Přejít na výpis diskuzí
Blizzard koketuje s myšlenkou free-to-play Starcraftu II
25.9.2012 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
Myslím, že jsme opravdu svědky konce kvalitních her.... *1* *1* *1* *1*
-
spoplatnit multiplayer v RTS, tomu sa hovori evolucia v PC hrach.
este ze ma tie RTS prestali bavit koncom 90tich rokov. -
RE: Miso, to je ale potom věc tvoje a neni to problém Diabla :)
-
Pak nevím proč se zajímáš o Diablo *15*
-
Cena bude v Americe ůdajně 800,- . Takže u nás za 1000,-, ze začátku. Nevím co je tu špatně, WoL seženeš za ~600,- podle mého tipu, takže máš jako nevlastník první hry obje za ~1600,-. Problem?
teorie/tip
Ty kecy o rozdělení na 3 části jsou směšné. První sc snad přidávaly každým datadiskem (a že jich bylo!) nové jednotky do mp a storyline pro všechny 3 rasy? + 90 nových misí a 1500 nových map? *7* -
Veni vidi vici je Přišel jsem, Uviděl! jsem, zvítězil jsem. Právě protože to je perfectum. Pouhé "viděl jsem" je imperfectum. A o latině mě opravdu poučovat nemusíš, vždyť píšu, že Odpočívej v pokoji je běžný překlad, i když nepřesný, stejně jako v případě Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem. *3*
-
Valve fan! Všechno ostatní upadne a je špatné, jak jinak... hrůza a děs *7*
-
no jako obrana to mysleno nebylo...:)
-
A to te bavilo stovky hodin porad dokoloa zabijet ve stejnych prostredich jen na jinou obtiznost monstra jen aby ti padali predmety s jinejma cislama?
-
Lolko do hája nepôjde ani náhodou, narozdiel od Doty je oveľa prístupnejšie pre masy, mainstreamové, casual hra. Dota 2 bude možno uznávanejšie na profesionálnej scéne, ale to je asi tak všetko.
-
Ani nevíš jak si doslova vystihl moje pocity!!!
-
Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem je teda čirou náhodou zrovna v pořádku. Veni, vidi, vici. Minulý čas.
Requiescat nemůže být imperativ na první pohled - ten nikdy nekončí souhláskou. Na první pohled to může být buď 3. osoba singuláru nebo konjunktiv. To předposlední "a" definitivně ukazuje na konjunktiv.
EDIT: Ten minulý čas je konkrétně perfectum. A vůbec, když seš takovej milovník Říma, že si volíš s ním spojené avatary, tak to s tou latinou zkus. *4* -
@ drasta -> kvoli 2ke diabla som svojho casu skoro zomrel u babky na chate, lebo som bol tyzden odtrhnuty od pocitaca a nemohol som ho hrat, ale bolo to uz hrozne davno :)
@ gg -> D3 som presiel len preto, ze som si povedal, ze ked som uz preboha vyhodil 60 Eur za tu hru, tak nemozem skoncit uprostred 3tieho actu :( skusal som sa prinutit zacat hrat za inu postavu, ale proste nezaujem.... co sa mi nestava napr u LOTRA, to zacinam stale dookola uz niekolko rokov -
Blizz už neví co by a vymýšlí pitchoviny.
-
Děkuji za opravu. Obecně se však používá Odpočívej v pokoji, stejně jako Přišel jsem, viděl jsem a zvítězil jsem, a podobné "překlady". *3*
-
Rok dva *1* To je celkem vtipný, za tu dobu bude hrát LoLko mnohem více lidí než teď (a už teď ) a bude to mnohem více vybalancované než DOTa2. Navíc se podívej na prizemoney, vítěz season2 bere 1mil. dolarů... s tím se DOTa2 nemůže absolutně rovnat
-
asi si Activision vyratal, ze sa da podojit tato znacka trochu viac :) raz darmo, uz aj k hram sa pristupuje v prvom rade ako k businessu a nie zabave
-
mne sa SC2 paci, aj ked nie natolko aby som si kupoval celu trilogiu, toboz nejaky F2P paskvil .... ale Diablo 3 bola dost nuda
-
Jediné uplatnění ftp modelu na SC2 mě napadá u těch arcade hříček jako například Starjeweled, Left 2 die atd., ale těžko říct jestli by to pak někdo hrál.
-
LoLko už dávno předehnalo DOTu *4* Hrál jsem oboje, DOTa2 na LoLko nemá v žádném případě... je to pomalé a nudné. LoLko je více akční a aktuálně je to právě LoLko, které vévodí pro gamingu.