Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ethy
    LoLko je ale full verze a Dota 2 beta verze... Ještě tak rok, dva a LoLko půjde z "trůnu" hodně rychle
  • LoLko je pár set mílových kroků před DOTou 2... a ještě hodně dlouho to tak bude
  • Diablo 3 je p2w ? To je blábol..
  • Čísla lidí hrajících D3 asi mluví za vše..
  • Tak to se ti dvojka diabla asi taky moc nelibila ne?
  • Jestli si musíš dávat pozor, aby jsi nenapsal "vzhlýžel", tak musíš být instantní blb. Sorry.
  • Překlad z latiny to je, ale nepřesný. Má to být "Ať (nechť) odpočívá v pokoji." Konjunktiv prézenta aktiva. Imperativ by byl Requiesce in pace.

EDIT: Dworkin, Inc. Pedantismus v latině již od roku 1886. *1*
  • Jde o to že D3 si přešel, byla to sranda a kolik hodin si u toho strávil ? 20-30 ? Řekni mi kolik je průměrná herní doba dnešních her a hle, máme tu nadprůměr. A to ještě spousta lidí jede na vyšší obtížnosti atd.. Prostě ta hra je klasický Diablo a řváv tady bláboli že král je mrtev atd.. (samozřejmě nemyslím tebe) je zcestné.. Jde o to, že ty hry od Blizzu maj vždycky moc velký očekávání..
  • luke.skywalker
    sry, ale jen d3bil se brání v internetové "diskuzi"...
  • no ja osobne im na novy starcraft uz kaslem....mam starcaft2 aj diablo 3 ale skoncil som....dalsi stracraft uz nie.... je to strasne drahe a nestoji to za tie prachy. Normalne citim, ze so mnou tie oznamenia ohladom dalsieho dielu nic nerobia, su mi ukradnute... a podla mna toto bude problem ze hraci toho uz zacnu byt presyteni. Totiz skusat urobit dojnu kravu z viacerych titulov ako jedneho sa nemoze nijak ekonomicky vyplatit dlhodobo....trh to neunesie, ... kupovat DLC k diablu, starcraftu, platit za hranie WoWka.... Najblizsie som ochotny ist do Warcraftu 4...mozno :) Ale napr Diablo 3 som raz presiel a potom som si uvedomil, ze teraz co, mam zabit stovky hodin casu tym, ze budem robit to iste dookola v rovnakych prostrediach len na inej obtiaznosti aby mi padali predmety s inymi popisnymi cislami? no way....
  • smejki
    cena nikdy nebyla stanovená. panují nepodložené dohady o obou variantách.
  • k prispevkum nademnou...beru to pokud by to bylo za cenu datadisku, protoze to nic jineho neni..stejny engine, z 80% stejne jednotky...jen nove mise, par jednotek a filmecky. Jenze pokud se nepletu tak se ty dily budou prodavat za plnou cenu.
  • Magister_Peditum
    Kdyby napsal "odpočívej v pokoji", tak je to překlad z latiny. K jeho hrubkám v češtině jsem se vůbec nevyjadřoval, takže to vykládej někomu jinému. *2*
  • Shania
    Mam strasne rad, kdyz me nekdo oznacuje za debila jen na zaklade toho co si kupuju za hry.
  • To si jeste povime az vyjde novej starcraft nebo diablo... Ja osobne si myslim ze zase budou padat rekordy.
  • proc by museli zkrachovat? debilu je na svete dost kteri je zafinancuji. :} Jen to neni jiz stary dobry blizard a o to prispevatelovi slo. COD je taky kravina a hraji to miliony lidi.
  • ty si lolek. Plno z tech milionu uz si priste da velky pozor jestil D3 naslednika koupi. To stejne stacraft. Fanousci uz zacinaji strizlivet na vsech frontach. Me uz blizard ukazal svou pravou tvar v WOTLK tam sem prozrel a pocohpil. Od nich uz ani mail do posty...
  • Ethy
    Neboj, taky se dočkáš, do codka to taky co nevidet prijde *3*
  • musím souhlasit i když to odstartoval už sc2, kazdy strizlivy clovek musel videt jaka je to špatna a graficky hnusna hra, to snad jelo na enginu jedničky.
  • asi jsem konzervativní, co je špatnýho na tom, že si za litr koupim hru a pak ji mohu svobodně plnou a neznehodnocenou hrát?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit