Přejít na výpis diskuzí
Blizzard prý odložil datadisk k Diablu III na příští rok
12.6.2013 | Adam Homola
31 příspěvků
-
No spíše mě těší, že zapracovali na původní hře. Ano hra nebyla dle představ fanoušků, ale Blizzard je snad jediná farma, co se snaží věci napravit a vylepšit. Po počátečním nadšení u PoE jsem bohužel zjistil, že u autorů je to přesně opačně. A hra bohužel začne po čase nudit tak, že rozhodně další projetí neočekávám. Všechno je dobré,sice strom schopnosti mi přijde přehnaně obrovský, ale systém runových kamenů na schopnosti mi přijde skvělý. Problém vidím v "měně", kdy v podstatě neexistuje klasická měna, ale orby. Někomu to vyhovuje, mě bohužel nikoliv, protože už teď mám 1/3 inventáře zasranou různými typy orbů.
-
-
klidně tě toho nepořádku v inventáři zbavím :))
-
CD Projekt RED ešte opravuje svoje hry aj niekoľko rokov po vydaní.. či už vydaním vylepšenej verzie alebo patchmi.. však 20. júna má vyjsť mód od jedného z programátorov CD projektu, ktorý vylepšuje súboje v hre a robí hru ťažšou
-
-
Jo na ty bych zapomněl:-X Přidávání nových dobrodružství Geralta je toho důkazem:)A i Bohemie s Armou maká jak čert, aby to vyladila.
-
-
Me na PoE odradil hlavne vizual, hrozny zoom a celkovy pocit z boje ve stylu "mlaceni do pytlu slamy", mam rad kdyz mi hra da uspokojivy pocit z koseni protivniku, v tomhle je D3 hodne vepredu, tam je to koseni sranda uz na prvnich levelech se zakladnim zabikuchem. Nekomu holt staci ke stesti hrat Excelovou tabulku a fakt ze ma damage 1500 a armor 1000 a tu hru ma k tomu jako doplnek navic, ja to mam presne naopak
-
PoE jsem taky zkousel, nejdrive velke nadseni, surova grafika, zajimavy talenty, ale me to prislo dost kratke a znovu hratelnost nuda, a jak zminujes ta neexistence meny me taky ke konci uz spis vadila, provedeni jednotlivych aktu me take uplne nesedlo, opakujici se grafika a ten strom nebo spis kola? silenost, to me asi odradilo nejvice. Myslim, ze ostra verze nebude o moc lepsi, ale zase kdyz to srovnam s diablem, prijemna zmena na cca 20hodin, abych to jen nehanil
-
njn...tak prave proto byly vynalezeny penize...
btw pokud datadisk k diablu3 upgradeuje hru stejne jako to udelal datadisk k diablu2 tak to bude super...nicmene jeste pred datadiskem je bude extra dulezity patch s itemizaci a pokud se ten povede, tak to bude taky velky skok k vyladeni hry
-
-
v PoE je úžasný úplně všechno.. až na jednu zásadní věc a to je "pocit z boje" .. prostě kosení potvor mne tam vůbec, ale vůbec nebaví. V tomhle D3 dneska konkurenci nemá. PoE má tak krásně pořešený aktivní a pasivní skilly až se mi chce brečet, že něco takového není v diablu. Absolutně nepochopili smysl ARPG hry.. v D3 když si uděláte např 2 barbary, oba budou mít lvl60 a paragon100 ale nebudou se VUBEC lišit..tohle je prostě největší fail diabla a hned po tom itemy .. způsob rolování musel vymyslet někdo totálně vožralej, sfetovanej, vypatlanej.......
Takže ať se radší vyprdnou na datadisk a se zkušenostma, které teď mají by se měli pustit do Diabla 4.. -
-
naprosty souhlas, psal jsem to same niz (s tim pocitem z boje)
-
-
No spíše jestli odložení datadisků nebude tak trošku způsobena i tím, že počkají až se hra zaběhne také na konzolích, aby datadisk mohli vydat zároveň pro všechny platformy
-
Ideální hra pro mě by byla spojením PoE ( rpg prvky, temná atmosféra) a Diabla III ( pocit ze soubojů, příběh) :-). Myslím, že jsem u obou her za své peníze dostal dostatek zábavy ( PoEčko jsem také finančně podpořil, určitě si to tento projekt zaslouží). Doufám, že se vývoj obou her nezastaví a budou jen lepší a lepší. Když člověka něco nebaví, nemá to zkrátka hrát:-).
-
Zbytečný datadisk na zbytečnou hru *1*
-
Tak D3 potrebuje expanziu ako sol keby tam neni HC mod tak to uz nehram. Hlavne nech pridaju runove slova do zbrani a zlepsia drop ala ps3 verzia.
-
-
Popravde to same, SC je nuda pro holky a docela brzo se omrzel. Nechapu znamy, kteri jedou na Paragon 100 SC.
Nicmene po nekolika patchich mohu rict, ze je Diablo slusne hratelna a zabavna vec [ne SC!]. A co se tyce dropu si ja osobne moc nestezuju, pada to celkem prijemne. Jen si myslim ze crafteni ilvl 63 itemu je mozna az hodne prehnane co se tyce doplneni equipu, ale aspon clovek usetri. Na HC je vseho malo... Howg
-
-
jim nepomuze ani 5 datadisku, s tou kreslenou grafikou a nahovno loot systemem je to o hovinku cele diablo, tadle serie je v podani bizzardu mrtva
-
Doufám, že na tom opět dělají xxxxx let a bude to stejně kvalitní jako ten šit, ke kterému je datadisk určen....jen tak dále, kvalitní hry dávno nefrčí...
-
No zcela jiste vim ze po tom megafailu ...Diabla III, nemam o datadisk totalne zajem.
-
-
Co by za takovej "megafail" dala vetsina ostatnich studii :D
-
-
Z pohledu hrace - Diablo 3 jsem si koupil jako srdcovku, a ocekaval stejnou (znovu)hratelnost jako d2/d1, a kde nic, tu nic. Vytahnout postavu na 60 je strasne jednoduche. S aukcnim systemem me 9/10 lootu nezajima, protoze za par flincu koupim lepsi na aukci. Boss fight je... no hezky, ale proste je to takove porad stejne. Ted uz je to jen farmeni, a sorry nejsem nolifer...
Zaverem - datadisk kupovat nebudu. Pokud bude nekdy diablo 4, velmi se budu rozmyslet, jestli jej poridim (rozumej, nebude to autobuy).
Z meho pohledu je diablo 3 fail, a nebyt znacky blizzard, tak prodeje nebudou takove, jake jsou/byli.
Btw pro trolly - zaklady ekonomie -> vemte pocet prodanych kusu, vynasobte cenou a mate zisk. Nasledne vemte platy zamestnancu, vynasobte casem ktery hru vyvyjeli. K teto castce pridejte naklady na propagaci + nasledne naklady na zrizeni datovych center etc. Tuto castku odectete od zisku a mate cisty zisk. Pri hre vyvyjene x-let, kdy x roste do neumernych cisel, cisty zisk vyrazne klesa.... -
-
k základům ekonomie bych dodal, že je rozdíl mezi ziskem a výnosy/příjmy, protože velikost příjmů neodpovídá velikosti zisku
výnosy (prodané kusy hry a aukční síň) - náklady (vývoj, provoz, propagace) = hrubý zisk
čistý zisk by pak byl hrubý zisk snížený o daňovou povinnost
-
-
Tohle je naprostej blabol, 12 mil. kopii prodano kvuli Diablu 1, 2. Megafail se projevi na prodeji datadisku a dalsich pokracovanich. Takovejch cisel uz nedosahne.
-
-
Prodeje na konzole a prodeje datadisku jsou ve hvezdach. Treba to bude fail, treba ne... Naopak 14 mil prodanych kopii a 3 miliony hracu denne jsou Blizzardem publikovany (aktualni) cisla. Tohle proste neni fail, natoz mega :))
-
-
Tvá logika me dojímá. Takže podle tebe čím víc lidí tím lepší ? Takže například u nás nejvíc lidí kouka na novu a znamená to že je to dobrá stanice ? Neznamená.
Nebo jeden z nejvíc rozšířených hudebních stylu je disko a jaká je to sr4čka. To že má něco velkou základnu posluchačů/hráčů ( ať už je to film/hra/hudební styl ) přece ještě neznamená že to je dobré. Chtělo by to trošku používat mozek. -
Jen se chci opravit - to cislo je 1 milion unikatnich pripojeni denne. Ty 3 miliony predstavovaly trochu jinou vec...
-
-
-
-
-
urcite vim co datadisk od blizzardu prinese a to cenu jako za plnou AA hru....Ale pochybuju ze datadisk prinese slybovane efektni animace killu bossu (kazde povolani dorazi bosse jinak) a hlavne dementni loot prizpusobeny aukci tedy zruseni aukce s naslednou opravou tak aby ze zaverecnych bosu padala uzitecna vybava (tak jako ve wowku) a ne smeti jak z kazde truhly takze NEZAJEM
-
-
tak nesmis to kupovat v JRC za 1200, ja kupoval HOTS jako novinku za 760,-
-
-
no a? ja kupoval hned pri vydani Wol za 790,-
-
-
tak vidis jake maji proti zbytku AA produkce fer ceny, jeste mi to tu sam potvrzujes :)
-
-
To ano ;-)
Akorat nesmis kupovat na blizzard.us/eu ;-) A nesmis (zrovna u blizzardu) ocekavat slevu po 1/2 roce -> to oni nedelaji (mrknete na cenu w3, ci basic wow, to je proste stalice z pohledu ceny, ktera moc neztraci, ve srovnani s ostatnimi ;-D).
Jinak -> steam, mmoboost, greenmangaming, direct2play a jedeme ;-)
-
-
-
-