Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chci se zeptat nekoho kdo vi. kdyz se mi odemykaji dalsi runy do skillu, na vyssich levelech, je vzdy ta vyssi runa lepsi ? mam pocit ze to tak neni, nebo ?
    • To je ta jejich slibovaná individualizace. V podstatě máš tolik možností, že si sám můžeš vytvořit "build" postavy, nezávisle na levelech skillů
      • coz o to, ale prijde mi trochu divne si na levelu 16 odemknout to nejlepsi a pak dalsi 4 upgrady jsou slabsi(maji mensi ucinnost), obrazne receno. divny system.
        • No ale to tak není.... Jen pro určitý build se hodí jiná runa. To není tak, že by něco bylo slabší nebo silnější... Jen má prostě s určitým stylem hry lepší využití...
          Když za kouzelnici pojedu vysoký DPS ( damage per second build ) tak si dám na Energy Armor runu Force Armor, abych přežil aspoň jednu ránu a potom se mohl teleportovat.
          Na druhou stranu spousta lidí co jede více tankovací čarodějku si dá poslední runu, která boostuje rezistence....
          Víš jak to myslím?
          • jo jo, kazda vec dela neco jinyho. dle stylu hrani.
    • Shania
      u té runy je to napsaný a neplatí, že je ta runa lepší.
      • aha, takze klidne hned prvni runa odemcena muze byt pro dany skill nejlepsi ?
        • ano, treba u barbara pro skill ,,leap,, je myslim hned prvni runa pridavajici 300% armor na 4s nejlepsi volba
          • Otázka je, jak to bude dál, protože to budou asi měnit, podle toho, jaký skilly jsou nejmíň používaný. :)
            • To jo ale tou dobou uz bude diablo pod drnem a ja budu farmit 4. akt a rikat si kde je sakra datadisk nebo zase budu jezdit iracing...
            • Jo, taky o tom vím. Je spousta must have skillů. Blizzard řekl, že tohle nechce, tak to bude ladit. I když si myslím, že časem až budeš mít lepší gear, tak začnou být efektivní skilly, co předtím moc nebyly.
            • To jsem docela zvedavej co zmenej protoze co opravili criticaly tak vetsina barbaru pouziva prave plnou naloz defenzivnich skillu revange, furious charge, ignore pain, war cry a leap vsechno healovaci nebo defenzivni runy jinak se proste chytaj jen tezko. Zatim jsem zadnej jinej rozumnej build nenasel.
  • to: nutt- hele Blizzard sam sebe nezahrabe a vis proc ? jelikoz malinkyma krokama predelava mysliciho hraca na hrace tzv. blizzardovskeho tupce, staci jen poradny megahype a vysledek je zarucen viz tahle slatanina zvana D3.
    S nadsazkou by se to dalo prirovnat k dnesni dobe a potraviny ktere konzumujeme, kde misto kvalitnich pravych potravin dostavame v cim dal vetsi mire nahrazky a jsme defakto spokojeni ,takze za chvili ani nebudeme vedet jak vlastne chutnal original a nahrazky prijmeme za vlastni.
    A takhle nejak v herni branzi vydava hry Blizzard. Z puvodnich her na kterych postavil svoje imperium, vydava jednu vetsi napodobeninu za druhou, ktery ma s puvodnim titulem spolecne mnohdy jen nazev, fanboyove a podobna zviratka, zde opet budou tvrdit, ze tomu tak neni, jelikoz Blizzard jde s dobou a hry upravuje k dnesnimu blizzardovskemu hraci, ktereho si defakto vychoval k obrazu svemu.
    A proto D3 na obtiznost inferno simuluje wowkoidnim noobum stav, kteri u hry travi 12 hod a potrebuje preci farmit goldy a itemy. Jenomze tohle uz neni Diablo.
    • Já si potraviny vybírám kvalitní (a řekněme si to na rovinu, převážně zahraničního původu). Srajdy nekupuju, ale Diablo 3 si zahraju rád. A jak jako že dostáváme potraviny? Lol. Nic nedostáváme, nevím o čem to tady mluvíš. Lidi kupujou sračky, protože sou levný. Tvoje paralela je totálně mimo. Mimochodem Blizzard žádný napodobeniny nevydává, jen pokračování a ty jsou, světě div se, podobný. Pěkný troll. Tyhle tupý haty mě fakt dostávaj. Kdy to mělo alespoň nějakou hlavu a patu a nevypadalo to jako pubertální zcestný výblitek, plný demagogie, ale tohle se nedá. *11*
      • Precti si muj prispevek jeste jednou ne radeji 2x pak si poskoc, protoze si stojis na vedeni a mozna pochopis co jsem psal, pokud ne je mi te lito, ty annonymni IP hrdino.
        • To je rada, kterou by ses měl řídit především ty sám.
        • Lexxi - trošku přeháníš ty anonymní hrdino, kterej si honí ego. Tvoje ano přirovnání k potravinám je směšné a číst znova tvůj příspěvěk ničemu nepomůže.. je furt stejně hloupý jako napoprvé.
          Ho hop.. hůra... :)
    • já vím, že konzumenti jsou blbí, ale stačí se podívat, jakou vlnu nevole jejich politika a produkt vyvolala. Nebojím se, že by to měl být trend, spíš odbočka do slepé ulice. A pokud se mýlím a majorita hráčů je opravdu tak hloupá, pak dobře jim tak...

Normálním lidem, kteří nebudou chtít mít ty jejich "fíčury" zabudovaný až v zádeli, bude jistě vyhověno v jiných firmách, třeba cdprojekt, valve, etc.
    • no jeste ze krome ,,fanboyu,, mame i ,,hatery,, takze si kluci pekne dejte do nosu
      • V jednom mas pravdu po Zahrani D III, ktery byl posledni kapkou se ze me opravdu stal hater ,ale ne D III ale Blizzardu jako takoveho.
    • Hele tak si dohraj Hell jako v D2 a dál nekritizuj.. kam se furt navážíš ty tatárku ? Do inferna tě nikdo ale nikdo nenutí. Je to tam navíc.. ale dneska né.. co je navíc, to je špatně..
      BTW jak jsi v D2 farmil gear ? když jsi to dohral a nepadlo ti to co si chtěl , tak jediná šance byla si to někde koupit, vyměnit atd...

JInak tebe nikdo nenutí si hrát inferno.. ale díky infernu a RMAH tu je šance si i přivydělat .:)
      Neprodal jsem toho dost, ale 15 euro už v kapse mám... protože na světe hraje D spoustu lidí, kteří to nechtějí farmit a raději to koupí... díky bohu za ně :D
      • Ano a presne kvuli takovym blizzardovksym oveckam jako jsi ty hry upadaji rapidnim krokem do pr**le. Tak radeji na nic necekej a mazej farmit sup sup
        • A co je presne ovciho na tom kdyz me bavi Diablo? Kdyz me bavi ArmA jsem taky ovce? Nebo kdyz me bavi Max Payne?
        • A takoví jako ty jsou příčinou rozbitých tlam...
          • Realu bys mi to do oci nerekl ty anonnymni IP hrdino ... alespon jsi rambo na diskuzi :)
            • Myslím, že by ses zlomil, kdybych do tebe jen fouknul...
            • jo a ty bs to v realu neřekl komukoliv jinému ty hrdino... takovejch tu už bylo a bude..
              Hold děti jsou dětmi.
      • tak treba když vyjde pvp patch tak lide s gearem z inferna asi budou mít navrch ne? a kdyz je tam oficialni aukce, ktere je prizpusobena cela hratelnost, tak to je neco jineho nez si smenit par itemu
        • V PvP bude mít navrch ten, kdo za equip utratil nejvíc dolarů *3*
        • Ano s PVp to bude další komplikace.. ale to se dá vyřešit.. a BTW je to jako v každe jíné MMO pVP hře... tam si taky někdo udělá gearový náskok a ti další ho musejí dohánět.. a co stežuje si někdo ? Udělá ta firma pro to něco ? ne ... Koukni se na SW tor.. kde na Lolku bylo 3x víc Impíků a díky tomu a exploitům měli rychleji PVP gear než republikánci .. nebylo to fér.. ale bylo to tak a nidko s tím nic neudělal.. Mě se líbí jak tu každej nadává a kritizuje hru.. ale kdyby jste raději šli protestovat proti naší vladě a jejím praktikám.. eé... Hra je přednější a internetový flame ti dá trochu fame...

a Dodatek.. v D2 bylo open PVP.... tak a když měl někdo lepší gear než ty, protožže tobě to nedroplo, tak si taky skučel jako teď ?
  • Mno... Tak teda taky něco málo napíšu.
    Osobně vidím v D3 veliký potenciál být dobrou hrou, nicméně momentálně je to pro mně jeden z největších failů poslední doby.
    Problém je, že to co nám Blizzard prodal za 60 éček je Beta Verze, ve které otevřeli příběh za Skeleton Kingem, se všemi nešváry.
    Rozebírat to je na dlouho, tak alespoň pár bodů pro mně zcela stěžejních, které mi momentálně bráni v tom abych si tuto hru užil :
    -Nonstop online připojení... budiž, ale takové které nelaguje a ve které technické problémy na straně SERVERU!!!!! nezpůsobí x krát týdně masívní genocidu HC charakterů atd.
    -Zabugovanost skillů. Tohle je na dlouho a samozřejmě na tom "pracují", nicméně ať mi nikdo netvrdí, že to bylo testováno! Jak je možné, že teleport u kouzelnice funguje jen horizontálně přes stěny a vertikálně ne? Ale jenom někdy.... a Někdy taky nefunguje vůbec... A někdy zase pořád.... a takových bugů je tam plno a velmi výrazně ovlivňují hratelnost!
    -Ustupování od nároků na Skill hráče směrem k nárokům na Itemy - jasný provar AH a RMAH a u některých classů a buildů de facto nutnost
    -Zpětný nerf itemů... Tohle je největší fatal error. Kluci ušatí z Blizzardu asi nepobrali, že když už spustí službu za reálné prachy a lidi ji budou využívat, budou se potom velmi zlobit když jim nerfnou item, za který dali třeba 100 euro. Sh*t happens...
    -Nesmyslná obtížnost inferno elite mobů. Realita je taková, že některé kombinace vlastností na elitách + místa, kde se nacházejí ( např. molten+vortex+mortar+imune v tunelovém dungeonu ) prostě nejdou zabít. To není výzva ani zábava, to je frustrace a snaha je obejít.
    -
    • to se jakž takž da opravit a vyladit ale s fancy grafikou, imbecilnim pribehem a videami už nic nenadelaji. navic ta hra je zamerena na vydelavani prachu a to krivi samotny koncept hry jak to chteji napravit? ted nevim kolik obtiznosti bylo ve dvojce tusim 3? proč jsou tady 4 ? umele prodluzovani herni doby a nutnost prochazet dokola ten samy nudny obsah muze bavit jen orangutany
      • Tak teď jsem si myslel COdy, že se pod to podepíšeš.. protože tohle zatím byli jediné rozumné argumenty a mínuska co tu padly... Jenže ty si stěžuješ na grafiku, příběh a videa ? VIdea, která jsou zase top ? Grafika je věc vkusu, ale není to WoW stajl... to rozhodně ne.
        a Příběh ? Zkusím to vysvětlit po svém. Příběhu tu je o něco víc než v D2... taky díky companionům. Příběh je dobrej, řekl bych i lehčí nadprůměr.. ALE ALE !! ! DO této hry se absulutně nevešel nebo nehodil dál rozpitvávat.. Což je škoda, ale potom by to byla víc kecačka, než Diablovka. Ano souhlasím.. příběh je vyprávěn lehce infantilně.. tupě.. ale sám o sobě infantilní není.. to je jen tupost vyprávěče.. bohužel. Věřím tomu, že v knižní podobě, či E-book to bude stát za to .. bohužel, je to Diablo a tam není prostor na vyprávění , pokládání otázek atd..
        • Ihamitsu : Podle sebe soudím tebe ? Máš se čím chlubit kámo. Já se ti mimojiné omluvil a myslel jsem to vážně. Bohužel si to zazdil a machruješ... seš další ubožáček, kterýmu když dojdou argumenty nemá co říct. Jdi si farmit na RMAH.. a zkus to prodat podobným co jsem já..

Ale to půjde těžko, protože já to nekupuji.. já prodávám :)

a O inteligenci pomlč.. já ti řekl znalče, ty jsi nasadil jinou laťku. Vilíka si honíš tak ty , tady u debaty.. střík střík ..
        • P.S. souhlasim s tim ze pribeh jako taky ma jistou tragiku a vaznost (posednuti dablem, tragicky konec) a souhlasim ze to co je blbe je samotna prezentace pribehu (i prezentace videami). no ale když je tam trapna prezentace tak je to cele blbe a k smichu
        • no ja se pod to podepisuju a ješte sem neco pridal, videa jsou top po technicke strance ale je to forma nad obsah, nemam pri tom husi kuzi jak pri videich ze dvojky ani to nema tu hloubku.
          Grafika neresim jestli je wowstyle nebo ne ale je rozhodne fancy, je to takova disneyovka aby se to každemu libilo, to nemuzes poprit
          • No jeslti se nepletu, tak jsi jeden z mnoha co přirovnává grafiku k WoW...
            To že tobě neleze husina jako před 12 lety u D2 je asi tím.. že si o 12 let starší.. Ale kde je hloubka v D2 ? Stejně jako v D3.. úplně stejně.. ty jen doplňují story...
            Grafika... promiň... ale nemůžu s tebou souhlasit.. fancy ? Mozná ten fancy secret level.. možná to na tebe působí protože act 4 není v pekle ale v barevném nebi.
            Ale ACt 1 a 2 jsou graficky parádní a není to top grafika dneška.. ale ta stylizace mi tam prostě sedí.. neni to komixové.. neí ot barevné přeplácané.. ja se u actu 1 cítil jako když hraju D2 act 1 .. takhle podobně na mně působil.. ke grafice podle mě jde i story... 2jka sledovala kroky Dark wanderera... který cestoval hooodně... Příběh vypráví Marius.. ale tady už hrajem za konkrétního Nephalema.. tak to nebude vyprávět marius, nebo vedlejší postava.. Ale to furt není to co jsem chtěl říct.. 9m, že se příběh logicky nějak vyvíjí od 2jky.. hold musela přijít změna prostředí.. Diabluv cíl byl vždy sundat nebe z nebe :) a teď se mu to málem povedlo.. já jsem fakt rád, že se tam člověk " podíval " že ví jak vypadá Imperius atd, který ve dvojce nebyl ani na papíře... a hrát znovu v pekle ? Dit to by byl stereotyp jak prasátko.... hold příběh se nějak vyvíjí a tím pádem i kulisy...
            • "za 3 - Lazarus taky sloužil Diablovi.. víš proč? Víš to ty znalče ? Protoýže Diablo nemohl ovládnout Leorica, pře měl silnou vůli.. tak si vybral slabšího... a ejhle... už tu je jeden možný důvod, proč to udělala Adria.. tohle pro mne nejsou argumenty nijak zásadní, co jsi podal.. i když se na dsoti věcěch schodnem."

Druhá věta.
              Nemáš ani vyjadřování a ani inteligenci abych se s tebou nadále bavil. Jdi si do kouta honit nad tvými znalostmi z promakaného světa sanctuary, zatímco já půjdu prodat pár věcí na RMAH podobným dyliňáčkům. papa
            • A!! už vidím toho znalce... no tak sorry, ale vystupuješ tu jak je příběh weak, ale já ti podal argumenty, které jsou pádné... nic víc.. dobře.. utekl mi znalec, ale to sis zasloužil, protože to nebyl rozbor příběhu.. to byla zase jen hazená špína.
            • Hm.. kde ti kdo napsal znalče ? nebo přibliž mi, kde jsem tě urazil...
              Hormon sklidni ty, tahle debata byla na urovni než si začal dělat retardér...
              ale počítám, že ti došli argumenty na poslední příspěvek o story.. tak hold začneš takhle... typical..
            • Sklidni hormón, pokud se neumíš bavit na úrovni a odpustit si kecy jako "ty znalče" atd. tak asi nemá cenu s tebou nic řešit.
            • Ihamitsu.. a nekecáš náhodou ? O příspěvěk nad jsem psal, jak je to do hry implentováno úplně stupidně.. ano je... ale my s Cody jsme odobočili lehce k příběhu jako takovému..
              JInak máš pravdu.. ale to jsem psal i já, že je to stupidně podaný do té hry...

Jinak teda nechápu co je tak čšpatnýho na tom že Cain zemře.. při jeho věku to bylo pochopitelné.. a nemůžu se zlobit na to, že to bylo předvídatelné..
              Mghda a coven ? A co jako.. každej má nějaký poskoky.. úplně zbytečná poznámka od tebe..
              Belial a hakan, .to byl fail to jo.. Azmodan také.. s tí mse schodnem,... Adria ? Její úmysly ? Motivace ? zaprvé to tam +- naznačuje, za 2hé protože to nevíš přesně proč, tak je to špatně ? Uhm.. oká. .tvoje blbost... za 3 - Lazarus taky sloužil Diablovi.. víš proč? Víš to ty znalče ? Protoýže Diablo nemohl ovládnout Leorica, pře měl silnou vůli.. tak si vybral slabšího... a ejhle... už tu je jeden možný důvod, proč to udělala Adria.. tohle pro mne nejsou argumenty nijak zásadní, co jsi podal.. i když se na dsoti věcěch schodnem.
            • Jenže tady nejde o příběh jako takový... Ten je ještě v rámci ARPG snesitelný. Tady jde především o formu jakou je ten příběh vyprávěný a ta forma je prostě neuvěřitelně stupidní
              1)Dialogy jsou trapné - jak questové, tak neustále se opakující kolečko rádoby vtipných hlášek mezi hlavní postavou a poskokem.
              2)Děj předvidatelný a plochý - Decard Cain umře jááááááj, Emporor Hakim je Belial jááááááj...atd atd.
              3)Chybí jakékoliv motivace postav a jejich chování je těžce nelogické - Maghda a coven wtf? Proč tam jsou? Maghda je překvapena, že jí Belial ( lord of lies ) lže... Jaká je motivace Arii ? Azmodan - což má být největší taktik pekla, ti od začátku 3 aktu říká přesně co udělá, kdy a jak to provede.... wtd?

Tohle je jen pár věcí co mne z fleku napadly k formě příběhu.... vyvrať mi to prosím.
      • a ještě jedna věc.... Jistěže se to dá opravit, ale otázka je :

"Má takto vypadat full release verze jedné z nejvíce očekávaných her?"
      • No a to se právě dostáváme k tomu, jak jsem psal že rozebírat všechny ty faily by bylo na dlouho. Takže ve zkratce - Ano příběh je stupidní neuvěřitelně, Cut scény a animace trapné, dabing/zvuky/muzika tragická. grafiku hodnotit nebudu, protože to je víceméně individuální jak se komu líbí.
        Nevím nakolik tě brát jako trolla, protože napíšeš celkem rozumnou kritiku a ukončíš to blábolem o orangutanech... :-/
        Nevím, jsem na infernu v aktu 3, prodal jsem na real aukci věci za skutečné prachy. Nicméně ta hra mně teď už prostě nebaví. Inferno není výzva, inferno je opruz a způsob jak donutit hráče nakupovat v RMAH...
        • Hlavní bude to PVP, který ještě neni..
        • ono by se dalo rict ze grafika a ty videa a pribeh jsou druhorade ale podle me se to dost podepisuje na celkove atmosfere a kdyz tomu chybi atmosfera tak me to moc nebavi, no a samotna hratelnost trpi tim co jsi napsal ty *13*
  • lol, tak ze Korejci budou mit o tolik lepsi ochranu zakaznika bych necekal. Skoda ze ti nasi tupouni akorat vymysli dalsi protipiratske nesmysli a nestaraji se radsi o to, aby vydyvatel prodaval kvalitni produkt.
    • v jižní koreji totiž vladnou komouši a z toho maji američane strach
      • Are you serious ?
      • tak to asi zapomeli oznamit svym kamosum ze severni koreje ;]
  • všichni co hrajou diablo 3 a dostali se až na inferno nebo dokonce maji vic charakteru jsou ubožaci *11* že je neco takoveho baví *11*
    • Tak promin...
    • ze nekoho bavi psat do diskuze o hre, kterou nema rad :D
    • a COdy je největší ubožák ! kdo souhlasí ať se podepíše !
    • P.S. doufám že se tady časem objeví kritický článek na tuhle hru, podobne jako se objevil na skyrim nebo na fallout :( jen nevim kdo by ho napsal protože človek co psal ty články tohle určite nehraje .
      • SnakePlisken
        Článek o tom být nemusí. Redakce Games, včele s Petrem (omluvte to malé rýpnutí kluci), nezapomene u každého článku o Diablu 3 naznačit, jak je to špatná hra a jak by si ji nekoupili. Což přiživuje přehnanou negativistickou kampaň proti této hře a celému Blizzardu. Navíc se vždy nezapomenou zmínit o Diablu 3 i v článcích, které s tím úzce nesouvisí.
        Takže jeden velký kritický článek být nemusí, máš tu mraky menších.
        • Hele ty Ellendwayuv ocasku, to jakova kritika se snesla na tuhle failovou hru je jen dusledek blizzardovske politiky, vsechny servery holt nebudou chvalit hry od Blizzardu do nebes i kdyz stoji za ho*no, tak jako to delaji vsichni patolizalove na vasem wowfanu, tam kdyz si totiz potencionalni hrac precte diskuzi, tak ma pocit, ze hrac muze hrat hry jedine od Blizzardu a ostatni vyvojari jsou uplne out, opak je ale pravdou, tento molok zvany Blizzard vydava jeden horsi psakvil za druhym a mnohdy male mene zname studia vadavaji hry, ktere strci vsechny tyto korporace do kapsy
          • crycrycrytrolltrolltrollhatehatehate

enough
  • Největší chybou je podle mého nevyvaženost. To se sice pozná až na 60 levelu a na ifnernu. Jsou tam dvě postavy které v podstatě nemají použitelny defenzivní skill. Některé monstra jsou dokonce i proti utokum umuní a ještě mají zvyšenou rychlost tedy nemožnost jim ani utect to dělá nehratelné.

Jinak ti co brečí o připojeni k internetu při "singlu"(ktery tam v podstatě ani není!!!) tak si měli před koupením přečist požadavky a pokud jim to vadí tak nekupuji:) Ale ta hra ukazala že PC scena rozhodně není mrtvá. Je to neustale vyprodané...

To připojení ma minus ale taky plusy. A aukce není jen brelička ale celkem podstatnou častí hry. Vlastně to cele připojení je jen kvuli akci a aby se nepodvadělo.
    • To lugal: To co píšeš byla pravda před vydaním druhehé patche. A ano ten kdo si mezitim nasbiral gear ze 3 actu tak se mu ted hraje dobře když má setove vybavení ale tedka je DH uplně jiný. Dříve to byla nejsilnější postava.
    • Ktery dve to jsou? Ja jedu jen barbara a ten nic jinyho nez defenzivni skilly pouzivat nemuze ale nastesti jich ma dost pouzitelnejch.
      • Je to především DH a pak i wizard ikdyž ten je na tom lepe. Barbar je na tom snad nejlepe ze všech.
        • Jo a proto první charaktery, které si farmily Akt 3-4, byli hunteři a wizardi, zatímco barbaři a monkové se trápili v prvním aktu. Prober se *7*
          • Patche ti nic neříkaj ? Ty se prober..
        • nvm jestli si to teda vubec hral, ale inferno si davaj zatim jen DH a WIZ, prave BRB a MNK se skoro necapou.takze asi tak kamo.nedivim se ze lidi pi.cujou na nutnost pripojeni, protoze to, ze 80 procent smrti na inf je kvuli lagovani, je k po.srani.
          • jinak co DH nerfli ten smoke creen, tak uz to taky neni takova pohoda, to si mohl bejt nonstop v bezpeci a kosit s lahvacem v ruce
          • kamarad hraje monka a byl na inferno mnohem vic v pohode nez ja barbar. Resp. musel jsem komplet zmenit gear za resisty+vita a ted je to uz v pohode jen mam mizernejch 8k dmg. S lagama takovy problemy fakt nemam. Vetsina mych smrti je kvuli vortexu, fearu nebo mrazeni v kombinaci s arcane sentry nebo takovou tou vohnivou dirou... ale i tak je treti akt uz v docela v klidu kdyz mam nekoho komu muzu tankovat.
          • Pochybujem, že to za dh hral, kecá debiliny. DH má smoke screen, shadow power gloom alebo caltrops/vault.

Druhá vec je, že ani ty nemáš pravdu, lebo aj monkovia a barbari dávajú inferno úplne v pohode a po poslednom nerfe mobov to majú ešte ľahšie. Prvý hc class čo prešiel inferno je barbar.

Dh a Wiz boli prví v 4. akte inferna len preto, že od začiatku mali broken skilly ako ss, force armor, critical mass apod. Teraz po patchi a nerfe attack speed je to dobre vybalansované, aj keď je tam ešte veľa roboty.
            • viz 3. odstavec:

presne to sem myslel, melee chary davaly prvni 2 akty a dal se dostaly poradne jen range, taky museli vydelat na aukcich balik.
            • V podstate áno, každý skill, každý item, každý stat sa dá previesť do vzorca. A tak vlastne funguje aj výpočet, poškodenia, redukcie zásahu apod.

Ak človek ten vzorec pozná, môže hrať oveľa efektívnejšie a prináša to väčšiu satisfakciu.
            • ta hra je hotova veda že jo *1*
            • Hc barbar to prešiel pred pár dňami (ešte pred nerfom inferna), jediný exploit (ťažko povedať, či je to exploit, keďže blizzard to stále nefixol) bolo lovenie goblinov.

To, že obrovský počet high level vecí sa dostal na ah od ľudí, čo využivali op skilly je pravda, je to chyba blizzardu, mali si to ošetriť pred vydaním. Bol to teda riadny fail ich betatesterov.

A melee classy sú skrátka viac závislé na geare - na druhú stranu ale zase lepšie škálujú s high end vecami. Taký dual wield barbar s 2500 loh je nesrmteľný (skoro) kombajn, zatiaľ čo dh síce môže mať 100k dps, ale akonáhle zle načasuješ ss ale shadow power, ideš späť na checkpoint. *2*
            • Jenže to prošel inferno hc ještě za doby exploitů, atd než to blizz opravil že.. Proto skoro na začátku se aukce zaplnila itemama z actu 3 a vejš. To se pak hraje jinak, než čerstvý monk lvl 60 infernu. Tam jsem se nechytal a chtěl jsem to zahodit... pak jsem musel nacpat mraky peněz do aukce abych měl odpovídající gear. .a act 1 farmim.. na 2actu jsem dostal zas přes frňák.. po patchi jsem ještě nehrál monka. Jinak mám 60tku DH a je to asi tak 15x jednodušší než s MNK.

Práce je čeká ještě dost, ale je to krok kupředu
        • Monk si taky moc nestezuje. Ja jsem teda rozehral jeste Witch Doctora ale jsem tam asi na 26. levelu takze zatim nemuzu moc soudit.
  • Pokud bude Blizzard pokračovat touto cestou, tak se sám zahrabe.
  • diablo3 ma chvilu relativne bavilo ale az kym neprisiel act2 na inferno , proste prisla stena a koniec alebo auction house. A ja rozhodne nemienim vysolit RL prachy za virtualne veci -ano je tu moznost gold grindu v royal crypts, ale to nie,takyto koncept odmietam. Takze je to pre mna pomerne slusne sklamanie. Myslite ze sa da tato hra znova predat dalej?
    • Inferno melo byt mega tezky a za to sjem byl rad.. tenhle nerf mi zas tak nevadi.. ale nechtel bych aby to kazdej daval s prstem v nose... cim vic lidi odejde.. tech kterí nechtej utratit goldy v AH, nebo se pokusit nafarmit.. tak tim lip. V D2 jsi mel jen Hell .. tady máš jeste tezsi nez je Hell, ale vsici to chcou probehnout napoprve... s ti jdete do kytek...

Jsem naopak rad, ze tu hru jsem nedohral za tyden hrani..
    • 2. akt byl radne nerfnuty. Inferno bylo slibovane jako opravdu obtizne a bez aukce to proste nemusi vzdycky jit. Ja doporucuju udelat s nekym duo tank, strelec a uvidis ze to pujde. Vybavu to ale urcite bude chtit defenzivnejsiho razu. Dost se zamerit na resisty a pokud tankujes tak urcite potunit jeste vitality.
      • je to tak. Nefr je poradny. Predtim sem tam ze svym monkem uplne plakal a radsi tam nechodil. Po nerfu to uz jde vydrzet. Pak sem zkusil ACT II z kolegou wizardem a je to jiny kafe. Ja mu je dycky chvili potankuju on je nasoli ajde to dobre. I ruzne tuhe paky jdou fajn. Hlavne diky tomu ze ja sem melee a on je ranged. Na kazdeho je lepsi neco jinyho. Rozhodne inferno Act II a dale doporucuju spise s prateli nez takhle solo. Leda by mel clovek hustackej gear.
        • Ja pozoroval zlepseni i v aktu 3 ale bez kouzelnice jsem stejne ztracen. Sam mam DMG 7k a to moc velkou paradu nenadela.
          • 75 ? A to ti jako s tim jde ? Ja mam 16k a brecim u toho :-D
            • 7k ne 75 chybicka :-D
          • 7k dps je úplne na smiech aj po patchi pre akýkoľvek class, s tým môžeš ísť naspäť do prvého aktu.
            • Jeden z prvnich barbaru co dal Diabla mel dmg 7k a mlatil do nej 40 minut v kuse :D
            • Drasťa : hm nevím jak ti to může jít s 7 k dps.. třeba proti elitním. Když i oni mají timer na enrage.. a potom s tou dotkou to je špatný... 7 k dps na act 1 a 2 inferno je realy weak.
              chce to mít příjemnej mix obojího.. survival je důležitý.. ale Dmg o nic méně.
            • Tak veľa šťastia. Vzhľadom na to, že obyčajný mob má v 3. akte takých 70k hp, stredný 240k a silný 450k (to nehovorím o elitných, tí majú 1,5m-5m hp), tak to krásne vypovedá o tom, čo prinášaš do party. Skrátka ten, ktorému "tankuješ", ťa len ťahá so sebou a sám by postupoval oveľa rýchlejšie, lebo v multiplayer hre množstvo hp mobov stúpa.

To teda chcem vidieť ako by ste zabili nejakého unikátneho bloated malachora alebo golgora s 10m hp do troch minút. *15*

Tldr - zožeň si lepšiu zbraň.
            • 7k a umlatim docela na pohodu jakoukoliv elitu v prvnim a druhym aktu (az na pitomy mouchy). Do tretiho uz potrebuju nekoho s vetsi DMG komu je muzu drzet od tela. Nemam holt na to kupovat predrazeny veci z aukci a prezit je dulezitejsi nez davat velkej dmg.
  • z te hry je až moc citit jak je to komercny produkt, vsechno tam je delany na efekt a s cilem vytriskat prachy a proto se mi nelibi.
    • SnakePlisken
      A všechny ostatní hry jsou dělány z čiré dobroty a jen Blizzard je ten zlý, co dělá hry pro peníze... :)
      • na to ani nebudu reagovat
        • nereaguj.. byl bys jeste vic trapnej nez ted...
          • ty jsi blbej a ani o tom nevíš, proto ti možna pripadam trapnej ve skutečnosti jsi trapnej ty *11*
            • hele Cody... když už píšeš háčky/čárky... tak všude a né jen kde se ti to líbí.. ..
              Nebo na lepší gramatiku nemáš ?
            • ticho prosimte *3*
  • Nevím teda jak ostatní, ale jakmile vyšel ten poslední patch tak všichni známí a kolegové v práci přstali hrát.
    Je otázka jestli Blizz udělal něco u D3 dobře.Asi ne jak se na to tak člověk dívá.
    • a co zasadne priniesol ten novy patch?
      • Hlavne značne ľahšiu inferno obtiažnosť, tak o tretinu, možno ešte ľahšiu. Tiež sa všetky veci dajú nájsť už v prvom akte inferna, ale šanca je dosť malá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit