Přejít na výpis diskuzí
Blizzard koketuje s myšlenkou free-to-play Starcraftu II
25.9.2012 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
A ono něco na multiplayeru StarCraftu II něco nefungovalo, že je nutné měnit systém?
-
Blizzard na to musí přistoupit proto, protože všechny MOBA hry mají jedno společné - F2P. A jelikož je SC poměrně drahý, tak má menší hráčskou základnu než MOBA hry. Kampaň ofc bude až za platbu, ale podle mě bude F2P verze něco jako jestli pamatujete "spawn" instalace třeba u Diabla 1 nebo u prvního SC kdy se nainstalovala data potřebná pouze pro MP, kampaň ne.
-
Blizzard jde definitivně do háje... Diablo 3 to odstartovalo.
-
Já si tedy nedovedu představit, že bych "nedával pozor" a začal psát věci typu "vzhlýžel". Ani na klávesnici to není vedle sebe, abych udělal překlep.
-
Prosimtě odkdy uloupilo LoLko Dotu? *1* Hrál jsi tu Dotu 2 vubec? *4*
-
možna by mohli zavest poplatky za ligový zápasy a fungovalo by to progresivne, treba za hru v gold lize by se platilo vic nez za vyhru v bronzove, treba by ste si nakoupili za realne penize nejaky počet bodu a za to by ste mohli udelat x zapasu.
-
Vždycky jsem se tady snažil Blizzard nějak hájit, ale tohle je moc i na mě... Pay to win to nebude, dělají to hlavně pro to, aby se dali hrát customky typu Blizzard's Allstars (Blizzardí Dota), ale stejně... Ta jejich Dota se hrát stejně nebude, protože konkurence je mílovými kroky vepředu - HoNko už je mrtvý, LoLko začne po vydání Doty 2 těžce slábnout protože je Dota 2 profesionálnější a celkově na e-sport scéně populárnější a zajímavější. Uvidíme co ten Smite, ale to už je zase něco úplně jiného a silně pochybuju že se jim to podaří nějak odladit a vybalancovat aby se to dalo hrát kompetitivně.
-
Liný farmit :D, hry majú byť o zábave. Koho preboha môže baviť 200 hodín farmiť a v podstate z toho nič nemať. Práca v kancelárii je zábavnejšie ako celé D3.
-
áno som, lebo nemám rovnaký názor ako ty :)
-
pay 2 win je, že za reálné peníze se dá koupit výhoda oproti ostatním hráčům, jenž se nedá nabýt jiným způsobem (ingame měna, drop atd.)
že seš líný farmit a obchodovat za goldy je tvůj problém... -
Tak to musejí do pár měsíců zkrachovat ne? *13*
-
Co je to teď za zmrdy v tom Blizzardu?!
-
Prohravat?
Tim myslis to ze vydelavaj na kazdy hre nehoraznej balik a kupujou to miliony lidi? :DDD -
dotu jim uloupilo lolko :P zkousel sem dotu 2 a docela mi vadi ze se nezbavili toho RTS feelu jako to udelalo lolko :)
-
Překlad, jenž je opsaný z latiny, ne?
Věty s dvěma smysly (trefil hřebíček, nasadil korunu) nic, co?
Hlavně že písmenko bys nechal stranou ^^ -
představ si, jak těch 30 misí z WoL zůstane designově úplně stejných jako teď, jen se tam vystřídaj všechny rasy (každá bude mít 10 misí). A pak si představ, jak přestaneš remcat, že je to rozdělený na tři hry.
-
Blizzard začíná prohrávat na všech frontách. GW2 má potenciál otřást jejím infantilním WoW; Valve jim NAŠTĚSTÍ uloupilo Dotu před rypákem; Starcraft moc nikoho nezajímá díky nulové inovaci; no a Diablo 3, to snad víte nejlépe samy, co to bylo za recyklovaný "požitek". Trochu sentimentu ohledně W3 je asi na místě, ale to ty zamrzlý chlapíky nezachrání.
-
Sice máš ve své podstatě naprostou pravdu, ale způsob, jakým to píšeš, svědčí o tom, že taky nemáš úplně "inteligentní" reakce.
-
Jo do WoW nikdy neprodávali žádného mounta za reálné $$ :-P
-
Ooo oooo kdo mi tenkrát nadával že SC2 být F2P nemůže, že sem hloupý a vůbec nevím o čem mluvím. Cha! Já to říkal. :-D