Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle me je chyba že vubec o nejakem end game uvažují, proste na konci hra skončí a hotovo. Žádnej end game. Tohle je jen ždímačka penez.
    Me osobne zabíjí zabavu a motivaci v tehle hre prave aukce, proste nemam chut se snazit kdyz vím že stejne mužu nakoupit itemy na aukci. Pokud jsem to správne pochopil tak vec, ktera drzela hrace dlouhe roky pri hrani D2 bylo prave nekonečne farmeni, to byla ta spravna droga, ne zabíjení bossu a nejake achivmenty. A neco o tom vim protože jsem hrál d2 dlouho potom co vyšlo tak vím co drželo komunitu pri hrani. Tady navštivite AH a je vymalovano.
    • Overwatch
      V čem přesně má spočívat ta "ždímačka peněz?" Blizzard ti prodá hru, čímž od tebe už peníze má. Teď se jen snaží vymyslet, jak ti dát víc obsahu zdarma. Blizzard si nikdy neúčtoval za patche nebo za DLC, jen za klasické datadisky. A patchuje hry i deset let po vydání.
      • Ja bych to videl v tom, ze ti prodaji hru, ktera vlastne nema ten zminovany endgame. A v RMAH, 1E + 15% pri platbe na paypal mi prijde jako docela ujetej poplatek za prodavani "niceho".
        • Overwatch
          Ale RMAH není nic, co by bylo pro hru nutné. Nemusíš se toho vůbec účastnit. Diablo III můžeš v pohodě dohrát bez RMAH. To máš jako CoD Elite nebo BF Premium - nic zásadního a nutného, ale fajn možnost mít něco navíc.

          Je to jen možnost, jak si můžeš sám ještě vydělat. Navíc by se to dělo tak jako tak, stejně jako v případě D2. Černý trh a cheaty tu hru v PvP rozesrali, každý druhý cheatoval, byl to hrozný stav. Teď to má Blizzard díky online-only a RMAH pod kontrolou, tak z toho může vzejít i něco dobrého - bude výrazně míň cheaterů a ten, kdo chce prodávat a nakupovat předměty za reálné peníze ví, že ho druhý hráč třeba neokrade jako dřív, když to teď jede všechno přes oficiální kanály a ne přes nějaké pochybné asijské weby bez záruky. A že si berou z prodejů pár procent? To mě osobně fakt netrápí? Je to jejich hra, jejich obchod.

          A end game D3 má, jen prostě není zatím tak dobrý, jak by mohl být a na tom vývojáři zapracují. U D3 mi to přijde v pohodě, u MMORPG her mi to přijde jako mnohem větší průser, protože tam je end game opravdu potřeba a navíc platíš měsíční poplatky (pokud to není F2P teda).
          • Ja odpovidal na otazku "co vam na tom prijde jako zdimacka". Tema RMAH bylo probrany hodnekrat. Pro nekoho to je ok, pro nekoho ne, to nechme. Prodavat neco imaginarniho, bez nejakyho vlastnictvi, neco co nema hodnotu ani zadnou podobu, kdykoliv to muze zaniknout atd. a jeste si za to uctovat procenta mi prijde vic nez zdimacka, ale budiz.

            Ale porad pletete dve veci dohromady. "Cheaty" (dupe atd) nezmizely diky RMAH, ale diky tomu ze to je mmo-style onlinovka. Pritomnost RMAH nema zadnej vliv na pocet cheateru.

            e: Aspon pro me by to bylo bez dropu nastavenych na aukci 10x zabavnejsi. Vydropoval bych si svoje upgrady normalni cestou a ne dementnim farmenim cehokoliv a cely bych si to prosel. Takhle muzu akorat hodiny klikat nez popadaj goldy na item z aukce, protoze sance nejake pouzitelne veci je 0,0000...
            • Btw, ještě dodám k tomu D2. Mohl si sice hrát na 99 lvl, ale motivace byla s vyjímkou e-peen statusu prakticky nulová, protože od nějaké 93 lvl už to šlo šíleně pomalu, většina hráčů končila někde kolem této úrovně a jela znova jinou postavu. Navíc přínos těch pár levelů byl pro sílu/customizaci postavy menší, než když v D3 dostaneš 2 skill runy. Prakticky sis zlepšil jen staty a napumpoval pár bodíků do skillu, které už ti dali prd, protože postavy se neplánovaly do 99 lvl, ale s reservou, takže těch pár bodíků navíc už byl jen takvoý bonus, že si to někam narval aby to nebylo úplně zbytečně.
            • Jenomže pak by obchodování a výměna věcí neměla význam (a tím pádem i kus podstaty multiplayeru), kdyby sis všechno mohl najít sám. Pokud si hrál D2 ještě předtím, než bylo zruinované hackery a botery, tak musíš věděť, že se tam itemy taky prodávaly a vyměňovaly za tučné ceny. Jenomže rozdíl je v tom, že v D2 si ty itemy nepotřeboval na dohrání Hellu. Tady je na Infernu potřebuješ, protože Inferno = end-game. V Diablu 2 žádný end-game nebyl. Takže to shrneme:

              D2 : Dohraješ Normal/Nightmare/Hell s tím, co najdeš po cestě. Konec hry. Nyní už jen farmíš jak kkt pro dobrý pocit a pro PvP, jehož zpracování bylo na bodě nula. PvP tam bylo jen pro to, že tam bylo.

              D3: Dohraješ Normal/Nightmare/Hell (a i tohle už je v základu těžší než D2) a pak nastoupí nekonečný farming a motivace dohrát Inferno a mít godly equip pro připravované PvP.

              Nyní si odmysli, že existuje AH (nikdo tě nenutí ho používat) nebo hraj HC a ptám se. Co je teda lepší kua?
    • Shania
      Když vezmu takový allien swarm, který bohužel nechalo Valve chcípnout, tak tam se chodilo porád dokolo jen pár map na různé obtížnosti a jedinej progres byl v levelování na 26 (nebo tak nějak) uroven, pak se to resetlo a stejne to stacilo, kdyby se o tu hru poradne starali, tak to mohl byt pro Valve zlaty dul, doufejme, ze D3 Blizzard umrit nenecha.

      Situace u D3 je pomerne zvlastni, na standardni hru ta hra dokaze zabavic vic nez dost, stovky hodin se u ni da vydrzet aniz by se preslo do inferna, ale presto nekteri hraci ji hodnoti jako spatnou hru, protoze je nedokaze udrzet na veky.
      • Suhlasim, ze D3 vydrzi dlhsie ako standardna hra za 50e. Problem ale je, ze toto je Diablo, nie CoD alebo MoH. Cakali sme nan 12 rokov. Tato hra by mala drzat hracov roky (no min. rok), nie par tyzdnov(!!!!!). Nemozes si dlhodobo budovat povest studia s tip-top kvalitou a trvacnostou svojich hier a potom vydat takyto paskvil (bohuzial).
    • heartless_cz
      Je to tak a musím souhlasit. Sám jsem aukci používat nechtěl, ale nakonec jsem tam koupil pár mid-game předmětů, protože byly prostě tak levné, že nemělo cenu na tom levelu farmařit. Jenže problém aukce obecně je v tom mizerném dropu, který je teď v podstatě globální. Za 120 hodin, které jsem u d3 strávil, mi nepadal JEDINÝ legendary item, ani JEDEN. Jako zažil jsem dost grindu třeba ve stylu JRPG (White knight chronicles byl asi největší opruz, modří vědí) a veskrze mě baví farmařit, ale jakou mám mít sakra motivaci, když mi i s 5 NV buffy a celkem 150+MF nepadne ani jeden oranžový předmět???

      Jasně, někdo si řekne, co na tom záleží, je to totální kravina, ale v rámci hry jako D3 je motivace strašně důležitý faktor. Tady bohužel chyběl a myslím, že tvůrci vážně nepochopili o čem Diablo obecně je. Lidi kašlou na to, zda je jedna třída silnější než ostatní, lidi chtějí moře předmětů s mořem atributů, aby nemuseli sbírat jen +res all +str/vit atd. Kreativitu předmětů hodně podcenili, balancování se dá provádět při běhu hry, ale u předmětů to jde mnohem hůř.
      • Shania
        Jenze to je otazka co od hry chces, nekde se ty veci, co se prodavaji asi brat musi, nekomu to pada. V dropu problem neni, pada me spousta veci, ktere se daji pouzit a progresovat s nimi dal, problem je v tom, ze lidi chteji ty nejlepsi predmety hned a kdyz jim nepadaj, tak se muzou zblaznit, inferno bylo nastavene tak, ze ten progres mel trvat mesice. Spousta prvnich lidi tohle prolomila pomerne rychle, dokazali zasobovat gold aukci kvalitnima predmetama, mozna proste inferno neni pro tebe, pro me urcite neni, ja si radsi leveluju postupne alty a bavim se u hry porad dobre. Vubec mi nevadi dat hru k ledu na par tydnu a pak se k ni vratit, vetsinu jinych her proste po par hodinach odlozim a nikdy se k nim nevratim.
        • Prave proto musi byt hra udelana tak, aby dala kazdymu to co od ni chce. Nekdo to chce farmit mesice a nekdo to chce cely probehnout, zabit diabla na inferno a hodit krabici do policky. Jenze to jde blbe, kdyz nad tebou stoji big B a mava vztycenym prostrednickem... "nene farmit budes, aspon 20 mega goldu, pak koupis gear a teprv porazis gearcheck". A na to ja jim dlabu, proto to je spatna hra.
          Tohle uz vubec neni o nejakym balancu atd. Tohle je o blizzardim egu a o tom jak vsem budou diktovat. Nebudes rozbijet vazy, nebudes farmit tady, nebudes otvirat truhly s MF gearem, nebudes swapovat MF gear atd. Traparna.
          • Shania
            no pokud ale chteji, aby ta hra k necemu byla, tak tohle delat musi, pokud farmici spoty ti umozni farmit daleko efektivneji vybaveni ani by jsi vubec neco zabil, tak to neni vubec dobre pro hru. to ze boti a skupiny hracu jen chodili a rozbijeli bedny a farmili tak efektivne loot aniz by zabijeli elitaky taky neni dobre pro hru.

            U MF gearu to zas takovej problem neni, ale proste je to tak efektivni, ze se z toho stala nutnost i pro hrace, co to delat nechteji, navic to zase dost penalizuje mele. To jestli to vyresi dobre nebo spatne je jina vec, ale to uvidime.
            • Ja nevim, ale pokud beznym farmenim udelam (priklad) 150k za hodinu a farmenim goldu z vaz to bylo 300 tak logicky (aspon me) vyplyva, ze mam zmensit drop goldu z vaz na polovinu. Nebo na tretinu, kdyz je to "bez prace". To co blizz predvedl je jejich klasicky "to the ground" a hraci wowka (co se zajimali o patch notes) jiste znaji. Blizzard absolutne nema ideu jak neco balancovat. Tak to proste smazem, je to jednodussi.
              Navic vazy nejsou nejvetsi problem. Problem no. 1 je aspon pro me to, ze (imho) nikdo nehraje, nikdo na AH nic nekupuje, ceny jsou diky tomu silene vysoko a neda se nic prodat.
  • Holt jim ta RMAH nevydelava tolik penez kolik si Blizz predstavoval. Patchem pridaj dalsi obtiznost "IMPOSSIBLE" s nesmrtelnyma mobama :)) at mame co progresovat....
    • A pridaji sanci na drop kladiva na ty nesmrtelny moby, kill Diabla na najvissi obtiznost 0,0000001% *1* , nebo si ji budete moct koupit v aukci za realne penize tak za 1000€ *3*
  • Tak to chci videt to PVP, uz ted je to jen o itemech, ktere ja osobne nemam, mam samy sracky, jednoduse proto, ze na skvele veci nemam prachy. V aukci jsou za miliony, coz je jedina moznost jak je ziskat (kazdej item ma strasne velkou skalu atributu, ktere se generuji nahodne... jen se nikdy neobjevi ty vlastnosti, co potrebuje moje postava). Abych si vubec na infernu skrtl, mam jakz takz gear, kterej ale nema statistiku zvysujici drop magic itemu, takze mi rare pada malo, coz znacne minimalizuje sanci na ziskani uzitecneho predmetu vlastnim hranim... Spis to vypada, ze pomalicku nabiram penize, abych pak neco koupil v aukci. Je to vylozene zk*rvenej system.

    A jak hra uklada v pameti hrace, se kteryma jsem kdy hral, tak jsou mezi nimi lidi, kteri jsou online snad porad, at hru zapnu v jakoukoli denni dobu, bez ohledu co je za den, jsou tam. Pres den obcas mrknu na aukci a posledni dobou i na tech nekolik jmen a vazne tam porad jsou. Mimochodem je jasne, ze oni ten top gear maji. Coz ovsem dava memu garbage gaeru novy smysl..., pac si pak hned pripadam, jako funkcnejsi clovek :)
    • PVP areny proste nemozu tento fail zachranit. Hraci to vedia, Blizzard to vie a preto cusi ako vos pod chrastou. To, ze end game (sam Blizzard hovoril ze D3 sa bude sustredovat na end game a bla bla bla a zrazu Bashiok oznamil, ze toto nie je wow takze hra sa nemoze sustredovat na end game) tam bude slaby hraci tusili uz v bete, samozrejme Blizzard nas vsetkych ubezpecoval, ze end game bude awesome a fun. Teraz hraci odchadzaju a oni sa tvaria, ze je to v pohode(500-1700 hier v Public games je totalne smiesne na 9milionovu hru).

      Dokonca v case masivneho odlivu hracov ich zaujima Magic find na predmetoch, resp. ako by ho obmedzili(dalsi nerf), lebo sa im nepaci, ze ludia swapuju gear s MF(??!??!??).
      • Shania
        Toze se swapuje MF gera se nelibi urcite skupine hracu a ne Blizzardu, takze s tim ale stejne museji neco udelat a jasne se reklo, ze pokud nejaka uprava bude, tak se to vykompenzuje jinak.

        Ve hre je daleko lehci nerfnout jednu abilitu nez bufnout všechny ostatni, aby se to vykompenzovalo a vysledek by byl o dost horsi, protoze by jsi musel jen navysovat cisla u kazde zmeny, jakou cestu by jsi zvolil ty?
        • Ja by som na MF nesiahal. MF fungoval v D2 a nikto ho tam nemenil. Chces mat lepsi MF ako ostatni hraci? Zbieraj a stackuj MF gear. Preco ma niekto lepsi DMG ako ja???? Lebo stackuje DMG, preco ma niekto lepsi % crit chance ako ja??? lebo stackuje crit a pod.
          Mas pravdu, ze par hracov pindali, ze preco to hraci robia ale ja sa pytam, preco nie?? nie je to exploit, nie je to bug a ani nieco, co by znemoznovalo inym hrat. Je to proste len vyhoda, ktoru niekto vyuziva.

          Cela vec je v podstate o tom, ze na forach sa kopec hracov stazuje (nemyslim teraz takych, ktori len nadavaju) a pytaju sa konstruktivne otazky ako aj ponukaju mozne riesenia. A jedine (vid. ziadna odpoved na podobnu konstruktivnu kritiku), co ich trapi je stackovanie MF??? (nedavno bol jeden rest hracov s MF, ktori zistili, ze ze vyska MF vobec neovplyvnuje pocet magickych predmetov a ich kvalitu).

          Este jedna rada, urcite nestackuj Crit chance a +Crit DMG. V dalsom patchi sa urcite nerfne (preco? lebo po nerfnuti IASu je to jedina vec, ktora sa oplati stackovat). :)
          • Shania
            Nejde vubec o stackovani MF, to je uplne v pohode, jde o swapovani gearu, tzv sklepes elitaky, bose atd an 5% a zmenis si gear z DMG na set s MF, takze mas vetsi sanci na drop, problem je v tom, ze je to tak moc efektivni, ze je to temer nutnost i pro hrace, co tohle delat nechteji a mele to maji o dost tezsi, Blizzard nema problem s principem swapovani jako takovym, ale ma problem s tim, ze to musi delat vsichni.
            • Shania
              A kdo jinej nez vyvojari (u jakejokoliv hry) ma urcovat jak se ma hrat?

              A jak se swapovani MF tyka RMAH? kdyz uz nic jineho a system zmeni, tak lidem bude padav vic gearu a ne min.

              A pokud si nekdo mysli, ze je schvalne nastaveny drop nizko, aby se vic prodavalo, tak je vedle, hraci vzdycky pujdou po tom nejlepsim a nejlepsi veci budou vzdy padat malo, ve vysledku by se prodavalo akorat daleko vic veci a levneji, coz Blizzard netrapi, poplatky ma fixni.
            • Efektivne to zasa az take nie je :)
              http://www.diablofans.com/topic/57939-ongoing-project-magic-find-and-its-efficiency-a-statistical-insight/

              Problem vidim v tom, ze mi Blizzard ide prikazovat a zakazovat, ako mam hrat D3. Doposial vsetky zmeny sa priamo tykali RMAH/AH a tato nie je vynimkou. Obavam sa, ze Blizzard si vobec neuvedomuje, ze takymito krokmi si robi zle a kazdym novym patchom je ludi menej a menej. V tomto vidia hraci najvacsie minus. :)
  • Kdyby jenom end..
    • Skvělý koment.

      Říká všechno důležité jen ve třech slovech. +100, kdyby to šlo. *3*
  • yuri.sidius
    Je to dobrá hra, ale mohla být lepší. Kdyby to nebyl blizzard tak bych do toho za ty prachy nešel, ale počítal sem stím, že to prostřednictvým patchů postupně bude rozšiřovat tak jak u D2. D2 přece taky nebylo tak vymakané hned od začátku, třeba právě možnosti kostky nebyli v první verzi skoro vůbec využité, totéž runy atd. Pak přišlo pár revolučních patchů a mělo to smysl hrát celé znovu takže u D3 očekávám podobný vývoj. Na první zahrání to bylo dost dobré a teď to chce jen počkat až to blizzard rozšíří, takže uvidíme, třeba nás ještě překvapí jako u D2.
    • No, pokud u Diablo Blizz povede stejnou strategii, jako u Starcrafta, tak nic většího zadarmo nebude. Viz Heart of The Swarm za 1400,- (3 nový jednotky pro každou rasu do mp, plus teda kampaň, která je ale vedlejší *7* )
      • "Browder:I don’t know what the price point is, but we always charge what we think the game is worth. So, if Wings of Liberty had 30 missions and Heart of the Swarm has 20, that will probably amount to less money [on the consumer's part]. Because we’re offering less, players will expect less than Wings of Liberty. It also depends on what the competition is charging, alongside other variables [in terms of expansions]. The plan is not for all three to be the same price; there was never a secret plan by either us or Activision."

        Redakce: "This should quell the rumors that the Zerg and Protoss expansions for SC2 will be priced a $60"

        Na angl(amer) webech je cena zatím 40$, u českých (heureka) je sice ~ 1300,-, ale každý shop má jednak jiné datum, takže určitě FAKE, a onak pokud by to stálo fakt těch 40$, a blizz politika by byla 40€ u nás tak je to pořád míň. Takže tady máš fikci, ale dík, díky tvému komentáři jsem se trochu uklidnil okolo ceny *3*
        • Tak to mě docela uklidnilo. Díky za informace, hodně mě štvala představa, že to bude stát stejně :-)
    • No pokud budou postupně odhalovat, co všechno byl FAIL, a snažit se to napravovat (čemuž aspoň u nich věřím), mohlo by se to vyplnit. Pak si to D3 snad konečně koupím, ještě pořád totiž není na skladě v kamenném *6*
  • To mohli rovnů přiznat, že to je celé fail. Takhle to budů dělat po kůskách, launch fail, end game fail, aukce fail,... *15*
    • zipp
      Celé zas ne. Prvních 50h to byla zábava. Pak už človek musí farmit a začnou se projevovat ty chyby. Ale 50h neni zas tak spatný na "singl" :-)
  • Tak ono hlavně Diablo 3 je stejně jen jeden velký experiment s RMAH.

    Jistě, můžete hrát u bez něj. Jistě, můžete se bavit desítky hodin grindováním [přestože jinak na MMO grind pořád nadáváte, vy pokrytecký D3 fando (samozřejmě ne všichni D3 fandové, ale je dost takových... grind je pro mě odpad, ale jakmile má cedulku D3, tak po něm skočí a napapají se ho)]. Jistě, se štěstím můžete i obrat pár volů v RMAH.

    Ale to nic nemění na tom, že Activision chtěl jen vidět jak moc je možné s RMAH ve hrách fungovat. Tak doufám, že usoudí, že není.
  • schazi tady v podstate nekonecny level 99 jako v d2 :) jinak d3 vydrzi docela dlouho, kdyz projdete vsech 5 postav a to ani nemluvim o HC kde pak to ma uplne jiny rozmer. z meho pohledu neni ani nejvetsi problem aukce, ale spise nutnost jejiho pouzivani, protoze sance, ze vam spadne dobry item je hodne mala....a ja bych byl teda opravdu radeji, kdyz me item spadne, jak kdyz nasetrim x milionu goldu a pak si ten item koupim
    • No dojet v D2 na lvl 99 moc zabavne nebylo, posledni levely se tak neuveritelne tahly, ze sem to daval vylozene jenom abych to aspon s jednou postavou mel.

      Co se tyce D3, nejake kecani o endgame je uplne vytrzene z kontextu, protoze ta hra byla primarne navrzena na vydelavani penez. I kdyz budete farmit, prodavat na aukci a za utrzene zlataky nakupovat lepsi vybavu, stejne ten kdo bude kupovat za penize bude mit lepsi veci. I pvp bude typicky pay to win, nemyslim ze by zmenili cokoli tak, abych se k te nudne hre nekdy jeste vratil (mozna nejaky fajn datadisk, ale jinak fakt ne).
    • Tenhle napad uz jsem nekde zahlidl a myslim ze vubec neni spatny. 39 dalsich levelu v infernu by byla dobra motivace, i kdyby za ne bylo "jen" treba 5 main statu a 5 vit za kazdej lvl.
  • Nejrychleji prodávaná hra? No má poklona tedy... Mimochodem... co asi tvůrci přiznají příště?
    Když jsem psal do minulého tématu, bylo mi kýmsi taktně naznačeno, že jsem hlupák. Jo to možná jsem ale já své peníze které jsem do této hry neinvestoval pořád ještě mám *1*
    Vždyť já se pořád někde dočítám nějaké stížnosti na něco co buď nefunguje jak by mělo, nebo je nedotažené, nebo je nedomyšlené... prostě klasika současnosti tak jak jsem ji popsal v diskusi k minulému tématu. No ale jinak je hra evidentně výborná a já jsem blbec když za svoje peníze očekávám něco pořádného. Sakra Diablo 2 bylo kdysi a je zřejmě mnohými ještě dnes uznáváno jako král RPG. A tohle má být důstojný nástupce? Podle toho co se dnes a denně na téma D3 dočítám má podle mně tento díl všechny předpoklady renomé herní série Diablo pohřbít.
    • Chlapi, já už jsem to vyřešil. Rozjel jsem si nazpátek Diablo II, protože jsem kdysi dávno skončil u Mephista na 3. obtížnost za necromancera, protože jsem ho měl špatně postaveného a aspoň si zkrátím čekání na levné diablo III a až ho taky pořádně pospravujou. Ale 450,- mě stálo u JRC i s lord of destruction. Je to předražená mrcha !!!! Ale aspoň další legenda do sbírky.
    • Pravda !!!! Diablo 3 ano, ale ne v takovéto podobě a už vůbec ne za 1300,- nebo za kolik se to prodává. A já osobně taky počkám až přejde všechen ten humbuk kolem toho.
      • Veskoslav
        1199 stojí Diablo III, když hledáš a ne není to žádná šedivka.
        • Průměrná cena je 1300,- tak nevím o čem mluvíš, + dobírka/dovoz máš za 1400,- +-, a v kamenném je to něco přes 1400,-... you argument is... spam :)

          //a digital verze je za 1200,- předražená *7*
          • Ty jsi si tu hru pořád ještě nekoupil?

            A to ji tak srdnatě bráníš?
            • No to je jedno jestli si on nebo jeho bratr... prostě vynech větu o ztrátě rozumu a za první běž si přidej -te, tvoje změň za vaše, a výsledek si přečti jako plnohodnoutnou odpověď. *12*
            • Tak naposled.

              Nejsem Trol.Diskuzní. Vy jste jím jak posedlí... *7*
            • Hele teď vážně... běž už do pr.ele. Nemám už zájem číst ty tvoje stupidní příspěvky. Za poslední půlrok si úplně ztratil rozum.
              A ne, nekoupil, protože furt není na skladě, a asi si nakonec počkám, až bude cena pod ~800,- Kč nebo až si zahraji první dva díly.
              Bráním tu jen rozum a čistou hlavu... někdy se překecnu, ale ne nijak razantně. Tak si hleď svýho a nekomentuj to pitomými kravinami.
              Dík.
  • Na D3 se da rict jenom jedno, koncem srpna GW2 *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit