Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    http://www.pcgamer.com/overwatch-hands-on-why-its-more-than-blizzards-take-on-tf2/
  • wenceslaus
    Počkej, nikdo tu snad neříká, že je WoW graficky dospělé...
  • jako by na tom záleželo, manga jako výtvarný styl taky působí dětsky a nebrání mu to ve zobrazování toho, jak nezletilou japonku znásilňuje chobotnice
  • Veskoslav
    Takže nepůjdeš ani na nové SW, protože je to Disney? Jinak by mě zajímalo, co je na digitální animaci původní dětské atd.
  • Detinsky je to ze prirovnavas tuto grafiku k tomu, ze je to detinske. Detinske by to bylo, pokud by tam strileli z bublifuku a hazeli po sobe mrackama a odstrkovali se vzduchovou pumpou.
    Toto je pouze kreslena grafika, ale neprijde mi detinska a v tom je ten rozdil.

Pro tobe podobna individua je kreslene = detinske/teple, odpovidajici realite = dospelacke. Tyto prirovnani jsou uplne mimo.
  • wenceslaus
    Další... já nehraju Call of Duty, jasný? A je to snad diskuze, ne fanclub. Diskutuju a neurážím, tak co je špatně?
  • Tak si zahraj porad to same v podobe Call of Duty, nemusis se cpat do teto hry, nikdo te prece nenuti nebo ano?
  • wenceslaus
    Pro mě je to Disney, Warner Bros, Pixar, Blizzard... a pod. Hranice tu asi nemá smysl hledat.
    Není to hate založenej na tom, že se už necejtím jako dítě :-D Nelíbí se mi hlavně proto, že se mi nelíbí. Zároveň mi ale pčipadá, že tahle pastelková, původně čistě dětská, grafika začíná prosakovat všude a beru to jako dekadenci a kýč, který brzdí kreativitu.

Možná by byl lepší příklad realistický grafiky ARMA, nebo IL-2. ale nikkdo snad neříká, že to musí být striktně realistický.
  • Kedaro
    Přijde mi, že Blizzard se snaží přebrat úspěšné hry a přidat do toho něco vlastního. Kartičky, Dota, Team fortress 2. Je mi úplně jedno jestli je to nějaké kopírování nebo ne. Ty hry vypadají dobře. LoL nepřipadá v úvahu, Dota 2 je na mě zdlouhavá, takže se těším na Heroes. V Team Fortress 2 mám taky nahrané dost a klidně si zkusím něco nového. Jaká jiná online karetní hra tady je kromě Heartstone, která bude dlouhodobě udržovaná? A nenasolíte do ní hromadu peněz.
  • Veskoslav
    Zásadní a hlavní problém je ten, že u F2P modelu si toho spousta lidí prostě neváží, je to zadarmo. LoL, DoTa, TF 2...Tyhle hry mají nejhorší komunity, co se na nety vyskytují.
  • Nesmysl. Jo, když někdo trpí slabomyslností a porovnává dvě naprosto odlišné hry, jednu B2P/P2P a druhou F2P, tak pak vychází dojmy přesně tak, jak je potřeba pro slabomyslné příznivce placených modelů. Ale když srovnáš komunitu dvou podobných her - např. WoW vs LOTRO, tak pak jsou výsledky poněkud jiné. Já tvrdím, že u AAA her nemá platební model výrazný vliv na kvalitu komunity. Že se třeba kolem LoL sdružuje špatná komunita je tím, že je to hra pro takové lidi - myslí velmi chudé.
  • Veskoslav
    Jo? Stejní lidé jako ty říkali, že WoW má přejít na F2P, že to Blizzardu přinese větší prachy. A všichni víme, jak to dopadlo. Nikdy není nic jisté, je nesmysl to tvrdit, dokud to sám tvůrce nepotvrdí.
  • Vsadíme se? Bude to na 100 % F2P.

Mně to nevadí, jiný model by nedával smysl.

Hráče si najde každá hra. Blizzard chce ale miliony a pro ně je jediný možný model F2P, pokud jde o takovou hru.
  • No mě teda docela vadí, že většina her má komixovou stylizaci. Já komixy nemám rád - nevyrůstal jsem v komixové kultuře, na kterou jsou zvyklí třeba američané či japonci. Často se tak dostávám do problémů, že si chci nějakou hru zahrát, vím, že je kvalitní a přesto jí hrát nemůžu právě kvůli stylizaci. U takového WoWka, které jsem hrál, jsem ten grafický styl nikdy nepřekousl a musel jsem to jen trpět. Hry od Blizzardu bohužel nejsou pro mě a bohužel je podobných her příliš. Třeba najít nekomixové MMO je dost obtížné.
  • Veskoslav
    Ale mají, zase nemel blbosti....F2P hry mají vždycky horší komunitu i kdyby ses na hlavu stavěl.
  • Veskoslav
    Jo to se říkalo o Unrel Tournament 2004 taky, že měla být F2P. Jisté není nic. Ani to, že zítra vstaneš. A neměla šanci? Pokud bude správně nastavený gameplay a správě vyvážené herní mechaniky, tak neměj obavy, že by si to hráče nenašlo i kdyby to nemělo F2P model...
  • pravdu díš
  • Nechápu, proč se tu lidi diví grafické podobě téhle hry a stylu a nazývají ho dětský, zatímco WoW je údajně graficky dospělé. Všechny hry od Blizzardu vypadají stylově naprosto totožně a tohle není v ničem jiné. Co si pamatuju, už od Warcraftu 1 je grafický styl naprosto stejný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit