Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blizsr*č de do hajzlu! trololo
  • Takže starcraft 2 taky? Co nám tedy zbývá? Už mě napadá snad jen Dawn of War 3 a měli bychom všechno *16*
  • Ethy
    Vždycky jsem se tady snažil Blizzard nějak hájit, ale tohle je moc i na mě... Pay to win to nebude, dělají to hlavně pro to, aby se dali hrát customky typu Blizzard's Allstars (Blizzardí Dota), ale stejně... Ta jejich Dota se hrát stejně nebude, protože konkurence je mílovými kroky vepředu - HoNko už je mrtvý, LoLko začne po vydání Doty 2 těžce slábnout protože je Dota 2 profesionálnější a celkově na e-sport scéně populárnější a zajímavější. Uvidíme co ten Smite, ale to už je zase něco úplně jiného a silně pochybuju že se jim to podaří nějak odladit a vybalancovat aby se to dalo hrát kompetitivně.
    • Valve fan! Všechno ostatní upadne a je špatné, jak jinak... hrůza a děs *7*
      • Ethy
        Promiň, ale Dota 2 > LoL, tohle nemá s Fanboystvím nic co dělat. Jestli si oboje hrál, tak mi musíš dát za pravdu. Já jen konstatuju FAKT, že SC2 má oproti MOBA hrám menší fanouškovskou základnu, a to právě proto, že není f2p a je méně zajímavější na sledování (fakt). Ale co naplat, stejně mi tu nikdo nevěří a okolí je zfanatizované tupým, nevybalancovaným, pay2win casuel krámem -> LoL
        • Zfanatizované? Protože někteří z okolí brání fakt, že neexistují pouze hry pro děti a old school seniory? *8* resp. hry tupé a ostré? Jedna je brak a konkurence je mistrovské dílo? nebo jak si to vysvětluješ...
        • Hral som oboje a za pravdu ti nedám, zatiaľ je lolko zábavnejšie, síce sa pomaly rúti do záhuby, ale to ešte potrvá. Pokiaľ je nový hrdina OP dá sa povedať, že je to pay2win, ale často sa stáva, že je pekne nahovno, takže sa to vyrovná :) Ja môžem zase povedať, že si sfanatizovaný Dota/Valve uctievač.
    • LoLko je pár set mílových kroků před DOTou 2... a ještě hodně dlouho to tak bude
      • Ethy
        LoLko je ale full verze a Dota 2 beta verze... Ještě tak rok, dva a LoLko půjde z "trůnu" hodně rychle
        • Lolko do hája nepôjde ani náhodou, narozdiel od Doty je oveľa prístupnejšie pre masy, mainstreamové, casual hra. Dota 2 bude možno uznávanejšie na profesionálnej scéne, ale to je asi tak všetko.
        • Rok dva *1* To je celkem vtipný, za tu dobu bude hrát LoLko mnohem více lidí než teď (a už teď ) a bude to mnohem více vybalancované než DOTa2. Navíc se podívej na prizemoney, vítěz season2 bere 1mil. dolarů... s tím se DOTa2 nemůže absolutně rovnat
          • Si blazen lolko nebude vybalancovany ani za dva roky s tim jejich tempem pridavani hrdinu
          • JohnyTheZik
            Jak presne se s tim nemuze rovnat, kdyz vitez TI bere mega dolaru :)?
            Navic s nejvetsim prizepoolem prisla prave DotA a sorry, ale o balancu mi nemluv - v tom je dota milovymi skoky napred oproti kterykoliv jiny hre...
            • Dota s největším prizepoolem? Teach me master *5*
            • True love <3 *1*
              Není se čemu divit, když kopíruje DotU 1. Je jasné, že bude balanced... mají to hold jednodušší *4*
    • Ethy
      Blizzard na to musí přistoupit proto, protože všechny MOBA hry mají jedno společné - F2P. A jelikož je SC poměrně drahý, tak má menší hráčskou základnu než MOBA hry. Kampaň ofc bude až za platbu, ale podle mě bude F2P verze něco jako jestli pamatujete "spawn" instalace třeba u Diabla 1 nebo u prvního SC kdy se nainstalovala data potřebná pouze pro MP, kampaň ne.
  • možna by mohli zavest poplatky za ligový zápasy a fungovalo by to progresivne, treba za hru v gold lize by se platilo vic nez za vyhru v bronzove, treba by ste si nakoupili za realne penize nejaky počet bodu a za to by ste mohli udelat x zapasu.
    • Ethy
      Neboj, taky se dočkáš, do codka to taky co nevidet prijde *3*
    • asi jsem konzervativní, co je špatnýho na tom, že si za litr koupim hru a pak ji mohu svobodně plnou a neznehodnocenou hrát?
  • Jediné uplatnění ftp modelu na SC2 mě napadá u těch arcade hříček jako například Starjeweled, Left 2 die atd., ale těžko říct jestli by to pak někdo hrál.
  • InfidelBro
    Kdyby Blizzardu nezáleželo na kvalitě, tak by už WoW, SC II a Diablo III byli F2P ... a Blizzard by mohl používat peníze jako kapesníky a toaleťák.
  • spoplatnit multiplayer v RTS, tomu sa hovori evolucia v PC hrach.

este ze ma tie RTS prestali bavit koncom 90tich rokov.
  • Menorri
    Myslím, že jsme opravdu svědky konce kvalitních her.... *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit