Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No co k tehle hre dodat? Zacneme treba plusy
    1.Celkem pekne prostredi exterieru, misty to vypada opravdu hezky (ale neni toho moc)
    2.Komba povolani uz nejsou tak monotonni jako v D1 a D2 hlavne je to videt u barrbara
    3.At vzpominam jak vzpominam, zadne dalsi plus teto hry neumim nalezt
    Minusy teto hry
    1.Neustale pripojeni na internetu i kdyz hrajete singl a stim zakonite problemy jako pady ,lagy errory, další bic na hrace
    2.grafika postav pri priblizeni postavy ,nevim zda se smat ci brecet, je to takzvany ultrawow styl hnus
    3. Ruku v ruce s bodem 2 je i vzhled armoru, nevim,ale rozmanitost vzhledu brneni z predchozich dilu je ta tam, to co vyvojari predvedli v DIII se jen tak nevidi, vse je velice podobne, sede bez spetky kreativity a napaditosti no hnus
    4. Celkova delka hry, to je naprosta ubohost fanboyove a podobne zkratka, zde budou vykrikovat, ze to neni pravda a na dnesni dobu je to straaasne dloooouha hra, hlavne pri opakovanem hrani. Pravdou ale je, ze dynamika prostredi se meni velice malo a pri opakovanem hrani mate pocit, ze hrajete porad dokola totez. 5. Vlelikost map, dungeonu, actu - dalsi nedodelana věc ve hre, mapy jsou male, taktez dungeony a celkova delka actu ? jeste beru v potaz delku 1 actu, ostatni uz je vysmech, vse ostatni na me pusobi klaustrofobnim dojmem, proste rozlehlost je miziva coz je zase ruku v ruce s celkovou delkou hrani hry. 6. Aukce - to je kapitola sama pro sebe, herni mechanismy jsou nastaveny tak, ze Vam za celou dobu hrani padne naproste ho*no, takze pokud chcete hrat na inferno, bez aukce si ani neprdnete, takze dalsi ojebavka na hrace 7. Talenovy strom – defakto neexistuje, hra je delana pro deti od 4 let. 8.Pribeh a obsah ve hre – zase velice chaby, predvidatelny , nudny a to i videosekvence mezi acty prakticky nic na co by jste rado porad dokola koukali. 9 Znovuhratelnost hry je minulosti, tato hra opravdu neni to co by chtel fanda serie Diablo, hrat znova po dohrani, sve k tomu prispiva i ona zminovana aukce
    Osobne si myslim, ze hra vyvijena 6 let od firmy, ktera kdys davno udavala smer hrani,tak se opravdu nestydi vydat neco takoveho jako pokracovani paradni serie zvane DIablo. Je to opravdu jen vysmech a zkouska Blizzardu, jakysi test kam az je schopen hrac zajit a za co vsechno je schopen utracet. Koncep teto hry je bohuzel delany pro fanatiky z wow, kteri u hry sedi 10 hod denne a farmi itemy na raidu, to vse ale v mensi mire mame zde v obtiznosti inferno. Z Blizzardu se stala jen tuctova firma, ktera si jiz pres svou nadurelost a nenazranost nevidi na cumak, proste je to jen obycejna pracka na penize. A proto tahle napodobenina zvana DIABLO III je to posledni co jsem teto firme zaplatil. A radeji si pockam na Grim Dawn od tvuru TQ, kteri snad zachrani cest tohohle upadajícího zanru ,verim ze se to povede, jelikož Titan Quest je i po tech letech 100x lepsi nez DIII. No a DiabloIII po druhem dohrani letelo ven z PC a originalku jsem prodal kamosovi s varovanim, ze tohle opravdu DIABLO NENI ale nedal si rici 
    • 1. OK, mě to sice nelaguje, hraje se to v pohodě, ale tobě asi ne, tak budiž.
      2. Protože tahle hra je o příbližování na postavu...
      3. Armorů je 17 unikátních tierů pro každou postavu. Tzn. každý item (opasek, rukavice, boty atd.) má 17 unikátních vzhledů PRO KAŽDÝ CLASS ZVLÁŠŤ! Uveď hru z tohoto žánru, která má víc pls.
      4. Nemáš pravdu. Délka hry je úměrná dnešní době, možná i nadprůměr. Co se týče dynamiky prostředí, tak Diablo 3 má nejpestřejší prostředí v žánru (opět, kdyžtak uveď hru, která má větší). Na generované mapy si zapomněl. Opět, ukaž hru, která má generovaný content při takovéto grafice/designu prostředí.
      5. Mapy jsou malé? Jak které. Možná to byl i účel. Menší mapy, ale častější změna prostředí.
      6. Aukce. Kdyby dropovalo vše a všude, tak by AH neměl smysl. Tímhle se se vytváří větší vzácnost itemů a tím pádem i fungující obchod. Navíc to není zadarmo kua, nejdřív musíš sehnat zlato, itemy, aby si mohl něco lepšího kupovat/měnit. Kdaby si každý farmil svoje, tak i samotný mulťák v této hře neměl moc význam.
      7. Protože skill tree, kde je 3-4 viable možnosti do kterých si napumpuješ 20 bodíků podle guide není pro děti. Až dáš HC Inferno, tak se tady bav o dětech.
      8. OK, příběh v týhle hře mě moc netrápí. :)
      9. Hra se zatím hraje, i přes AH. Ono je třeba si uvědomit, že hra má/měla ze začátku problémy - boti, místa, kde se dá snadno farmit zlato, exploitovat atd. Hodně lidí takhle přišlo k šílenýmu bohatství za pár dní, co ty teď musíš shromažďovat po nerfech měsíc. Tohle už Blizzard nerfuje, takže časem ty itemy nebudou tak dostupné, jako na začátku a budou dražšší, hra dýl vydrží. Navíc stačí udělat (a to by imho dost pomohlo) po nějaké době wipe itemů a taky to bude o něčem jiném.
    • Shania
      4. vůbec mi nepřipadá, že jsou všechny sety stejný http://www.youtube.com/watch?v=_YGD37gvbY8
      5. většina map je tak akorát a dost z nich (akt2) mi připadají velké až moc, uvědom si, že se hra má hrát prozkoumávání celé mapy, už tahle zabere jedna mapa minimálně půl hodiny. Některé dungeony jsou vyloženě k nasrání, jak jsou velké.
      6. aukce je jen berlička, dá se v pohodě hrát do 60 levelu jen z toho co, padne nebo se vyrobí, dá to akorát víc práce a to lidi nechtějí. A snad nečekáš, že ti ve hře, kde je náhodně generovaný loot padne všechno co chceš hned…
      7. tohle mě vážně fascinuje, lidi si stěžuji na zjednodušení a že je to pro děti, ale přitom vůbec nechápou i základní mechaniky v D3 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/3811455085
      8. věc názoru, není to nic extra, ale zase to není úplný dno a když už nic tak hlášky poskoku tohle všechno vynahrazují.
      9. věc názoru, hra má být primárně o zabíjení demonů a to mě stále baví, ale chápu lidi, co hrají 24/7 tak u téhle hry vyhoří.

Problém této hry je všeobecně v tom, že každý od ní něco čeká a ona je pak úplně jiná. Mě D2 nikdy ničím neoslovilo a naopak D3 ano.
      • To jen tady Lexx profesionálně troooOllí... jinak podobně jsem se mu chystal odpovědět i já.
        Ale udělal jsi to za mne.. a přesně.

Odstupem času mi připadá, že D3 je opravdu pro dospělejší publikum.. protože to nemusí kritizovat každou setinku procenta téhle hry... a úplně zbytečně..
        Hlášky typu je to wow atd jsou zcestné a choré... Většinou to říkaji ti, co Wow ani nehráli, ale tu otřepanou frázi používají, protože ji slyšeli/četli a myslejí si, jak jsou cool.

Já se dokážu ztotožnit třeba s internetovým připojením, které to někdy limituje.. ale z mého pohledu to je snad jedna pořádná výtka...
  • Já to říkal.
  • Koukam ze socko hateru co nadavaj na d3 jak je spatne jen protoze na nej nemaj a nejde stahnou na torrentech neubejva, clovek co to hral nemuze rict takove kydy jako tu nektery hateri tlacej.... Ano nemusi to sednou vsem ale pro mne a pro 90% hracu (alespon v mem okoli) je tohle nejlepsi dil serie

Ty problemy jsou smutne a jen doufat ze se stoho pouci nejen blizzard
    • Já třeba peníze mám a 1000,- za hru neni něco co by mne vythrlo...nicméně 1000,- za věc kde jen klikám na myšítko a ani se nemůžu "nechat vyniknout" (rozuměj: vylevelovat) páč to hra dělá za mě) to přijde dost i mě...PS: nejlepší díl série to pro vás je, protože ani nevíte kdy vyšel první díl série, většinou se tobě podobní ještě houpali ve varletích
      • "nejlepší díl série to pro vás je, protože ani nevíte kdy vyšel první díl série, většinou se tobě podobní ještě houpali ve varletích"

Cítím zápach nostalgie. První Diablo sem hrál v době vydání 2 roky a D3 mě prostě baví mnohem víc. To, že je D3 barevnější a na monitoru vidím víc než nic (první Diablo), má to AH a online s tím nesouvisí. Hratelnost to nedělá. To jen zaprděnci qqují na diskuzích, protože celý svět je je strašně krutý - už není hardcore a temný jako dřív (a oni už nejsou děti, co se bojí kostlivce za rohem a skill mají taky někde jinde, že ano) a oni nemají co hrát. Thx.
      • jenze ta hra nestoji jen 1000, ale internetova cena se pohybuje od 1200,- az po 1600,- *10*
    • To já si chtěl D3 koupit, ale naštěstí před vydáním uvolnili na víkend demo a tím sem ušetřil. Hraní mě bavilo asi tak půl hodiny. Prostě jsou lidi, které vaše modla nebaví a dají přednost něčemu jinému. Titan Questu a budoucímu Grim Dawn v mém případě. Ono je rozdíl hrát hru od hráčů pro hráče na místo toho, aby tam měl hromadu COOL věcí, jak sem četl v každém druhém vyjádření.
      • Vrook
        Některý možná "naše modla" nebaví, většina ale jen hejtuje, bez jakejchkoli zkušeností.
        • Docela s částí "haterů" souhlasím .... sám jsem si pro D3 byl na půlnočním prodeji, týden to skoro nešlo hrát, pak to šlo hrát pár dní a po prvních patchích se to celý rozbilo, že téměř všem lidem hra stutteringovala a zažívali fps dropy a dodnes to není pořádně opravený, fps dropy jsou tam stále, sice už jen na některých místech (opuštěné akvadukty v A2 atp.), prostě celé uvedení do provozu byl jeden velký fail a zbytečně uspěchané vydání ... dodnes jim děláme betatest za který jsem ještě zaplatily. Navíc gameplay je po x hodinách hodně stereotypní, už mě to ani moc nebaví točit to pořád dokola, akt 1 je už tak otravný a to mám jen barbara lvl 60 na infernu a demon huntera lvl 46 v aktu 3 na nightmare. Mít možnost jako korejčíci tak bych to v prvním týdnu po vydání vrátil.
    • No ja sem se poucil. Uz nikdy nic od blizzardu, tohle bylo moje posledni dobrodruzstvi s timhle strojem na penize. Do budoucna uz asi hlavne zajimave veci na kickstarteru (+ hry od tech mene trznich firem jako je CDproject red).
    • Tak doporucuju nenechat si zbytecne skazit radost z nejlepsiho dilu serie a hate necist.
  • Trochu mimo, ale včera sem doposlouchal soundtrack k Diablu III a krom předposlední skladby je velmi ubohý, specielně na poměry Blizzardu. Např. SC2 od kterého sem to nečekal, má výbornej soundtrack.

Si tak řikám že toho Browera, potom co udělal dokonalý téma pro Blood Elfy ve WoWu trochu přecenili a povýšili ho na krále, zatímco princové Stafford a Duke a šlechtic Acree nemají do čeho píchnout. A na vyděděnce Hayese se vykašlali uplně... Škoda...

PS: Každopádně Uelmen, kterej udělal hudbu k oběma Diablům by roznesl Browera na kopytech...
    • Přesně tak. To největší zklamaní je ze soundracku. Jedička měla naprosto genialní. Dvojka měla taky super (jen tu sem tak moc nehral to bylo važně az moc klikani a nelibil se mi ani ten styl hry grafiky už dvojka byli omalovanky). Ale trojka je uplně hudbou mizerná snad jedna dvě skladby navodí tu spravnou atmosferu
    • D3 je jedina single player hra, kterou jsem hraval bez zvuku. Nejenom ze hudba je podprumerna az strasna (hlavne pozdejsi akty se nedaly vydrzet), ale poslouchat jeste ty kecy k tomu, to fakt neslo. Ale co, hlavne ze to sype, ne? ;-)
  • Ja uz se asi 2 tydny nemuzu dokopat k tomu to hrat. Vzdycky to zapnu, podivam se jestli jsou kamosi online a kdyz ano tak pokecam, ale pak to zase vypnu a jdu hrat neco jineho. Na to ze mi D2 vydrzelo 2 roky a pak sem se k nemu jeste vracel...
  • xixixao
    Určitě na to spousta her hřeší, ale uvést do provozu D3 muselo bejt po technický stránce naprostý peklo, i když měl blizz už zkušenosti z WoWu (hudba z úvodní obrazovky se vám opravdu vžila do paměti, ještě že byla fakt dobrá :) ). Tenhle zákon je docela pitomost, to je jako chtít po jakýmkoliv jinym servisu, například po nově otevřené hospodě, aby tam všechno fungovalo od prvního dne dokonale. A u softwaru (speciálně u her, kde se jede na maximální optimalizaci, nikoliv krásnej robustní kód) je tahle fáze "betatestu" veřejností po zakoupení téměř nevyhnutelná. Řešení jsou 2:

1. Nevydávat patche. Patch je přiznáním nedokonalosti, takže se místo nich řekne, že hra má fungovat přesně tak, jak má.
    2. Free to play.

...
    • yuri337
      Ale návštěva ve špatné hospodě tě stojí pouze jedno zteplalé pivo, můžeš kdykoliv odejít.. Kdybych dal litr za něco, co nefunguje, byl bych pěkně dožraný.
    • dira
      K těm hospodám :o) zajít si do nově otevřený hospody a dát si tam pivko, zaplatil za půlitřík a dostat decku s tím, že jednou se přístup hospody spraví (samozřejmě bez možnosti reklamace a nebo s možností, že každej další den dolejou decku :o) . Nevím, ale do takový knajpy bych znovu nevlez a narozdíl od sw je to omezeno zákonem, takže ten příklad je dokonale scestnej :D
      • Ne, není zcestnej. Ty si ho jen nepochopil a místo toho sis ho upravil podle svého tak, aby zcestně vypadal. Nice troll.
        • dira
          Mně zase jako troling přijde přijímání a obhajování nefunkčního softwaru. Když si koupím jako bezpečnostní software na rozpoznávání obličejů z kamerového systému, kde bude na krabici napsáno "rozpozná obličeje, oznámí emailem neidentifikovaný obličej, automaticky si bude mapovat obličeje s přiloženým dokladem" a v softwaru bude nefunkční odesílaní mailem a spojování obličejů s daty, s tím že časem to firma dodělá (což se dozvím, až na technické podpoře), znamená to pro mě funkční průser, proti kterýmu se nelze správně bránit. U her je situace stejná a to se mě nelíbí. A přirovnávat software k realným statkům (služby v hospodě vs funkcnost, piratsví vs kradeze aut etc.) to je pravý Trolling ;)

Tady nemluvím o tom, že software občas spadne, za určité situace není funkční některá část, to nelze podchytit, ale aby chyběli propagované součásti? Kdy se dostaneme k tomu, že nám vydají CoD s obrovskými nápisy o dokonalém multiplayeru a po rozbalení objevímehodinu dlouhou kampan a cedulku multiplayer je dodelavan pockejte si jeste rok :o)
  • http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5889189098
    • troll nebo totalni imbecil..oboji si zaslouzi leda smich:)
    • tragéd ... aneb kam až člověk může zajít kvůli videohře
  • Nevim proc, ale z tehle clanku proti Blizz mam uprimnou radost
  • Je tu nejak malo nenavisti... :/
  • Výbornej článek. Hráč je ohromně nenáročnej spotřebitel, a to i v zemích, kde jsou spotřebitelský práva mnohem rozvinutější, než u nás. Kdybych si koupil auto, který prvních pár měsíců pojede jen na jedničku, nebo nepojede vůbec, asi bych byl hodně naštvanej a kdyby nás takových bylo hodně, byla by negativní publicitita pro dotyčnou automobilku devastující. To se u hry nestane. Hráči jsou pro vývojáře náramně vděčná klientela a řek bych, že na to dost často hřešej.
    • Máš pravdu.

Spoustu herních firem má špatnou PR, ale jejich fanboyové pořád polykají všechno, co vypustí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit