Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na pc to nemuzes hrat na gamepadu.
  • ja hral Diablo 3 joystickem, pekne se s nim behalo do kruhu a znamej ho hral na touch screenu, ukazal na potvoru a ta chcipla, ani se nemusel hejbat :)
  • Proč máš dva účty? A proč nedokážeš psát i normálně bez chyb na 1. účtu, když tady ti to evidentně jde.

P.S: A ano. Na Diablo je lepší a přesnější myš a to i kdyby ses na hlavu postavil.....Na gamepadu je to fajné, to nepopírám. Ale flexibilitou, ovládáním a rychlostí nemá gamepad šanci.
  • no a neni to tak že na PC to můžeš hrát jak na gamepadu tak myší, zatímco na konzoli si nevybereš co ti lépe vyhovuje? *3*
  • Veskoslav
    No jsem rád, že to vyjde i na novou generaci. A ohledně gamepadu. Jo hraje se s ním dobře, ale myš je myš. Vše je s ní rychlejší a pohodlnější. Sice je to dobře a pěkně upravené pro konzolové ovládání, ale rychlosti a přesnosti myši se nemůže gamepad rovnat, ani kdyby celé Nebe vytáhlo do války. Aspoň můj názor.
  • co to meles,presne tyhle hry se hraji lip na gamepadu a strilecky/strategie zas na klavesnici/mys.hraju na obojim a JE TO TAK ty omezence.boze to jsou zas nazory
  • A zkousekl jsi to vubec??? Mam PC verzi DIII a hral jsem demo na PS3 a musim rict ze na PS3 me to bavilo vic. Na gamepadu to ma proste svoje kouzlo, tak si nech ty svoje moudra. Kazdymu pasuje holt neco jineho, tak bych v tom hned nevidel nejakou konspiraci...
  • Ataker
    Proč by měl lhát? Sice nesouhlasím se vším, ale hrál jsem na Xboxu Sacred 2 no řeknu jedno slovo hrůza, jak ovládání tak grafické zpracování... tam se hrají dobře maximálně sportovní a závodní hry, ale fps a strategické hry jsou hratelnější na pc.
  • BoB.2
    To muže napsat jen omezenec co nikdy nechtěl zkusit hru na gamepadu a hloupě si stojí za svou pravdou že m+k stvořil pánbůh jako nejlepší univerzální herní nastroj a všechno ostatní je čiré zlo. *7*
  • on netroluje, ma pravdu
  • BoB.2
    A hlavně proč lžeš?
  • Proč trolluješ?
  • "Podle Miloše se to na gamepadu hraje líp, než na myši a klávesnici."

Být váma, tak tuhle větu rychle smažu, protože se přece na K+M všechno hraje líp. Tipoval bych, že jste zas zaplacení MS nebo SONY, protože vychvalovat něco, co neni typické pro PC, neni normální a hlavně lživé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit