Přejít na výpis diskuzí
Blizzard koketuje s myšlenkou free-to-play Starcraftu II
25.9.2012 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
Dobre klucì,sice jsem z vasi komunikace pochopil tak 20% ale zajimavy cteni:-D
-
Si blazen lolko nebude vybalancovany ani za dva roky s tim jejich tempem pridavani hrdinu
-
Takže starcraft 2 taky? Co nám tedy zbývá? Už mě napadá snad jen Dawn of War 3 a měli bychom všechno *16*
-
souhlas, ted jste to trefil. Ono kdyz dva delaji totez, neni to totez... :-)
-
boha. free-to-play není freeware, tos opravdu objevil ameriku. A pro mě zrovna LoL free je. Nedal jsem jim ani káču a nahrány mám stovky hodin za ty roky.
Moc pěkně generalizuješ. F2P jde pojmout mnoha způsoby. Někde si kupuješ věci nutné hraní (ta tvoje omáčka, sýr), jinde platíš za kosmetiku (hezčí talíř, abych udržel paralelu s těstovinama) nebo za komfortnější ovládání (kovový příbor místo plastového). -
Jediny rozdiel je ten, ze pri "F2P" generujes ovela vacsie revenue ako jednorazovym predajom hry. ...mikrotransakcie.... :)
-
In game purchasing.... cize to nie je free. Pointa je, ze sa vyvojari tvaria v dnesnej dobe, ze f2p model je nieco ako ked ti niekto da na stol brutalne cestoviny a ty sa rozhodnes ci ich posypes oreganom alebo nie..... realita je taka, ze ti daju na stol cestovinu uvarenu v neosolenej vode a nicim neochutenu...ak si chces normalne zahrat tak si kupis omacku, syr atd... lebo povedzme si na rovinu, ak ta ta hra bavi = ostanes pri nej a dokupis si dalsie veci aby si mal plnohodnotny zazitok. Cize to iste ako niekdajsie demoverzie. F2p by bolo super, keby to naozaj bolo F2P :)
-
Zfanatizované? Protože někteří z okolí brání fakt, že neexistují pouze hry pro děti a old school seniory? *8* resp. hry tupé a ostré? Jedna je brak a konkurence je mistrovské dílo? nebo jak si to vysvětluješ...
-
vždycky jsem si říkal, že tam má celkem obyčejný skokanský můstek.
-
ja si jejich centralu predstavuju jako trezor strycka skrblika...
-
Ha ha Dota je týmovejšia ako LoL. Ha ha ha ha. Máš dobrý matroš :)
-
Hral som oboje a za pravdu ti nedám, zatiaľ je lolko zábavnejšie, síce sa pomaly rúti do záhuby, ale to ešte potrvá. Pokiaľ je nový hrdina OP dá sa povedať, že je to pay2win, ale často sa stáva, že je pekne nahovno, takže sa to vyrovná :) Ja môžem zase povedať, že si sfanatizovaný Dota/Valve uctievač.
-
Zeptej se v Riot Games
-
A ne snad, největší prozepool v historii progamingu, největší hráčská základna atd... je toho víc a DOTa už bude hrát jen druhý housle...
-
Dota s největším prizepoolem? Teach me master *5*
-
jealous biatch
-
Kdyby Blizzardu nezáleželo na kvalitě, tak by už WoW, SC II a Diablo III byli F2P ... a Blizzard by mohl používat peníze jako kapesníky a toaleťák.
-
ale F2P neznamena zadarmo... dnes ti nikto nic neda zadarmo...myslis si, ze ten vyvojarsky team je zaplateny z coho?
-
jo, to mas vlastne pravdu s tim ruskem atd. ja bych spis videl ty kosmeticky veci. viz thor ze sberatelsky edice WoL. tam to problem nedela.
f2p multak pro strategie je celkem velky problem obecne. docela pekne to bylo rozbrany v jednech extra creditz (jestli znas). -
Taky nevím kde se bere ta nenávist k F2P. Vůbec to nemusí znamenat že je hra nekvalitní.
Jasně, většina F2P her je doopravdy špatně udělaná, ale jde to i jinak a dobře (Team Fortress).