Přejít na výpis diskuzí
Blizzard podporuje další vývoj World of StarCraft (update)
20.1.2011 | Aleš Smutný
136 příspěvků
-
To zruseni youtube videi chapu.
Blizzard si pravdepodobne vynuti jeste zmenu nazvu modu a necha to byt.
Na druhou stranu je to docela dobra reklama pro Ryanuv mod (pokud jej nakonec vyda) :) -
No mám takový pocit, že současná doba je ve znamení frackovského chování. Pryč jsou doby, kdy se dalo dospěle i chlapácky pobavit o problému a ten vyřešit. Jestli má Blizz značku registrovanou, tak je vše v pořádku, ale jestli ne, tak potom nechápu, co to je za pózu. Mohl se spojit s autorem, probrat to a domluvit se na řešení... Toto je přinejlepším dětinské.
-
-
Nezpomínej na to že hra starcraft+její editory jsou ve vlastnictví blizzardu a tím že od nich hru koupíš, souhlasíš se smlouvou. V té smlouvě je napsáno, že cokoliv vzejde z jejich editorů apodobně je výhradně vlastnictví blizzardu a jako tákového mají právo bez udání důvodu obsah stáhnout, zablokovat apodobně.
Tedy když si koupíš od blizzardu hru, tak se pak nemůžeš zlobit že si dělají co chtějí když jsi s tím souhlasil. -
-
Uvědomuješ si doufám, že zákony státu jsou nad EULOU? Takže, kdyby například dělal mod u nás, tak může vesel Blizzfuck poslat do prdele a oni nic nezmohou...
-
Já se nezlobím, jenom pozastavuji nad současným stavem věcí...
-
-
-
Osobně si myslím , že na to to studio má právo , už jenom kvůli užitému názvu , dost mě překvapují pubertální reakce typu nadávání do hajzlů , protože kdyby se jednalo o vaše práva jednali by jste asi stejně a možná i hůř. A to co tady někteří předvádí jsou jenom řeči lidi , kterých se to nedotýká tak jako těch lidí , které to živí.
-
-
děláš jak kdyby to chtěl prodávat...
-
-
ikdyby chtel tak co Blizzfuck hrace vybizi at delaji nove veci v editoru ze je casem budou moc i prodavat a to NEJEN mapy sam Blizzard pripravuje dotu a dalsi hry, kazdopadne vybizi hrace at delaji nove veci v tom bude neco jineho evidentne projekt Titan je kodove oznaceni World of Starcraft a nelibi se jim ze to co jim bude trvat 4 roky "amater" zvladne za pul roku *1*
-
-
I kdyby Blizzard (nějak se ti popletlo jméno) připravoval World of Starcraft, tak by ho připravoval déle než 4 roky a výsledek by byl kvalitnější než práce jednoho amatéra, i kdyby na tom dělal celý svůj život. Náhlá nedůvěra v Blizzard má nějaké reálné pozadí nebo se vztekáte na poslední kvalitní společnost?
Kdy udělali hru, která by nesmetla veškerou konkurenci do zapomění? Nehodnotím WoW, které se mi docela hnusí, ale ostatní hry jsou zosobněním kvality a nadčasovosti, kterým se může chlubit dnes už málokdo (možná Bioware). Nechte toho lynčování, je trapné a neodůvodněné... -
-
Posledni kvalitni spolecnost? :-D Jednak tech kvalitnich by se naslo vic a osobne blizzard za kvalitni spolecnost od dob Wow nepovazuju.A kdyz rikas ,ze wow nepocitas tak co jineho v posledni dobe vydali?Akorat SC2 ,coz sice neni spatna hra,ale ani zadnej zazrak.
Nejak mam problem videt tu kvalitu o ktere tu porad mlluvis.Jejich drivejsi hry byly super,coz se o soucasnych rict neda.
Aspon me to tak teda prijde a vypada to,ze nejsem s timhle nazorem sam.
-
-
-
-
-
Tak by mě zajímalo, jestli Blizzárdům vadí jen název modu, nebo mod jako celkový. Si myslím, že kdyby to nazval míň okatě, ani by si ho nevšimli.
-
asi sa boja toho že chlapíka skontaktuje valve a spravia spoločne niečo čo sa bude volať ako starcraft a je vystarané :D (viď dota 2)
-
Když přešel Blizzard pod křídla Activisionu je to jen samí průser!
-
-
Stan - nejde reagovat,t ak to píšu sem.
Souhlasím s tebou. Diablo 3 bylo oznámeno už bůhví kdy a je poslední rok dva se začaly objevovat střípky o vývoji, informace o postavách, nákresy a tak. Myslím si, že proč tomu tak je, je kvůli tomu, že se většina Blizzu věnovala WoW a SC2 a na Diablo 3 nebylo dostatek lidí. Navíc naprosto netuším, co vše je k tomu ještě potřeba (patenty, nějaká obchodní jednání, scénáře, nápady, nákresy, schválení, atd.), takže i docela chápu, proč to tak je. Když to vezmeme od informací, tak je to nějakých +/- 3 roky co na tom dělají a to si myslím, že je slušná doba. Pokud to bude stát za to a cyhtně mě to minimálně jako dvojka, je mi jedno, jak dlouho to bude dělat. -
-
ono se na tom právě dělá už cca 6-7 let, to je ten problém, ty 3 roky by byly ještě fajn a přihmouřil bych oko, ale po takový době jsem čekal opravdu něco jiného. Důvody pro tyhle problémy jsou jak jsem psal, ne nějaké piplání a lazení k dokonalosti jak píši zarytí fandové, ale z toho co prosáklo ven jde hlavně o neustále předělávání a rušení, pokud se nepletu tak tohle už je bůhví kolikátá verze D3, piplání je spíše jen faktor protahující dobu vývoje, ale je jen jedním z mnoha.
Na předělávání a neustálé změny dojel např. DNF, tam se to zvrtlo. -
-
Ono se rušilo a předělávalo hlavně kvůli neschopnosti Blizz North to udělat pořádně. tak je rozpustili a pustili se do toho nanovo, to je hlavní důvod toho dlouhého vývoje
-
Myslím,že teď o tom mít nějaké závěry je předčastné. Počkáme jak to dopadne a uvidíme. Já to už mám rok předplacené a nemůžu se toho dočkat :-) Zatím mě nic v tomhle žánru tak neláká. uvidíme.
-
-
Cain - DNF šel taky vpřed, ale na úkor data vydání, když si prolítneš reakce lidí, tak by většina dala nevim co už za verze někdy z roku 2001.
Gharty - já už si bohužel závěr udělal, grafika se určitě měnit nebude, takže tam závěr mám a tenhle styl je pro mě mínus. Těšíš se, já taky, ale nečekám nic extra, těšim se i na Torchlight, od toho jsem nikdy nic nečekal a proto může jen překvapit, od D3 jsem čekal hodně, takže je situace opačná, ale jak jsem řekl, svět se nezboří, žíly to netrhá. : ) -
-
Mě se to po grafické stránce hodně líbí a kdyby ne, tak bych jinak nečekal, až vyjde The Dungeons a Dungeon Defenders ;-)
-
-
Gharty - to jsem ještě viděl, to bylo někdy v říjnu, pak už jsem to nesledoval.
-
Stan - teď je hodně videí na MP arenu a taky byly na nový class hutera, tak se koukni. Myslím, že to vypadá dobře.
-
-
-
-
-
-
nějak celou situaci nechápu. editační nástroje jsou přímo od Blizzardu, tedy lidé mohou editovat do aleluja. no a teď název World of Starcraft. má ho Blizzard registrovaný nebo nějak chráněný? pokud ano, tak si samozřejmě vybral nevhodné jméno, pokud ne, nechápu klepnutí přes ty prsty.
-
Zvyčajne sa do týchto "veľkých" firiem opieram, ale tentokrát si dovolím poznamenať, že ten kult Blizzardu je oprávnený. Starcraft 2 je vynikajúca stratégia, ktorej ostatné ani v singli
(čo už dnes nebýva zvykom) ani po päty nesiahajú. Kiežby každý ktorého hra je "kultom"
mal na konci tak kvalitný produkt. A ich reakcia? Čo iné sa dalo čakať? Že to prejdu bez
povšimnutia? I keď... Na ich mieste by som mu ponúkol prácu, ak si tak verí, nech ukáže , čo v ňom je. -
-
respektuju tvuj nazor,nicmene podle me blizzard uz davno neni to co byval,od te doby co maji WOW to jde s nima z kopce,zdimani znacky jak to jen jde a i ten SC2 me neprijde neco extra.
Ale to je jen muj osobni pohled :-P
-
-
Takhle to dopadá, když se někomu masíruje ego už moc dlouho.