Přejít na výpis diskuzí
Blizzard připouští, že Overwatch částečně vychází ze zrušené onlineovky Titan
8.11.2014 | Adam Homola
109 příspěvků
-
Ok ok. Tak co to tady máme? Blizzardí manažeři si lámaly hlavy:
Jak to sakra to Valve dělá? Mají pár zaměstanců a vydělávají peněz jak želez, sakra v čem je to jejich kouzlo? Dyť maj sakra asi jen 3 hry! Dotu nám IceFrog nabízel, tam jsme to, chlapi, solidně pos***i. Tak si můžeme aspoň říct, že nám ji v podstatě ukradli! Co uděláme my? Ukradneme jim tak něco!! A co to bude? Half-Life nemůžeme, u tohle bude moc těžký zopakovat úspěch, sami vidíte jak s tím Valve bojuje. Co třeba rodinné stříbro? Team Fortress? Jasně, to jim šlohnem jako oni nám Dotu. Safra a co s tím Titanem? Vůbec se nám ho nedaří dokončit, určitě vytočíme moc lidí když jim řekneme, že na to kašlem. Hele nevadí, nemluvíme jim, že "naše", haha Valve nápady, co sme měli u Titanu budou mít tady. Ono to pár kecálkům zalepí hubu a nikdo už si na to ani nevzpomene. Budou si myslet, že maj takovej částečnej Titan....
Takhle nějak si představuju to co se dělo v Blizzu. Jako nemám problém s tím, že někdo použije stejnej koncept, dokonce to i vypadá fajn. Bude to rychlovka, mám 30 minut, tak si dám jeden fight. Myslím, že na tohle to bude vážně super. Mám jen pár problémů: 1.) Valve trvalo hrozně dlouho než postavy vybalancovali a to jich tam je relativně málo. Tady jich je hrozně moc, takže to bude táhnout opravdu jen ke casual gamingu. 2.) Když o hře říkám, že je F2P, tak má bejt proboha F2P se vším, nikdo mě nesmí nutit (ať už nepřímo) k placení. Ano mluvím o nakupování hrdinů, to je prostě podle mě špatný koncept (ok ještě se neví jestli to tak bude, ale já myslím, že jo.)
Problémy do budoucna: 1.) Budou se přidávat další hrdinové, opět špatný balanc. A narušuje to hru. Stejně jako nové zbraně v TF2. 2.) Ať si říká kdo chce co chce, ale tím, že jsou hry F2P nebo "F2P", tak je tam špatná komunita. Přechod TF2 na F2P tu hru pro mě v podstatě zabil, ok Valve na tom vydělává hra je jedna z nejhranějších, ale co se týče komunity tak je to špatný. A měl jsem v ní nahráno mnoho hodin, ale hrál jsem ji pouze jednou od toho co přešla na F2P, až tak špatně na tom je. komunita v Dote a LOL o tom je snad škoda mluvit.
Nicméně těším se na to, vypadá to hezky a hlavně rychle, oddechově. Bude fajn poznávat ty postavy co každá umí, učit s jednolivejma schopnostma, to je vždy fajn. Abych pravdu řekl, nevím co mě láká víc, jestli tohle nebo Heros of the Storm. -
A WoW nemá dětinskou grafiku? Tohle to posouvá ještě dál.... tak k Pixaru.
-
Nehraju ani jedno...jen jsem reagoval na "...Nechápu, ze vsichni vidi..."
-
Petr je Pantograf prece... *7*
-
Nikdo ti nebrání si pustit BF či CoD Mp a mít tak "dospělou" grafiku;) A pokud ani to nestačí, tak v dnešní době není nic snazšího než si hru vyvíjet sám (grafické nástroje už nestojí majlant).
-
Není. Chápu, že po rozhovoru včera s GGG a "dospěláckých" věcech ti to přijde divné, ale toto nepovažuji za dětskou grafiku. Vychází to z WoW a Sc světa. Naopak bych se divil, kdyby Blizzard opustil svůj grafický styl.
-
Možná proto, že ta stylizace je dětinštější neý Cartoon network. Právě proto, že něchci furt dokola tu dětinskou grafiku typu TF, WoW, LoL...
-
Takže podle tebe tohle není grafika pro děti? Ehm...
-
Nechapu, ze vsichni vidi nejakou grafickou stylizaci a musi hned rict, ze je to pro deti. Me osobne se hry s vlastni zajimavou stylizaci libi. Proc se vsechno musi blizit realite? Je to hra a ve hre se veci zjednodusuji, a vytvari se pravidla, aby se clovek bavil.
Me osobne nevadi tento styl grafiky, nejsem tak vybiravej jak vy, nebo naopak jsem a chci jen neco jineho, nez porad to same dokola (fps na zpusobu Call of Duty). I borderlands se hezky svoji grafickou stylizaci odlisil. -
deti ve 3 letech maji kreslit obrazky, ucit se zpivat atd....urcite bych mu nedal do ruky strilecku *7* ....pokud to vidis jinak jsi spatny rodic a nemel bys mit deti, to ti rekne kazdy psycholog (jop budu)
-
Dnešní malé děti chtějí trapné akční krváky :D Tenhle styl je v dnešní době cílený už spíše na starší publikum :D
-
W3 miluji...i ted po tech letech to ma nadhernou grafiku, ale to je RTS a ne FPS....TM 2 mi nevadi, ale ma hroznou komunitu a LoLko je sh*t
-
To sice ano, ale je nesmysl říct, že grafika je na posledním místě. To nikdy neplatilo a platit nebude. Navíc co si budeme nalhávat DF je silně okrajová hra.
-
v tomto bych nesouhlasil, treba dwarf fortress je delana jen ze znaku textu a je to jedna z nejlepsich her ve svem zanru
-
To je taky nesmysl tvrdit, že grafika je až na posledním místě. Ta je někde uprostřed. Sebelepší hra s katastrofálním grafickým zpracováním rychle upadne a je jedno, jak skvělý příběh atd. může mít.
-
pokud hrajes/hodnotis hry jen podle toho jak vypadaji tak te opravdu lituju... grafika je az na poslednim miste, je spousta mnohem dulezitejsich faktoru ktery ovlivnuji jak dobra hra je.
-
Což už z gameplay jde vidět, že není. Nejmenší rating má myslím Hearstone s 7+.
-
ten trpos je z wowka? :)
-
A co by bylo špatnýho na tom kdyby byla?
-
a proč má tedy za jménem napsáno (šéfredaktor Games.cz) není to vůči Petrovi trochu drzé? *4*