Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

Ani se nedá mluvit i review bombingu, je to prostě špatný a takový hodnocení si to zaslouží.

• Ano je to přesně ta nejhorší hra na světě a nikdy nevznikla horší. 😂

Hlavně že tu máte zase "kauzu", kde se zase všichni můžete plácat po zádech a po celém internetu psát dokola to stejné. Škoda, že to jako vždy absolutně ničemu nepomůže. :)

• Vojtzech

Nojo, někdo vyjádří nesouhlas a někdo si nechá nasr4t do huby, spolkne to a ještě zdvořile poděkuje.

PS.: O tom, že internetová smršť negativních reakcí může zabrat, se nedávno přesvědčili např. fanoušci Sonica. Ubisoft se po hatu na Breakpoint restrukualizuje a z dávnějších dob zmíním třeba zasloužený zaříznutí týmu Bioware po fiasku s Andromedou.

• Změna Sonica, kde na to stejně většina lidí nepůjde, protože jim je celej Sonic u zadku, jen se jim líbil ten internetovej MEME co okolo toho vznikl. Navíc předělanej Sonic může vypadat, jak chce teď líp vzhledově, ale celý trailer působí 10x víc dětinsky jako předtím, což je asi v pořádku, protože to je film pro děti. Gratuluji k úspěchu davového šílenství a vlídným tvůrcům (klobouk dolů), kteří vyhodili peníze do koše, aby se zavděčili internetu předěláním filmu pro děti, který stejně nikoho nezajímá.  

Bioware končí po fiasku s Anthemem a to protože Anthem byl, je a asi už bude špatnou hrou, horší jak W3:R a i tak není Anthem tou nejhorší hrou co vznikla, takže komentář na který jsem reagoval je zcestné plácání nesmyslů, které jen všichni chcete slyšet. A Anthem položil sám sebe na to nepotřeboval žádné davové šílenství. (Když už tak lepším příkladem by bylo No Man Sky)

Reforge je fail a ve stavu jaký je teď je to špatně udělaná hra (asi tak jako letos vyjde další minimálně stovka špatných a ještě horších her), ale není to NEJHORŠÍ hra co kdy vznikla.  

• Vojtzech

Nemyslel jsem Bioware jako celek, ale ten konkrétní tým, co dělal Andromedu. Po tom fiasku ho zrušili a schopnější lidi rozházeli do jiných týmů napříč EA.

Zda Sonic někoho zajímá nebo ne není podstatný. Fakt, že ho po hatu nechali předělat vyvrací tvoji větu: "Škoda, že to jako vždy absolutně ničemu nepomůže."

A zpět k tématu článku, Reforged možná není nejhorší hra, ale očividně to je hra, co po dlouhý době zklamala nejvíce lidí. Dali jí to sežrat na hodnocení a třeba se Blizzard chytne za nos. Trochu pokory potřebuje jako pes drbání.

• Carnage666

Já nikde netvrdím že je to nejhorší hra pod sluncem já tvrdím to že lidi co se zastávají Blizzu a plivou na lidi co dávají low hodnocení nemají pravdu prostě.  A napsal jsem že tohle review bombing není! Hra je špatná tak si zaslouží špatný hodnocení, protože nevyšla tak jak jí Blizz prezentoval pro prodej, jednoduché. A žádná kauza není a nikdo se po zádech neplácá, jedinej kdo se po něčem možná plácá je Blizzard ať už je to po hlavě nebo po zádech.  A kdyby byli všichni sluníčkový a ticho tak snad dokonce lidi nedostanou ani refund, protože Blizz by si asi řekl že je teda všechno ok, ale evidetně jim user score trochu otevřelo oči a to je jedině správně.

• Není to review bombing, není to nejhorší hra ale nejhorší hodnocení si to zaslouží protože ...už jen tak protože proto. Stále vtipnější.

• Carnage666

Reakce na příspěvek:

😂 stále vtipnější jsou tvoje komentáře je to špatná hra = špatné hodnocení. A tobě přijde málo duvodů proč to má to hodnocení? Opravdu potřebuješ abych ti to tady vypsal nebo umíš používát google?

• Reakce na příspěvek:

Špatné hodnocení si to zaslouží, ale ne 0,5. Sám si napsal, že to není review bombing (je) a ani že to není nejhorší hra (není), ale zaslouží si být označována za nejhorší hru (ehm proč ?). Takže ano, to co píšeš je jenom směšné, protože ti asi uniká význam toho co sám píšeš. A ano budu tě brát za každé slovo, co zde napíšeš už jen z toho důvodu, aby jste si uvědomili, že vaše doslova slepé prskání na internetu ničemu nepomůže. Jediné čemu to pomůže, tak že tu dostaneš krásné + ke komentáři a můžeš si na chvilku připadat, že patříš k té "správné" skupině. Gratuluji.

Jedna věc je vyslovit svůj nesouhlas a případně své připomínky. Taky jsem to na jiném místě udělal. Druhá věc je napsat bezpředmětný blábol. :) 

• Carnage666

Reakce na příspěvek:

"doslova slepé prskání na internetu ničemu nepomůže" chyba, protože právě to "prskání" teď pomohlo k tomu že ve hře je možnost na automatický refund a ta možnost tam nebyla dokud lidi "neprskali"

A to nemluvim o tom že Reforged zmrvil i původní verzi kterou lidi nemůžou teď hrát.

• Taronyu

Sa mi páči, ako stále nejaký random týpek na internete stále dopredu vie, že nejaký film, nikoho nezaujíma a zaujímať nebude 😂

• Sonic není zase taková značka aby vydělala. Nezvládli to ani Pokémoni a to byl pro fanoušky splněny sen. Tady tohle je po novém traileru trapná komedie sázející na jednoho herce. Stačí použít mozek random typku z internetu. Ten film je zajimavej pouze tím odkladem. 

• Femt0

Je fakt smutný, že multimiliardová korporace není schopná udělat pokakanej remaster. Doporučuju se podívat na AoE2 Definitive Edition jak se dělá remaster. Komplet předělaný super detailní sprity ve 4K, animace ve vysokém fps, nový kampaně a rasy. Cena 20 dolarů.

• To dnes ak ma hra viac negativnych recenzii nez pozitivnych tak ide o review bombing ? Na battlenete nieje mozne hodnotit hru, na Steam su ich hry neni, kde sa ma teda hodnotit ak nie na MC ? Profesionalnych recenzii tam je zalostne malo a hodnotenie 6/10 nieje ziaden zazrak.

Hovoria o zamere ponechania povodnych animacii a cinematicov, tak preco teda v deme na blizzcone ukazali nieco ine ? Nema byt hratelne demo reprezentativna vzorka finalnej hry ? 

Z ich strany ide len o zavadzanie a cele mesiace ticha na fore. Pocet refundov hovori za vsetko a po odchode povodnych zakladatelov Blizzardu mame uz len nadvladu Activisionu a dosahnutu uroven Bethesdy a Bioware, ktore tazia uz iba z mena.

• Murlock

Tenhle názor mě fakt dostává "současný Blizzard už dávno není tou firmou kterou známe" když každý kdo měl oči a mozek věděl, že s Blizzardem je něco špatně už od D3 a WoD.

• To si úplně nemyslím. D3 neměl sice zrovna nejpovedenější start, časem se ale dokázal slušně vybrousit a třeba datadisk, sezóny a halda updatů z toho udělal úplně jinou hru. WoD byl datadisk, který začal velmi dobře a měl obrovský potenciál, spousty lidí na něj vzpomíná v dobrém, včetně mě. Bohužel zaříznutý a jalový obsah hodně ublížil. Legion je zase mezi lidmi považován jako velmi zdařilý. Mezi tím jsme tu měli veleúspěšný Overwatch. Teď se ovšem karta poněkud obrací. BFA nebyl přímo špatný datadisk, nicméně opět trpí značně jalovým a odfláknutým obsahem, Immortal byla poněkud facka fanouškům, Overwatch 2 mi zatím připadá jako úplně zbytečně existující záležitost, Diablo 4 je ještě daleko a s Shadowlands může ukázat, jestli hry od Blizzardu budou ještě za něco vůbec stát.

• Murlock

Reaper of Souls neopravil vůbec nic. Hratelnost ala cookie clicker kde na itemizaci a  skillech nezáleží nadále zůstává. Balance také neexistující, hlavně že to má víc jak 15 obtížností. O tom, že vizuální styl a hlavně atmosféra je asi jako v Disney pohádce ani nemluvim. To jestli Legion byl dobrý už nevim, protože grupa lidí se kterou jsem WoW od BC hrál to zalomila a já s ní. Nicméně nadále klesajícím subs zabránit nedokázal, takže asi tak.  

• Samozřejmě herní styl byl postavený jinak, ale nemyslím si, že špatně. Pokud člověk jen hledá ultimátní buildy a kopíruje žebříčky, nemůže moc rozmanitosti pochopitelně čekat. Když se zapřemýšlí, jdou postavit různorodé buildy a na itemizaci pochopitelně záleží. Komu chybělo naklikávat desítky bodů do statu, pro toho je paragon. Jinak hra nabízí poměrně dostatek obsahu, z dnešního pohledu tedy už značně ohraný, což zase lehce zachraňují nové sezóny. Co se grafiky, už při vydání se mi například moc nelíbily modely postav, ale stylizace za mne hře dodávala parádní atmosféru, dokreslenou hudbou. Klasická 3D grafika tohle moc neumí, stárne rychleji, působí tuctově a zaměnitelně. Co se týče počtu předplatitelů, tam podle mě Blizzard trochu zaspává trend, kdy všichni chtějí rychleji vydávaný obsah. BFA byl snad nejrychleji prodávaný datadisk, nicméně když po půl roce příjde patch, který přidá tak hoďku, dvě sólo contentu, nemůžou čekat, že u toho lidi vydrží nadšení.

• Murlock

Jenže D3 ani nemá buildy, v tom je ten problém. Kouzlo D2 a podobným her (PoE, Grim Damn) je ten, že si můžeš udělat obyčejnou postavu, úplně minmaxovanýho ubermlátiče, nebo máš kupu absurdních buildů které můžou a nebo nemusí fungovat. V D3 prostě koukneš který item má největší číslo to nasadíš a nic jinýho neřešíš. A pokud sleduješ "metu" prostě koukneš jaký skill, gear zrovna buffly a... a to je vše. Při hraní D3 jsem si fakt připadal jak ten oslík který má před sebou mrkev přivázanou k tyči.

• twicer

Reakce na příspěvek:

Nějak sem teda ještě nepochopil ten rozdíl mezi D2 a D3 .. I v D3 si můžeš udělat úplně normálního mlátiče, nebo střelce. 

Je potřeba si položit otázku jestli by se dnes meta D2 také nezměnila pod náporem všech těch rozborů, grafů a profi streamerů co vtom útápí desítky tisíc hodin.

• Veskoslav

Reakce na příspěvek:

Jak si přišel na to, že nemá D3 buildy?

• Reakce na příspěvek:

A přesně tak to více či méně funguje i v D3, akorát systém je rozdílný.

• klasika Activision-Bli$$ard 🤮

• Blue.Shark

Chvíli jsem se tomu smál, než mi došlo, že jedna z mých nej společností na trhu se střemhlavě vrhá do žumpy a podle všeho je na to ještě pyšná. Ta srágora, co vydali, je nejen špatný remaster, ale zkouška toho, co u hráčů projde.

Popravdě nechápu, jak může od profi recenzentů něco takového sklidit byť průměrná hodnocení nehledě na "stále je to dobrá RTS". Dobrá RTS to byla už ve vanilla verzi, takže když někdo vydává to samé a kasá se tím, že to vylepší - a nevylepšil - mělo by to dostat nálož, jak zákon káže.

• twicer

Oni vté žumpě už chvíli jsou, tohle je jen co vystříkne ven.

• kostejnesmrtelny

No jasný, review bombing. To víte že jo.

Já tu hru nechci, v životě jsem o ni neprojevil zájem. Co naopak chci, je jednou za tři roky si zavzpomínat na střední a zahrát si klasickou kampaň, aniž bych si kvůli tomu musel stahovat zabugovanej 30GB produkt, kterej jsem nekoupil.

Celá ta situace je úplně jako kdybych měl koupenýho klasickýho Dooma z roku 1993, a ID mi ho opatchovali tak, že by se vždycky stáhl DOOM 2016 s tím, že bude zamčený všechno kromě položky "classic levels", který si tam samozřejmě můžu zahrát 😀

Takže jsem jim z hecu poslal refund request na War III Classic a s napětím očekávám výsledek 😀

RIP Blizzard. No king rules forever...

• Tak oni to vlastně dělají pro nás. Protože koukat na prkenné postavičky v ingame prostředí, které nehnou brvou, kolem nich blikají aury a podobně, je daleko více do děje vtahující, než původně představené filmečky. O hře jsem si v poslední době moc nezjišťoval, takže jsem měl takovou naivní představu, že mají v plánu udělat kompletní předělávku hry, ne jen plesknout nové modely, textury a animace na tu původní, trochu okleštit, nasekat nějaké další problémy a vydat s velkou slávou za 30/40 euro. Alespoň to UI mohli předělat, jak bylo slíbeno a že hra vyjde bez podpory 21:9 v roce 2020 je také na pováženou.

• twicer

Tu nepodporu 21:9 jsem taky nepochopil, přitom stím ostatní hry od blizzardu nemají problém. Když spackat, tak se vším všudy.

• Hmmm cekal jsem neco mediocore ale tohle odflakli fakt dost .nemam moc nadeji v budouci hry blizzardu jestli jim tohle prijde jako blizzard quality . nechapu jak tam muze pracovat 10k lidi a pak vydaj tenhle sh*t kterej neni dobrej ani po graficke strance 

• Taky Blizzard banoval ty, co radili s refundem na fóru. 

• Veskoslav

A přitom nikdo nechtěl nic jiného než předělat starý W3 do nového enginu. Nic neměnit, vše nechat. U Starcfartu to šlo, proč to nešlo tady?

Blizzard šel do ha*zlu. A nevzal to oklikou ale rovnou ze srázu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit