Přejít na výpis diskuzí
Blizzard chystá úpravy Warcraft III, StarCraft a Diablo II pro současný hardware a operační systémy
5.11.2015 | Adam Homola
49 příspěvků
-
Hlavně, hodlají to vydat zadarmo těm, co to vlastní nebo za 40$ jak AoM a AoE?
-
Super těším se moc hlavně na Warcraft 3 v HD, jenom doufám že to náko nezpackaj jako třeba když vyšel od Microsoftu Age of Empires 2 HD nebo Age of Mythology HD nebo Heroes 3 HD. Doufám že né Blizzard umíí *3*
-
Já ho instaloval včera (konečně jsem si našel čas na zaregistrování staré krabice s jedním poškozeným diskem), a taky jsem to hledal docela dlouho.
Musíš jít na Battlenet, v nabídce vybrat Manage my games a dole v seznamu bude Diablo 2, co tě po kliknutí pošle k odkazu na stažení samostatného stahovacího klienta. -
A jo. Blbě jsem pochopil, to co jsi napsal.
K balanci a tak se nemůžu vyjádřit, protože za A) multi nehraju a B) moje zkušenost z WoW je taková, že kvůli balanci někdo vříská nonstop, a to "někdo" se mění patch co patch v závislosti na tom, komu se ubralo tentokrát *5* . Vzhledem k bodu A) je ovšem můj názor úplně irelevantní *4* -
Vyditelně taky, a nikdo to tomovi necpe..
-
https://eu.battle.net/account/management/
-
Ja mám pocit, že debatu na ten matchmaking sme už viedli. Ale nedá mi to. Čo je na tom matchmaking-u zlé? (Minule sme došli k záveru, že je tam málo hráčov na 2v2 a viac)
Čo presne je nevybalancované? Keď sa človek díva na zápasy nepríde mu, že by nejaká rasa(jednotka) bola OP.
Čo presne si predstavuješ pod tým "Bizzard komplet kasle na beznych hracov"? -
Aspon si bude mit PC MASTER RACE konecne co zahrat.
-
diablo ii jsem si nedavno na battlenetu koupil, ale vubec jsem nenasel download *16*
-
Ovladanie ? Ovladanie SC2 je super, presne to by sa hodilo aj do SC1. Co je uplnde dodrbane tak je matchmaking, ranking ligy a celkovo MP. Vyvazenost stran, tym cim sa Blizzard chvalil roky a celkom sa im to darilo tak od WoL to ide dolu vodou. Staci sa na pozriet na pru*er so swarm hostami a ako sa to snazili furt ladit, vlastne doteraz. No a LoV nevyzera na tom lepsie. Chapem ze potrebuju pridavat nove jednotky lebo si to tak debilne rozdelili ze z jednaj hry sprvili 3 a potrebuju zarabat. Bez novych jednotiek by to fakt asi malokto kupil, lenze takto sa im to vobec nedari vyladit. A take detaily ako ze Bizzard komplet kasle na beznych hracov a v podstate cele to stavia iba okolo 1v1 pro, to je uz len bonus. Sice v menu je arcade a nejake mody ale mam pocit ze to tam maju len tak pohodene.
-
Vůbec se nezlobim *14*
-
3edgy5me
-
Sice ho teď kvůli zánětu šlach nemůžu delší dobu hrát, ale mnohem raději bych uvítal grafický upgrade u Diabla 3. Stylizace, kterou použili se mi docela líbí, ale modely postav jsou nic moc. Sice si ho můžu pustit v DSR aniž bych zaznamenal sebemenší pokles výkonu, ale mnohem radši bych byl za detailnější modely, taky by mohli upravit možnosti zoomu aby přiblížení nebylo dobré jenom na to, abych se podíval jak mojí mnišce padne nové sadové roucho... Co se týče diabla 2 nemyslím si, že potřebuje jakékoliv grafické úpravy, mohli by ale překopat systém vývoje postav a líp vyvážit některé postavy, jako třeba čarodějku
-
Právě... ne jednou jsem si říkal, že svět Warcraftu měl zůstat u strategií. Hodilo se to k tomu skvěle a vyprávění příběhu mě bavilo. Nezapomenu už nikdy... Holt stalo se no...
-
Mno já taky. Ale nevím jak chtějí navazovat na WoWko, kde Lore dostává každým datadiskem čím dál víc za uši..
-
nabilo je tragedie :)
-
ne, ja se tu prezentuju fakty povznesenymi nad ubrecenou komunitu roku 2015, plnou uzasnych lidi hodnych tak akorat k postaveni ke zdi.
-
No, tak ti doporucuju si neco nastudovat ty "zabyvaci 3d grafiky od amigy", protoze pokud se tim opravdu zabyvas, tak to co si napsal prave nabilo nove urovne tragedie.
-
Tvuj nick krásně koresponduje s těma blbostma kterýma se tu prezentuješ.
-
Co se ti nelíbí na ovládání SC2?