prezentuju fakty povznesenymi nad ubrecenou komunitu roku 2015, plnou uzasnych lidi hodnych tak akorat k postaveni ke zdi.
      • no tak to teda mam 3D grafikou se zabyvam od Amigy tedy od roku 1992... ty experte... samozrejmne ze by to video nevypadalo jako dnesni CGI pac plno efektu by tam chybelo a ve 4K by byly viditelne horsi textury na objektech, ale porat by to video bylo 100x lepsi nez je....
        • No, tak ti doporucuju si neco nastudovat ty "zabyvaci 3d grafiky od amigy", protoze pokud se tim opravdu zabyvas, tak to co si napsal prave nabilo nove urovne tragedie.
          • nabilo je tragedie :)
            • Vojta_Ilavsky
              Vyditelně taky, a nikdo to tomovi necpe..
      • hura, debata o renderovani 3d videji. tak do toho kluci.
  • Cypri
    Sice bych raději viděl nového Warcraft v podobě strategie ale ok no. Alespoň něco.
    • Mno já taky. Ale nevím jak chtějí navazovat na WoWko, kde Lore dostává každým datadiskem čím dál víc za uši..
      • Cypri
        Právě... ne jednou jsem si říkal, že svět Warcraftu měl zůstat u strategií. Hodilo se to k tomu skvěle a vyprávění příběhu mě bavilo. Nezapomenu už nikdy... Holt stalo se no...
    • jako je to od nich hezky, ale vzpominam jak jsem k SC2 dostal na flesce SC1 ktera normalne funguje pod W7 64-bit, no nainstaloval jsem to spustil a ani ne po 5 minutach zamack nostalgickou slzu a odinstaloval to si radsi zahraju starej SC jako mod do SC2 v lepsi grafice to, uz se proste dnes neda hrat, clovek si rychle zvyk na lepsi a nejen po graficke strance...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit