Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MoravaGeorge
    Asi tak... F2P ještě neznamená, že je něco špatně, třeba to přitáhne další hráče.
  • Overwatch
    Singl zvlášť a mulťák zvlášť se prodává tuším v Rusku a ještě na některých trzích. A ani v té slavné Jižní Koreji se SC2 neprodává normálně, platí se za odehraný čas v hernách, žádné krabice domů. F2P mulťák si představit dokážu, jen fakt nevím, na čem by vydělávali. Možná jim začne hodně sypat ten Arcade, možná ne. Něco jako Elite by tam asi být mohlo, i když už teď toho hra sleduje hrozně moc.
  • To jste tak jeblí nebo co? Co vám sakra vadí na tom že SC2 MP MOŽNÁ bude F2P? Měli by jste skákat radostí že si to možná zahrajete zadarmo a ne tady nadávat že blizz jen všechno posrává, když stejnak ty hry nehrajete.
  • Od te doby, co prestali premyslet nad kvalitou her, tak maji az moc volneho casu.
  • to v evrope funguje? Naposled kdyz jsem se koukal, tak se to registrovalo pres korejskou stranku.
  • Já ty hry hraji, vím co tam jsou za hráči a vím proč ty hry prohrávám. Pro causal hráče DotA není. *3* If you know what I mean teda...

Pak tu nepleť SC2, lemple, zbytečněj off topic. Já vím jak se hrají hry, o kterých mluvím. Ale chápu, každý šlápne někdy vedle :)
    Aspoň tě uklidnímtakhle, v Dotě W3FT by si mě určitě dal. Už jsem ji dlouho nehrál :)

btw, kde vidíš na LoLku p2w? to že si koupíš IP boost? hrdinu? skin?! *15*
  • Ethy
    To asharak: Prosimtě plácni si jí, já chápu že jseš jistě micro master co si stimuje marinaky s marauderama a nadavas na nulove mikro v dote, ale aspon tady nemel takovy slinty. LoLko je pro casual hrace a je pay to win, dota je tezsi, tymovejsi a neni pay to win. Jestli si myslis ze je to pro casual hrace, tak opras W3:FT, ktery si jiste na ladderu hral a pujdeme si dat jednu dotku -apsoom a uvidime jestli je to pro casual hrace...
  • Ethy
    Nevím co na tohohle člověka reagujete, už v nicku má cod, takže to je asi tak všechno k jeho orientaci ve hrách. Hlavně že se MW3 někam posunulo od MW2 *1* *1*
  • Ethy
    Promiň, ale Dota 2 > LoL, tohle nemá s Fanboystvím nic co dělat. Jestli si oboje hrál, tak mi musíš dát za pravdu. Já jen konstatuju FAKT, že SC2 má oproti MOBA hrám menší fanouškovskou základnu, a to právě proto, že není f2p a je méně zajímavější na sledování (fakt). Ale co naplat, stejně mi tu nikdo nevěří a okolí je zfanatizované tupým, nevybalancovaným, pay2win casuel krámem -> LoL
  • True love <3 *1*
    Není se čemu divit, když kopíruje DotU 1. Je jasné, že bude balanced... mají to hold jednodušší *4*
  • blizsr*č de do hajzlu! trololo
  • símtě, causal hráče? Pak je celý systém DotY (lol hon w3 d2) pro causaly... *7*
  • si to hrál na mobilu ne?....
  • Jo, ono to funguje ve většině případů. Je to něco jako newtonovská mechanika - málokdy potřebuješ jít do teorie relativity.

Dobrá, konec, zvonec.
  • Magister_Peditum
    Tak nejsem zas tak dobrý latinář, mám jen zkoušku nižší úrovně ZK-, ale v textech to takhle fungovalo a už názvy "perfectum" a "imperfectum" odkazují na vid dokonavý a nedokonavý. Ale já bych to nechal, debatujeme tady o něčem, co na tyto stránky tak úplně nepatří.
  • JohnyTheZik
    Jak presne se s tim nemuze rovnat, kdyz vitez TI bere mega dolaru :)?
    Navic s nejvetsim prizepoolem prisla prave DotA a sorry, ale o balancu mi nemluv - v tom je dota milovymi skoky napred oproti kterykoliv jiny hre...
  • JohnyTheZik
    :D:D:D prosim te, LoLko vevodi pro gamingu :D? Tak to nee :D..
    Zajimavy, ze vsechny pro (podotykam - pro) teamy hrajou dotu, protoze je to mnohem tymovejsi a mnohem vic zajimavejsi - mnohem tezsi herni mechaniky a principy, ostatne proto je ta hra tak nepristupna novackum, protoze pochopit ji chvilku trva, narozdil od LoLka, kterej je delanej pro casual hrace.
  • Magister: Myslím si, že se pleteš. Vycházíš hádám z poučky, že perfectum vyjadřuje vid dokonavý, kdežto imperfectum nedokonavý. To je ale jen učební pomůcka a takto perfectum nefunguje. Vidi znamená "viděl jsem" ve smyslu "bylo zde konkrétní - jedno - období v minulosti, po které jsem viděl". V kontrastu k imperfectu, kde na délce či zakotvení časového období nezáleží (a kde se to navíc používá i pro opakovaný děj, ale to je teď vedlejší). Čili: Když budeš chtít říct, že Caesar uviděl, řekneš vidi, ale když budeš chtít říct, že tehdy (v konkrétní době ohraničené začátkem a koncem) něco viděl, tak řekneš taky vidi. Kdybys chtěl říct, že každý rok viděl, jak rozkvetly kytky, už použiješ imperfectum. Z toho plyne, že při překladu "veni, vidi, vici" je třeba brát v úvahu především kontext. A z toho plyne, že zde bylo konkrétní období, ohraničené z jedné strany jeho příchodem, a z druhé strany jeho vítězstvím. Takže "viděl jsem".

Zkus mě případně vyvézt z omylu, ale jsem si fakt dost jistý, že to je takto dobře. Případná arbitráž u profesora latiny ale může být zajímavá zkušenost. *4* Jinak "poučování" vůbec neber osobně, mně jde v prvé řadě o to, aby to bylo správně; kdo konkrétně má pravdu je vcelku podružná záležitost.
  • XorxoxTalarius
    K F2P v RTS reknu jenom jedine ... COHO (Company of Heroes Online)
  • „Inteligence (bohužel) mizí. Za chvíli budeme stát hloupých ovcí.“ -.-

Aspoň si přečtěte článek, popřípadě shlédněte tu diskuzi, jen nevím kde je. Hlavně ale sem tam zauvažujte/popřemýšlejte nad tématem. Už to pak ani není k smíchu, co sem tam někdo vyplodí.

P2W nikdy nemůže u e-sport her uspět. Nikdo by to moc nehrál. Proto nevěřím, že by se s SC2 něco takového stalo. F2P model by byl asi nejlepší po vydání datadisku. Předchozí "hra" (WoL) by měla MP zdarma, ostatní by hráli HotS, a za další 2-3 roky další datáč.
    SC2 free trial je dobře udělaný, nemělo by teda být moc těžké ho rozšířit na f2p. Už to že jde hrát proti PC je super. Stejně jako u toho by se omezil výběr map, odřízl Arcade a tak.

No další věc by byla možnost koupit jen MP (třeba za 350,- jako u 1.6 steam), tak by se rozšířil snad víc, ale asi by nemohl soupeřit s MOBA hrami.

Pak už "zbývá" samostatný systém hry, vlastní ladder(nebo nějak společný), launcher jako např. u LoLka. To by s tím ale zas byly zbytečné problémy. Co se dá kromě nějakých map koupit do SC2 MP že *1* Na ladderu budou stějne světově hrané mapy z TL a pod.. Takže tahle možnost určitě nepříjde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit