Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me se to libi
  • Blizzard je známé studio z Irvine, ne z Anaheimu.
    • Overwatch
      Máš pravdu, díky, nevím kde se mi vzal v hlavě Anaheim. Asi jsem už přemýšlel nad BlizzConem, který se koná právě v Anaheimu :)
      • Řekl bych že to bude tím : )
  • Boze, ja uz si rikal, co to bude za pecku......no tyto hry me absolutne neberou, takze jsem zklaman :(
  • Mozno sa mylim, ale mne to pripada zvlastne
  • Kr.Pa
    Blizzard a free to play ??
    • Overwatch
      V Hearthstone se s tím "naučí dělat" a pak přijde Titan...
      • Heartstone je onen slavny titan
        • Hearthstone není Titan, jak vyvrátil sám Rob Pardo na svém Twitteru (https://twitter.com/Rob_Pardo/status/311582565528125441), když 12. března naznačil, že na PAXu Blizzard něco oznámí...
          • lže jak když tiskne!
  • prvni okopiruji pokemony do wow a ted uz aj magic the gathering... xD
    • Shania
      Blizzard ma sberatelske karty uz roky, je to ajko by jsi rekl, ze okopirovali rts.
      • To je možný, ale nic to nemění na faktu, že s tím přišli když už Magic karty byli pár let natrhu :).
        • Co je to za uchylarnu? To ma byt jako jen jedna hra od kazdyho zanru?
        • Shania
          A chapes, ze kazda hra co tu hrajeme je jen derivace neceho, co uz nekdo davno vymyslel a dnes malokdo prijde s naprosto originalnim napadem.

To ovsem neznamena, ze proste prisli a do pismene ten predchozi produkt okopiruji, jen pouziji podobna pravidla. Tohle si muzes vztahnou na temer cokoliv co je na trhu. Mozna by jsi rad zil ve svete, kde bude jen Westood delat strategie, Apple tablety, atd, ale ja teda rozhodne ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit