Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Promiň, ale aby měla moje postavičky jiný skin a za to vyhodit 50 Kč:) Chápu, když si někdo nakupuje nové postavy nebo runy, to zcela chápu. Ale barvičky? Navíc firmy, vyvyjející a spravující LoL vydala zprávu, že více jak 1/3 položek z celkového výdělku je tvořena právě barvičkami.

Chápu, že někdo musí zaplatit vývoj, ale upřímně, raději si hru koupit jako celek než se pachtit s F2P modelem. Sice u LoL je to "správný" model v tom, že Tě do koupě nenutí, ale časem si tam stejně každý něco koupí, což já osobně nemám rád. Čímž nechci nějak hanit ty, co si nakupují. Jenom mi přijde dětinské kupovat si jiné barviky na ostavu. U toho ostatního to chápu, u tohoto to považuji za dětinské. Je to můj názor a může být menšinový, může být šptný. Ale raději si budu stát i za špatným názorem než papouškovat ostatní:) LoL jako hra je dobrá, ale skvělá není. Více k srdci mi přirostla Dota i HoN, který není tak komerční a hrají tam hráči, co LoL zvládnou levou zadní, protože to není pro ně výzva.
  • Zayl
    Aneb jak znehodnotit celý svuj argument jedním slovem.

Víš co si mužeš, nedarmožroute?
  • S tím LAN máš fakt pravdu, taky mi chybí *9* Hlavně na turnajích by tak měla být zajištěná co nejlepší stabilita hry. Na druhou stranu je online verze lepší v rámci organizace her, lobby atp..
  • Shania
    Zase pozor Veskoslave, skiny a jakýkoliv jiný bonusový obsah si nekupují jen děti, ale převážně dospělí hráči.

Už mě štve, jak se tu puberťáci ohání dětmi u každé druhé hry, chápu že studenti musí dávat peníze na jiný věci a na hry už vám toho moc nezůstane, ale to neznamená, že když někdo peníze má, tak si za ne nemůže koupit co chce.

A měli by jste být sakra rádi, že si to někdo kupuje, protože jeden takový člověk živý deset darmožroutů, co si můžou hrát zadarmo FTP hry nebo pirátit ty ostatní.

Někdo to ale vždycky zaplatit musí....
  • Aha, dobře, takže schvaluješ chování firem, kdy vydají nekompletní a nedodělanou hru, s tím že se o tyto věci postará komunita... Pak se nemáme o čem bavit.
    Každopádně to, že si TY něco nevyužil, neznamená že to těch dalších x milionů hráčů třeba nevyužívalo.
    Jsi prostě typický fanboy Blizzardu, budeš hájit do krve neobhajitelné a jediné, co opíráš své tvrzení jsou tvé názory.
    To nemá žádnou váhu.
  • Prosím tě, radši už nic nepiš. Měl jsem za to, že jsi normální, ale zase vedle!... *10*
  • Slayers_Coca, Slayers_Puzzle, MVPsC, příklad tří profi hráčů SC2 přecházejících k LoL.
  • Veskoslav
    U Sc musíš být online jedině, když chceš achivmenty a hrát MP. Jinak nemusíš být.
    Žebříčky klanů, hrající Sc II jsou k dohledání, včetně jednotlivých člnů daného týmu. TO, že to není v Sc II přímo ve hře, je mi naprosto jedno, protože ve W3 jsou to za ty roky využi cca 2krát. Jinak jsem to pochopil, c píšeš. Ale ruku na srdce, kolik lidí to využvalo z celkového počtu hrajících? Je to problém navíc, okterý se někdo musí starat. Tudíž je snažší to hodit tyto informace na stránky od Sc II než to dávat přímo do hry.
  • u SC2 musíš být online, pokud chceš využívat všechny možnosti, které hra nabízí. LAN turnaje se nahrají ? Dreamhack? MLG? IEM ? ... Chat v Starcraftu 2 při vydání nebyl a to co tam momentálně je, je asi tak 1000 let za chatem z Warcraftu 3! Jaké žebříčky klanů? Co to plantáš? Ve Warcraftu 3 ( a to je pořad hra od stejné firmy, staršího data ! ) byla podpora klanů, přímo v interfacu, se správou klanu atd... Vůbec nevíš chlapče. Turnaje byly taktéž přímo v interfacu automatizované!
    Vůbec si nepochopil o čem píšu...
  • Veskoslav
    Ne v achivmentech to takto nejde u Sc II, že si seženeš load, protožeje to vázáno na vůj battlenet účet a save ti tam takto nepojede. To by udělala spousta lidí a většina by měla otevřené různé achivmenty.
  • Veskoslav
    Kromě Diabla III a WoW žádná jejich hra nemusí být furt online.......

LAN turnaje už se nehrají hodně dlouho a to ani W3 posledních 5-6 let, velké chat roomy jsou, tedy pokud je ti málo mít chat s 20ti lidmi naráz, tak to chápu. Žebříčky klanů jsou taky, jenom nejsou přímo ve hře, stačí hledat. Turnaje jsou taktéž, jenom je umět najít atd....
  • smejki
    jesukriste, to zas bude metagaming. ale zkušenostní systém je asi lepčí než současný win-count, ale imho bohatě stačilo svázat více portrétů s achievemtny. XP systém má takovou pěknou sviňáckou výhodu i pro vývojáře - líp se šponuje. Minimálně oproti fixnímu počtu vítěství určitě.
  • No super... Blizzard je bezradný. Sleduju ten zmar už nějákou dobu a je opravdu vtipné, že se teď s velkou pompou snaží prodat něco, co už byl v původním Warcraftu 3 a skvěle to fungovalo. Je mi špatně z toho kam se tato společnost dostala. Celý BNET 2.0 je absolutní fail, stejně tak jako nepřítomnost lobby v Diablu 3. Ty hry vyžadují neustále připojení k internetu a přesto se v nich cítíte sami jako málokdy.
    Starcraft 2 pomalu ale jistě doplácí na to, že se Blizz snažil udělat především E-sport a až potom dobrou hru. Celý ten systém klient - server je jen způsob Blizzu jak absolutně kontrolovat svou hru a to za cenu velkého nepohodlí hráčů - V SC2 chybí ( a to velmi citelně ) LAN, Velké Chat roomy, Klany, Turnaje, podrobné statistiky, turnajové mapy na ladderu, přehledné custom gamy...atd atd - a prosím nechci slyšet argumenty o tom, že v HotS to bude. Tyto věci byly samozřejmost před 10 lety a mi na to už 2 a půl roku čekáme.
    Co se Diabla 3 týče, kdyby ta hra vyšla v podobě v jaké je teď - 1.0.5, myslím že všichni by byli spokojeni, opět až na nepřítomnost Lobby a mrtvé public gamy. Blizzard dělá vše proto, aby se zbavil svých hráčů. Moc jejich designové rozhodnutí nechápu :(
  • Veskoslav
    Až na to, že LoL a Sc II jsou naprosto rozdílné hry a nejlepší hráči z obou her se nikdy nevyrovnají těm z druhých her. Ale spi dál, ono co taky chtít po Lolkaři, že?:)A mimochodem LoL dává takové těžké prachy, protože se najde dost dětiček, co chtějí mít jiné barvičky na postavičce a podobné hlupoty. Nic víc v tom není. Navíc celková dotace pro Sc II pro svět byla loni cca 15 miliónů dollarů pro všechny turnaje, co uvolnil Blizzard.
  • Veskoslav
    Cože? Asi za y roky jsem hrál jiný W3 a asi jinde hraji na battlenetu:( Já hlupák jsem asi naletěl na falešný Warcraft....
  • Hmm, ne?
  • Shania
    No zas tolik se nedes, myslím že se to bude stale převažně rts jak WOL, ale kerigenova se bude objevovat dost casteji a asi bude mit customizaci jako hrdinove ve W3.

Bude kladen vetsi duraz na evoluci zergu, takze predpokladam rozsireni vylepsovani a vyzkumu z WOL.

Taky bych rad videl vic commando misi, ty jsem mel ve WOL hodne rad.
  • Pak ještě zavedou paragon systém, loot z nepřátel a na konci kampaně bude Diablo?
  • Nemyslím, že by ti pomohly ani 2x silné jednotky *3*
  • Achievementy by stačily, nejlépe odměny za určitý počet získaných achievementů. Expy jsou už ohrané *6* Ikdyž, na customkách a "výzvách" to může být dobrá věc, nezbývá zas než čekat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit