Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Představ si, že i Einstein měl problémy ve škole a propadl...
    V diskuzi, která stejně nemá úroveň vyšší, než novinky.cz bych pravopis a sloh zas až tolik neřešil
  • urobi uz konecne niekto aj f2p tunnelera? nova grafika... budu sa moct dokupovat rozne mapy (farebne kombinacie)... za poplatok sa bude dat zmenit player name.... a budeme si moct dokupit aj hyper super balicek pancierovani +100 armor, samozrejme dajme tomu 5 pouziti za 99centov? Ze tym firmam este huba neupadne, free to play.... ha ha ha...a aby som nezabudol, najviac ma dostava citat z clanku o free to play „Nevíme, jak bychom jej monetizovali" *1* *1* *1* *1*
  • Njn ... on je taky rozdíl psát životopis a text na který vůbec nedávám pozor. Maminka mě neživí nějaký ten pátek a u lopaty jsem neskončil. Hmmm co přijde dál ?
  • Jejich jediná možnost jak přitáhnout nový lidi když soupeřej s League Of Legends.
  • Ouuuuu! To bylo dost tvrdý i na mě :D
  • sorry, ale já nemám problém si jednou za dva roky koupit za 1300 hru, který mi poskytne desítky hodin zábavy v kampani (když chci všechny achievy) a další stovky hodin v mulťáku. Tobě to připadá jako malá porce zábavy za ty peníze???
  • A nad kým prosím vítězíš v D3 když si kupuješ předměty na RMAH? PvP implementované není a předměty koupene na GAH nebo RMAH ti akorá udělají to, že to dohraješ rychleji na Inferno samozřejmě pokud máš takové cíle. Pod pojmem pay to win si představuju, že hraješ mulťák proti jiným hráčům a nakoupíš si například lepší zbraně a štíty a oni pak proti tobě nemají šanci, ale to, že si nakoupíš lepší gear proti počítačem ovládanám mobům asi do pay to win nespadá bych řekl.
  • Tohle uz je fakt moc.. to se kazdej zblaznil s tim free2play? uz i milionari z blizzardu, ktery mesic co mesic rejzujou nehorazny love za wowko? achjo.. *7*
  • Jenomže při tom svém žehrání na to, jak celý StarCraft rozdělili, zapomínáš na dost podstatný fakt -- že totiž minimálně Wings of Liberty je co do rozsahu téměř totožná s původním SC a předpokládám, že HotS a LotV na tom budou podobně, i když v zásadě jsou koncipovaný jako datadisky.
  • Tobě se zasmějou, ty kreténe, až budeš jednou žádat o práci a budeš se snažit dát dohromady životopis, ve kterém, soudě dle tvé "inteligentní" reakce, budeš mít stejně h_vno. Umět česky je základ, ty skončíš u lopaty. Maminka tě nebude živit věčně, užij si to.
  • Tak diablo 3 je p2w. Takze se da predpokladat, ze to muze potkat i nektere jine hry, ale taky nemusi.
  • Magister_Peditum
    Když to píše v latině (jedno písmenko navíc nechme stranou), tak jak to může být "blbě opsaný překlad z latiny"? *7*
  • Black_Hand
    spis bych cekal, ze by dali moznost koupit single zvlast a multak zvlast (nebo po staru dohromady). a navic se daji se singlem delat dalsi cachry. mozna chci jen prvni pulku, abych si to vyzkousel, nebo muze byt uplne zdarma. a dokud tu bude regulerne koupitelna verze, tak jako predtim, tak si nema nikdo na co stezovat. to neni jako vycuceny online diabla 3, naopak, to by byl idealni stav neco jako idealne zvladnuty offline diabla 3, kdyby existoval :). f2p by do starcraftu sel dale vzhledove. koneckoncu mirny naznak kosmetickych bonusu uz je: u sberatelskych thoru. a mozna i ta hlubsi analyza hracovych schopnosti by taky sla, ale nabehli by si, kdyby odebrali ty uz existujici.
  • takze jim nestaci, ze hru rozdelili na 3 casti a kazdou z nich si prakticky musim koupit, ale jeste chteji penizky hrabat i bokem ?
  • A já se tomu jen zasměju ... protože je mi to u P_ _ _ _E :-D
  • Hrubka jak prase v češtině, blbě opsaný překlad z latiny, dej si facku...
  • Jseš idiоt, Blizzard vždycky prodával pitominy typu mount/pet, nikdy žádné výhody proti ostatním.
    Naopak, jak bylo v jednom z interview, u WoW nezavádějí mikrotransakce a zůstávají u předplatného taky proto, že je to absolutně nejférovější model.

F2P model na SC2 kdy by odemkli např. pouze jednu rasu žádné výhody neposkytne.
    Domnívat se, že to bude pay to win model může jen zaslepený nenávistivec, který prostě tupě plive na všechno kolem sebe.
  • Ani nevíte s jak velkým žalem vidím to co zbylo z tehdejšího Blizzardu ke kterému jsem vzhlýžel. Requiestcat in pace Warcraft , Starcraft, Diablo .............
  • Ach jo... :/ Doufam ze si kvuli tomu nebudu moct ani zahrat muj oblibenej tower defence...
  • nj v rukách Blizzardu to bude pay to win

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit