Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A znehodnotit hru stejně jako stránky s lib. avatary? No thx...
  • Zayl
    Ne nepsal jsem že to nechápu. Zkus si to znova přečíst.

edit: Napovím, je to vše o nuanci toho textu.
  • kostejnesmrtelny
    Psals, že to nechápeš. Tak jsem ti to vysvětlil. No nic, popojedem... *6*
  • Zayl
    A proč mi to jako vysvětluješ? Já moc dobře vím jak avatary v SC 2 fungují. To nic nemění na tom že je mi naprosto ukradené jestli tam máš spongeboba nebo kerrigan.
  • Podstatě nic revolučního, misto aby jste 50 vyhrali a dostali achiv + obrazek, ted dostanete napr. za 5000 exp za zergy obrazek (což muže byt 25 vyher a 25 proher).

je to asi dělany pro hrače co nemaj takovy štestí nebo skill.
    Hru to vlastě vubec neovlivnuje.
    Ve WoL mate achivi tady ted budou expi.
  • Jo, bud udelal vsechny mise na nejtezsi, nebo stahl cizi savy a loadnul si je. *5*
  • kostejnesmrtelny
    Avatar v SC2 = Odměna za achievement.

Podotýkám, že drtivá většina achievementů v Blizzardích hrách nejsou takovýho toho automatickýho typu, za průchod hrou, ale za něco, kde se opravdu musíš snažit / odchýlit se od zažitýho postupu / použít hlavu atd. Máš-li avatar Kerriganový, udělal jsi na nejtěžší obtížnost mj. misi "In Utter Darkness", což je pěknej masakr.

Chápen Sie now?
  • kostejnesmrtelny
    Mektáš kraviny, nic takovýho ve War 3 nebylo.
    Než někam budeš příště psát, radši si nejdřív přečti ten článek. Budeš pak za o něco (nepatrně) menšího blbce *3*
  • Shania
    Jestli hraci prechazi uplne na jiny typ kvuli penezum, tak si nemyslim, ze tohle zmeni jejich nazor.
  • Zayl
    Ne, opravdu nechápu avatara jako odznak cti. Umístění v ladderu, možná ligu kterou hraješ. Ale avatara opravdu ne.
  • Shania
    Pochop, ze tohle je neco navic a nijak to neovlivni ty co o to nestoji.
    A i nejjednodusi system levelovani je velmi silna motivace pro mnoho hracu.

Napr Alien Swarm mel myslim 26 levelu, za ktery jsi dostal zbrane a na konci se dal rank resetovat a jet od zacatku a dostal jsi za to medaily, neskutecne stupidni system, presto rada hracu co hru hrala hodne, vcetme me rank resetovala jen z duvodu, ze te to nejak odlisovalo a bylo kam postupovat.
  • to máš pravdu a toho se právě děsím... SC 2 WoL mám v orignále za plnou palbu ale u tohoto nového dílu vážně přemýšlím že ho vynechám... Celkově mě i příběhový konec SC 2 překvapil.

naštěstí se tam nějvíc těším jako zergský hráč na jednotky které v SC 2 byly vynechány, například Lukeři (vím že to do SC 2 MP nedají ale v signlu proč by ne?)
  • Shania
    No aby jsi se nedivil, SP kampan bude hodne o RPG prvcich, tohle je motiv datatisku.

Samozdrejme v MP mas pravdu, ze levelovani nemuze mit vliv na hru samotnou.
  • už vidím profesionálního zergského hráče co v LoL masí lingy a mikruje s Mutalistkama aby sundal jednoho přebustovaného hrdinu na nějakém LVLu *1* *1* *1* Myslím že profi SC hráči by nesnesli představu že ovládají pouze jednu jednotku a ty jejich rychlé reakce a schopnost během pár sekund řídit několik expanzí a armád jsou jim na nic *1*
  • bjsman
    ty asi nechápeš, že pro hráče SCII je to něco jako odznak, odměna za to, že jsou dobří, vyjímeční, nebo trpělivý. Já osobně jsem původní hru dohrál se všemi achivementy ze single playeru jen kvůli tomu, abych měl portrét Sarah Kerrigenové. Tohle vidím jako povzbuzení proč hrát multiplayer, protože jinak je honění ranku v mutliplayeru dost stresová záležitost, která spíš odrazuje od jeho hraní.
  • Vegen
    Revoluceeee :D Už to bylo sice ve W3, ale pohoda :D
  • Sc2 ztrácí hráče a tak se hoši musej snažit. Profi Sc2 hráči přecházej na League of Legends protože tam sou peníze a Sc2 hraje druhý housle.
  • Jde vidět že si z War 3 přešel na SC2... takové s prominutím cipárny ať dají do War 4, klidně at okopčí model z Army of exigo tam každá vyrobená jednotka měla 5 LVL a v zápase se počtem zabitých zvyšovala, na 5 LVL přidávala nějaký plošný bonus pro celou armádu... skvělý koncept ale v MP to vedlo k tomu že se každý hráč zaměřil na sundání těch elitních parchantu dřív než je hráč stihl využít a dostat se na ten 5LVL už bylo umění, ale v singlu? skvělá věc...

Tento titulek mě doslova vyděsil, už jsem si chtěl stěžovat že blizzard zrazuje svoji značku... naštěstí ví jakou hru vyvíji a co od ní hráči očekávají... LVLování mě bude vadit ikdyby bylo v singlu... přece jen SC je o matematice, rychlých reakcích a taktice, pravá scifi hra. Lidi co mají rádi RPG prvky proč by ne ale od toho je tu svět Warcraftu (tím že se vydal War3 s PRG prvky si blizzard jasně vztyčil hranice), jsem rád že war 3 je jiný než war 2, blizzard má dva odlišné světy kde patří odlišné věci. Nemůžeme tvrdit že svět SC je kopii světa War. Ikdyž nějaké RPG ve scifi světě by bylo fajn ale ne na úkor zničení a fatální proměny SC světa...

Upřímně v SC 2 je toho tolik co ovlivnuje úroveň hráče jestě aby k tomu přišlo zvýhodnění elitních hráčů v podobě silnější armády... to už by si slabší hráči už vůbec neškrtli... krása SC spočívá i v tom že zelenáč má možnost porazit elitního pokud ho něčím pořádně překvapí
  • paragon u diabla a tady tohle.. k diablu to dali ze se nedalo delat nic jinyho a stejne to vetsinu lidi neprimeje vratit se a farmit to samy. tu bych rekl ze kdo chce hrat bude hrat level nelevel, ale s tim ze zde by se lidi co moc nehrajou mohli fakt motivovat. presto myslim ze starcraft je postavenej na jinejch zakladech a nejaky levelovani by mu nechybelo
  • Zayl
    A nebo by mohli přidat funkci uploadu avatarů, jako celý internet za posledních 20 let. Nevím, přijde mi to jako zbytečná věc jestli to je vše, co za to dostanou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit