Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • realita: Tak už si to živě dokážu představit najdu nějaký předmět který moje postava nepoužívá fajn dám do dražby za umístnění zaplatím a neprodám proč? No protože tam bude tahle věc milionkrát. Výsledek ? Z milionu předmětů procenta utrhne Blizzard a hráč? A hráč pochopitelně nic. Blizzard bude kasírovat bez ohledu na to jestli se předmět prodá či nikoli. Jesti tohle není drzá zlodějna tak už nic. Bobkovy Kokotičovy palec nahoru
    • A proto je tam poplatek, aby blbci jako ty nedávali věci, který jsou trash a jsou tam 100x. *15*
    • smejki
      přesně tento mechanismus má množení trashe zabránit. stačí číst
    • 1. nemusis aukci vubec pouzivat
      2. par veci tydne prodas bez poplatku za vlozeni na aukci
      3. Diablo ma nahodne generovane predmety, takze dost tezko bude zahlceny trh, spis bude o dost vetsi poptavka nez nabidka, aspon ze zacatku.

      Precti si clanek na Diablo fans, treba se ti pak rozsviti

      http://www.diablofans.com/topic/26397-the-auction-house-explained/
      • No evidentně nechápeš ty o co tady jde. To co si napsal je samozřejmě pravda ale PVP bude superman o proti tobě co si si nahonil z obič chození po dungeonech který tě sfoukne jak svíčku a proč? no protože si koupil na aukci předměty za real prachy. A aby si v PVP nebyl za blbce tak jdeš a koupíš si předměty za real prachy ( než by si si vydělal ve hře virtuální tak je superman zase někde jinde a tak pořád dokola ) A Blizzard se chechtá jak jsou hráči debilní *3*
        • Vzhledem k tomu, ze to neni pvp hra a nebude se balancovat pvp, tak gl, jestli si myslis, ze tam za blbce nebudes. Proti premade teamum bude gear asi tvuj nejmensi problem.
          • Premade teamum? :D Ten byl snad nejlepší za celou diskusi. :D Co tam čekáš? Battlegroundy?
            • Fakt moje největší touha je hrát arény s někym, koho absolutně neznám ..
            • Ti co budou myslet s PVP važně, tak budou organizovaní, tzv premade teamy do aren, to budou lidi, co budou mít tu správnou sestavu, budou sehraní, budou mít dobré vybavení a když bude štěstí, tak se budou organizovat a pořádat zápasy mezi sebou a nebude je zajímat boj proti casual hráčům.

              Pak tu budou normální hráči, co si občas budou chtít zahrát a ti budou mít dvě možnosti, buď si seženou kamarády a budou hrát uzavřené hry, nebo budou riskovat setkání s první skupinou.

              Pochybuji, že se tu objeví nějací HC PVP hráči hrající solo.
        • a ty si precitaj este raz cely clanok.

          1.citujem " Ačkoliv bude ve hře hardcore mód, kde budete mít jen jeden život, nepůjde se v něm účastnit dražeb za reálné peníze. Blizzard říká, že chce hráče chránit před sebou samými (nacpat pár tisíc do top postavy, a pak zařvat, to už je u labilnějších jedinců na sebevraždu), ale jistě za tím bude ochrana před potenciálními právními útoky." cize pre vsetkych HC hracov Diabla nehrozi ze niketo iny si kupi top equip za real money.

          2. pvp. zase si necital. pvp este nemaju vyriesene ale naznacili ze to budu nejako selektovat
      • ved prave to ludia nechapu, nikto vas nenuti veci predavat. pre cisto zarytych singlepalyeristov (nikdy som nehraval v D2 pvp) je to len bonus naviac, ze ked sa postasti a padne item ktory vam netreba da sa na tom aj zarobit. alebo nechajte skolu, pracu a chodte farmit, mozno sa postasti a budu padat pekne itemy.
  • Me dostava to, ze boti Blizzardu nevadi a pritom krici, ze hraci museji byt online i pri hrani singlu, aby nemohli svoji postavu menit a cheatovat. Copak pouziti botu neni zasahovani do postavy a svym zpusobem cheat? Nekdo v Blizzardu by mel vytahnout hlavu ze zadku a poradne se zamyslet....
    • „Z několika herních a bezpečnostních důvodů nebudeme v Diablu 3 podporovat žádné boty, ani mody. Podle podmínek užití hry jsou výslovně zakázány.“
  • Dej blbci funkci a vymyslí herní aukci, a co na to Blizzard? "Po nás potopa"

    Jestlipak má Blizzard arugment, kterým by zdůvodnil, proč se ony předměty nemohou směňovat podle nabídek hráčů? Proč zrovna za reálný peníze? Proč se hráči nemůžou dohodnout sami a třeba ve hře za co si ony předměty vymění nebo koupí? Proč tam Blizzard dal jen ty reálný peníze? (už vidim jak lidi hojně využívaj ty virtuální:D) Na to je jednoduchá odpověď, protože z toho kápnou další love, kdyby si hráči domlouvali obchody a směnu sami a sami rozhodovali za co si to kupí nebo vymění, tak by z toho měl Blizzard kulové, co by si totiž ukrojili z toho kdyby někdo prodal třeba dobrý meč za dobrou helmu.

    A jaký je rozdíl mezi hraním a farmařením pane Prdlo, pardon, Pardo? Tak třeba takový, že nonstop hrající čínští farmáři dříve či později hru zahltí mraky a mraky předmětů, které budou dle zákonů inflace postupně devalvovat cenu předmětů. To je jeden problém a další je ten, že předměty ztratí i na své sběratelské hodnotě, farmáři zahltí systém takovým mrakem předmětů, že mít ty nejlepší nebude nic výjimečného a ztratí své kouzlo, svou nefinanční hodnotu. Běžný hráč ale hraje zlomek času co ti farmáři a předmětů nalezených si cení, ale ne kvůli $, jejich cílem neni toho nasbírat co nejvíc a hodit do aukce. To jsou rozdíly a negativa z toho plynoucí co mi přišly na mysl.

    Kdyby aspoň kápli božskou, že jde primárně jen o prachy a nebalili to do takový kupy sra*ek ve jménu vše(ne)mohoucího $.
    • ->Stan: to je trosku nelogicke co tu pises, to, ze by si videl tisice predmetov v aukcii ti pokazi hru? z tych nazvov ty budes vediet vsetko ako keby si hru dohral? hm, to som este nepocul a na druhej strane ked akoze neplanujes vobec MP hrat tak preco ta serie ta aukcia? mna ked nejaka hra nezaujima tak nebudem vypisovat ako som s nou nespokojny, pojdem tam pisat k tej hre, ktora ma zaujima....a preco by neprofitoval Blizzard z toho co vytvori, vsak vytvor tiez nieco podobne a daj si tam podmienky ake ty chces :)...ale to, ze do WoW ludia tlacili 6-7 rokov 13 EUR mesacne to neserie nikoho? len to, ze konecne ludia budu moct aj zarobit a aj Blizzard samozrejme tak zrazu velke halo lebo toto sme tu este nemali....fakt niektore prispevky vyzeraju ako keby to pisali admini nejakej farmarskej stranky, ktori su vysraty z poklesu ziskov lebo obchodovat pojde priamo v D3 a nie na ich stranke....
    • heartless_cz
      Dej blbci funkci a bude psát do fóra.

      Za prvé tam nejsou jen reálné peníze, ale i aukce za zlato.
      Za druhé obchodovat se bude dát i postaru ve hře.

      Nesmysly založené na neznalosti.
      • Když se dá obchodovat i po staru ve hře, což jsem nikde nepopřel (cituj kde říkám, že to postaru nejde) tak proč je nutné dělat tu aukci?

        Prosím tě, když už používáš to slovo blbec, nauč se číst, jasně jsem zmínil i tu virtuální měnu, ale taky jsem jasně naznačil, že se v drtivé většině bude kšeftovat za prachy a ne za nějaký virtuální hodnoty, to je snad logické, prachy jsou prachy, nějaký virtuální zlato, to neni zrovna srovnatelný lákadlo a pro farmáře je platný asi jako mrtvýmu zimník.
        • doslova jsi napsal: "proč se ony předměty nemohou směňovat podle nabídek hráčů?" a pritom sam vis, ze se to tak da udelat, nechapu co tu rves a urazis lidi. Ty naznacujes neco a pritom nejses schopnej dodat jedinej argument, kterej by tvoji "myslenku" podporil...
          • Ano, to jsem napsal, můžeš mi říci jak z té věty vyplývá, že ta možnost obchodu mezi hráči tam není?

            Kdo tu řve a uráží lidi? Třeba se zblázni, že jsem toho kdo to vymyslel označil za blbce, narozdíl od tebe mám pro to co říkám argumenty a předložil jsem jich několik viz hned první s inflací. Hlavně, že ty máš argumentů spoustu.
            • rozumis psanymu textu?.. precti si to proboha...
        • Ma me to nejak trapit kdyz chci s kamosem hrat COOP?
          • Ano, mysleme přece hlavně na to, co vadí nebo nevadí Drasťovi ^^
      • A co nesmysly založené na nepřečtení si celého příspěvku? "(už vidim jak lidi hojně využívaj ty virtuální)" . S tím souhlasím a mám pocit, že Blizzard taky.
    • Takže pokud by tuhle aukci blizz nezavedl tak by žádní farmaři nebyli?nebo to vám tolik vadí že z toho budou mít prachy?Pořád ňák nechápu o co vám jde, jistě že jde primarně o prachy, komu dneska nejde.
      • Kdyby nebylo možné prodávat předměty za reálné peníze, tak logicky famráři nebudou. Co je na tom těžkého k pochopení? Co by farmařili, kdyby to nešlo prodávat za peníze? Blizzard má snad systém nastavit tak, aby se mohlo farmařit co nejméně a ne to podporovat.
        • To bys prvne musel zrusit penize a pak internet, je videt, ze proste nemas zadne zkusenosti, jak to dnes v online hrach chodi, dokonce ani v D2.

          Neco zakazat je jedna vec, druha je mit prostredky vynutit si, aby se to dodrzovalo.
          • Reagoval jsem na to, že si myslíš, že se dá ilegálnímu prodeji čehokoliv, ke všemu na internetu zabránit.
            Všechny firmy, které tímto trpí se o to pokoušejí a ten boj je tu minimálně šest let, pravděpodobně i déle, těžce prohrávají.

            Aukce je skvělá věc, je to něco, co tohoto typu her patří.
            To, že tam bude možnost platit penězi mi ani nevadí, ani z ni nemam nijak extra radost, ale dokud budu mít možnost si vybrat, tak je to pro mě ok, bude to mít pozitivní i negativní následky.

            Klidně se může stát (spekulace), že to virtuální farmaření zabije, protože bude konkurence tak velká, že se jim nevyplatí ani při používání vězňů a přejdou čistě na booty. Tohle teprve ukáže čas, klidně to může být i naopak, ale o práva lidí v Čně se fakt nebojím, oni si najdou způsob, jak je zaměstnat i jinak.
            • Shania - už jsem to někde psal zkusím to znovu a krátce.

              1. můžeš využít ale nemusíš, pravda, ale nevím jak tobě, ale vadí mi, že mi pod nosem leží databáze všech předmětů zatímco je poctivě budu hledat a snažit se, nevim jak tobě, ale mně vědomí existence takový zkratky zkrátka vadí, uplně to devalvuje hodnotu těch předmětů a činí to honbu za nimi, která je opravdu dlouhá, úplně zbytečnou a než bych si to hledání užíval, tak se na to vyprdnu uplně když si je můžu koupit, jenže to je zase pod mojí roveň a pak tu hru ani nemusim hrát, jelikož hledání výbavy a její skládání na mé postavě a vychytávání mě baví nejvíce, dokonale zničený herní zážitek.

              2. hra je na hraní, ne na vydělávání, D3 neni esport, možnost vydělat si skutečné peníze tímhle způsobem do hry přitáhne sortu lidí o které asi málokdo stojí. (ted nejde ani tak o mě, já MP určitě hrát nebudu)

              3. tohle bude něco pro ně? to nezní dobře, Diablo 3 má být pro hraní a hráče a ne pro milovníky aukcí co jimi žijí a vydělávají tak, to jsme trochu jinde a ne u hry. Blizzard by mohl systém nastavit tak aby minimalizoval tyhle praktiky, jenže nechce, to je vše, když z toho může kápnout love, tak proč by se snažil, akcionáři je za to jistě pochválí. I bez aukce by se lidé ve hře domlouvali na prodeji za peníze, ale jistě uznáš, že v daleko menším a hůře organizovatelném měřítku, a bylo by to komplikované, takhle to Blizzard usnadnil, dal tomu průmyslovej šmrnc místo toho aby kšeftování ze reálné peníze spíše bránil, začne se na tom podílet a profitovat z toho.

              Dokážu si představit určitá opatření, která by tohle kšeftování a reálný peníze omezila a výrazně, ale zatím ti toho takhle moc neřeknu, bylo by to na delší debatu, ale myslím, že kdyby se chtělo, šlo by to, ale ono se nechce, prachy jsou prachy.
            • Stan: Tady je to docela dobře vysvětleno: http://www.diablofans.com/topic/26397-the-auction-house-explained/

              Aukci beru to jako věc, co můžu a nemusím používat, což je pro mě +. Kdybych možnost volby neměl, tak s tím taky souhlasit nebudu.
              1. eleminace stránek živící se prodejem virtuálních předmětů a goldu, to dále znamená, že se výrazně zvyšuje bezpečnost účtu na battlenetu.

              2. jak si řek možnost vydělat si, když už ne reálné peníze, tak na měsíční poplatky do jejich jiných her.
              3. je tu možnost, že se na aukci nebude dát vydělat normálním farmařením a dojde a to vyřeší náš čínský problém. Pravděpodobně šéfové těchto organizací přijdou na to, že skupování předmětů za goldy a prodejem na aukci vydělají víc, ale v tom budou mít taky velkou konkurenci, znám dost lidí, co aukcemi žijí a tohle bude něco pro ně.
              Blizzard nemůže nastavit systém tak, aby se dalo farmařit co nejméně. Jakmile se ve hrách rozjede ekonomika, tak je tu vždy prostor pro farmáře, nejde snížit drop předmětu, goldu z potvor, to jen zvýší poměr usd/herní měna. Farmaření zastavíš jen v případě, že to lidí nebudou kupovat, což se nikdy nestane. Za reálné peníze by se v D3 (stejně jak to je v D2) obchodovalo i bez aukce, nebo s aukci jen za goldy.

              Jak jsem i řek, bude to mít i negativní stránky, ale nepočítám, že to bude problém Blizzardu, ale nějaké další firmy a jiné hry, kde ten systém převezmou a upraví.
            • Jak si přišel na to, že se si myslím, že se tomu dá zabránit?

              "Blizzard má snad systém nastavit tak, aby se mohlo farmařit co nejméně a ne to podporovat." "Jediný co říkám je to, že by se mělo farmaření za peníze zabránit jak to jen jde a ne to podporovat"

              Z těhlech vět? Promin, ale nic takového s v nich neříká, to snad uznáš. Kdyby ta aukce byla jen za pomoci zlata, nebo předmětů na protiúčet tak bych asi nic nenamítal, protože nemají skutečnou hodnotu, jen tu herní a v podstatě je to to samé jako kupovat a prodávat předměty u NPC s tím rozdílem, že tady by místo NPC byli sami hráči a to je fajn. Jenže ani tohle Blizzard neudělá, protože z thoo nic nevyždímou.

              Chtěl jsem od tebe ale slyšet proč je dobré platit reálnými penězi a ne jen těmi herními, psal si jako, že si zkušený, tak jsem čekal, že se to dozvím. Co je to pozitivní následek? Negativních je dost, ale pozitivní? Napadá mě jen možnost si vydělat prachy, ale to je pozitivní jen pro jedince a ne pro hru a herní zážitek a o vydělávání peněz snad hraní neni, takže co je další pozitivum?
          • Já jen nechápu, jak může být v dnešní době někdo tak hloupý a slepý, jako jsi ty.
          • Jediný co říkám je to, že by se mělo farmaření za peníze zabránit jak to jen jde a ne to podporovat, na co hned rušit peníze a internet?

            Když nevim jak to chodí tak mi to prosím vysvětli, jelikož to asi víš lépe a jsi zkušený, zkus mi nějak polopaticky vysvětlit, proč je prodávání předmětů ve hře za reálné peníze dobrá věc, předem děkuji.
      • Například jde o to, že v D3 to bude legální, narozdíl od ostatních her. Reálné peníze se stanou zároveň herní měnou. Hráči si budou snadno přesnadno moci koupit vítězství.
        • Ten kdo chce podvádět a kupovat si věci za peníze si je koupí i když je to nelegální, takhle to bude bezpečnější, nikdo tě nepodvede navíc budou mít všichni stejné šance.Prostě zajdu do aukce a koupím místo toho abych se zdlouhavě domlouval s číňanem na ceně.
          • A to je špatné. Nevím, proč mikrotransakce ovlivňující gameplay vadí a tohle ne. Je to to (bude) samé.
  • No, abych to shrnul, s radostí zůstanu u dvojky.
    • Mahcake
      Amen.
  • No tve, eště štěstí, že o Diablo jsem nikdy neměl a nemám zájem, to by mně asi bylo teď do breku. *7*
  • calwin
    ingame predmety za peniaze? to už kde sme? stráca sa mi význam pojmu "hra"...
    • kostejnesmrtelny
      Nejhorší je, jak tě nutí, aby to používal. Fakt hrůza.

      Tyhle maďaři... *11*
    • smejki
      není na tom založena hratelnost
    • co treba pokr ?
  • skaven123
    "Diablo III není MMO" ..preco je naviazane na neustale pripojenie?
    este nikto neprezradil, co sa stane ked legalne zarobim par desiatok dolarov na D3 aukcii, budem platit dan z tych penazi v amerike? na slovensku?
    ak nezaplatim dan zo zisku, Blizz mi zozenie pravnikov keby po mne danovaci sli? *1*
    • Daň samozřejmě platit budeš, pokud zisky přesáhnou mez určenou daňovými zákony tvé země, a přihlásit se finančnímu úřadu musíš sám. Tak je to odedávna.
    • to vis, budes si muset zridit zivnostak
  • nechapu proc se tu resi aukce, nebo pripojeni na battle net. me teda vice trapi, ze blizzard zavedl po level up automaticke pridavani bodu do atributu a skillu. tzn uz zadna volba jako bylo v DII. vzdyt to jde totalne proti zakladum cele serie
    • V pohodě, pesusák už ti vysvětlí, že je to vlastně dobře, že to stejně všichni rozdělovali stejně jako staty a Blizzard to odstranil aby tě ochránil předtím, aby si si pokazil postavu.

      Oficiální vysvětlení je ale takový, že to má přinést více pestrosti v používání skillů aby zabránili používání pouze jendoho či dvou jak tomu bylo v D2, na to sem dám jednu hezkou a trefnou reakci z diskuse na diablo3.cz, autorem je Borgi.

      "Tak tomu říkám propracovanost. Místo dvou skillů do kterých se dávaly body, se budou používat dva skilly, které se budou automaticky levelovat. To je tak geniálně propracované, že se divím, že na to došli po 9ti letech vývoje, tleskám....."

      Tady celý článek http://www.diablo3.cz/203-vysvetleni-proc-v-diablu-3-nebudou-skill-body#komentare
      • no a co treba takova strength sorcka? a podobne postava se kterejma se dalo hrat a bylo to fun :) ted to vsechno blizzard poslal do ******
        • Strength sorcka? Ok, tvůj nick mi stačí.
        • Poslali toho víc do ******, ale hlavně že to dokážou prodat tak, že je to vlastně pro dobro hráče.
      • Deal with it. *5*
        • Bez starosti, už se tomu jen směju *3*
          • A víš že tuhle věru říkávaj puberťačky, aby si dodaly sebevědomí, viď že jo?
            • A to je další z nich. :D
            • Hm a co já s tím?
    • Píšeš, že nechápeš, proč lidi řešej číčoviny a řešíš úplně jiný číčoviny .. interestin' .. *13*
  • Phate27
    A neni to jedno? Par setovejch veci najdu na aukci za 20$ Nebudu behat 2 roky abych je nasel a mam klid.
    Nebo si myslite ze od lvl1 si budete kupovat po 2$ blbosti? Je to prece na vas co si koupite nebo nekoupite a ono uprime me by se nechtelo prodavat vubec nic pod 10$ a na to potrebuju zase stesti abych nase takovej velkej loot prit hard obtiznosti takze bych takovej bordel z toho zase nedelal pointa je jinde a ta se Blizzardu povedla dobre z Diabla dela mensi mmorpg ve kterym nebude zadny SPAMOVANI, ci vas bavi kdyz vlezete do mest, obchodnich kanalu porad cist ten spam o itemech a goldech?
    Dekuju za tudle aukcni sin stejne ji vyuziju nekdy za rok az budu 60-99
    • ja mzslim ye nejlep39 kusz budou stat vic jak 20 s. tipoval bzch to klidne na 100.
      • Alt + Shift.
        Brain equipped.
        Pak až můžeš psát.
    • mno nvm ejstli si hral D2 na BNetu ale tam tenhle spam byl taky kur*a porad v chatu :) ... jak v lobby tak ve hre.. do hry s eti napojilo treba 3-5 lidi vyspamovali ze nabizej predmety zase sly do p*ce .... demence .. D3 je trochu trapas ...
      • Tvůj příspěvek je trapas.
  • Největší tragedie není snad to, že hra vyžaduje stálé připojení k internetu čímž vybízí k multiplayeru. K pláči je spíš fakt, že počet hráčů je omezen na 4. Ano čtete dobře slovy čtyři hráči ve hře! Pro lidi s větším počtem přátel byl i původní počet hráčů (8) v Diablu 2 omezující. Opravdu nevím, jak budu řešit s kým si Diablo 3 zahraji a koho budu muset oželit. Věci se dají za reálný peníz pořídit i v Diablu 2. Blizzard to tentokrát zoficiálnil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit