Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

    No tím kolik toho pak musí strávit opravami bych neřekl že je to zrovna finančně výhodnější, ale nejsem žádnej ekonom :)

  • Čas a peníze

  • Rozhodně to průjem byl. Taky jsem byl nespokojený se vším co píšeš výše. Ale kvůli tomu nebudu zatracovat celý seriál, nebo šikanovat herce na internetu, či podepisovat petici o přetočení. Jediný, kdo by si zasloužil lynč jsou D&D. Protože HBO jim dalo dostatek prostoru, ale oni to odpískali, aby se kariérně mohli posunout k dalším věcem (Star Wars). Herci, kaskadéři a celý štáb do toho dali nemálo energie a srdíčka. Bohužel, ani to výsledek nezachránilo. Nespokojenost se dá vyjádřit i slušně a konstruktivně. Ale většina fanoušků kolem sebe agresivně a hystericky kope a napadají i herce, kteří prostě jeli podle nalajnovaného scénáře. To je dle mého toxicita.  

  • Vakek

    Přesně...podle hlasitých komentářů na internetu nelze odhadovat čísla. Tam píše jen určitá část herního obecenstva a tedy nejde z toho vyčíst jak si hra vede

  • Houdini

    Ale je to dobrá spätná väzba pre vývojára/vydavateľa, že niečo pokakali. Vypisovať na fórach nikdy nemalo takú silu. A predaje tiež nemusia byť smerodajné ak už zaryžovali na pre-orderoch (v tomto prípade je to výnimka lebo sa dá hra refundovať).

  • Houdini

    Až na to, že sa to predáva ako remake. To ako kupovať auto a zistiť, že je to vlastne motorka. Ešte k tomu nie veľmi funkčná s kratším dojazdom, žerie viac ako by mala a max rýchlosť nedáva ani zďaleka to čo na papieri. Občas sa pokazí a ovláda sa na prd.

  • Houdini

    Potom je ale otázka či pýtať takú sumu za "HD texture pack". Oni nepredávajú tú skvelú hru W3, ale "remake". A remake má vyerať ako remake nie remaster. Pripomína mi to praktiky s prelepovaním nálepiek na grafických kartách minulej generácie príp. niektorých smartfónoch.

    P.S.: nešlo by dať tlačidlo "nahlásiť" na druhú stranu alebo aspoň ´´ďalej od "reagovať"? Omylom som sa preklikol a nahlásil som príspevok :D

  • Carnage666

    No tak moment, chceš tvrdit že poslední série GoT nebyla průjem? Promiň ale tam fanoušci opravdu nejsou jen toxičtí ale tvůrci opravdu pokazili vše co snad pokazit šlo. Od vývoje postav, cliffhangeru z předchozí série až po nepochopitelný konec který možná bude v knize stejný ale cesta k němu rozhodně bude dávat větší smysl.

  • twicer

    Já pořád nějak nechápu že má blizzard potřebu z takové části outsourcovat svoji hlavní značku nějakým asiatem z horní dolní. To chtěli ušetřit?

  • Blue.Shark

    Já si myslím, že je tam určitý přesah. Pokud mě někdo naláká na vlastnosti produktu, které tam ve výsledku chybí (+ rozbíjí i starou hru), pak mi to nutně zkazí zážitek ze hry. Nákupem/nenákupem vysíláš signál, jestli tudy cesta vede nebo ne. Osobně nemám nic ani proti rohořčení komunity, což jedině podpoří většinové stanovisko. Celkem vtipné shrnutí napsal Clorky na Databázi.

    Co se týče AoE nebo Heroes III, to je trochu jiná situace. Dojení prachů sice není extra dobrá vizitka, ale ty hry jsou pořád funkční. Zároveň nelákaly na obsah, který tam ve výsledku nebyl.

  • Včera večer už jsem to nevydržel a hru si koupil. Seděl jsem u toho do rána. Do práce se mi moc nechtělo, ale aspoň mám jasno.  Hru vracet nehodlám. Bavila mě. Minimálně stejně jako vanilla.

    Modely postav jsou povedené a co se týče prostředí, tak moc dobře nechápu, jak může někdo tvrdit, že oproti vanille jsou změny nepatrné. Co se týče falešného advertisementu, tak je to scum. O tom žádná. Na druhou stranu, po prvním dohrání kampaně, bych příběh stejně přeskakoval, protože ho znám na zpaměť i pozpátku.

    Starý dobrý Blizzard, tak jsme ho znali, je mrtvý už roky.  Pokud budu objektivní a přivřu obě oči nad propagovaným materiálem a výslednou hrou, není to ani zdaleka tak špatné.

    Jsem si vědom toho, že nám čurají na hlavy a ani nepředstírají, že by to byl déšť, ale v dnešní době internetu a sociálních sítí se mi zdá toxicita fanoušků přehnaná (viz. poslední řada Game of Thrones). Udělal jsem dobře, že jsem hru koupil a nebo jsem měl vytrestat vývojáře za nekalé praktiky tím, že si svých sedm stovek nechám? Na závěr, jedna citace, která se sem hodí.

    Prášek: "Co uděláte, když se od toho budu distancovat?"

    Zatloukal: "Zbaštíme to bez vás pane doktore."

    Hospoda S1E4 - Nález

    6/10

  • Duchino

    Myslím, že je důležitější ty hry hrát, než prožívat ty blbosti okolo. To bych taky mohl přestat hrát Baldur's Gate, protože EE byla původně zabugovaná, Age of Empires zase dojí prachy dvěma remakama po sobě, Ubisoft vydal Heroes 3 HD bez datadisků atd. Ve výsledku se člověk akorát okrade o zábavu. 

  • Duchino

    Ještě bych doplnil, že hra obsahuje i zcela nové mapy, kromě původních upravených a scény v ingame cutscenach jsou taky upravené (v menší míře než na Blizzconu 18). Neustálé připojení hra taky nevyžaduje. Je to přesně jak píšeš, většina lidí to ani nehrála a to mají ještě i drzost lhát o tom, co tam není a jak to nefunguje. 

  • Zaho

    Mobilní Diablo je v pohodě a Honkongský politický aktivista dostal o co si říkal.
    W3 Reforged se zařadí k legendám jako Fallout 76 nebo Anthem. Tohle bude Blizzard špatně vysvětlovat.

  • Vojtzech

    Nemyslel jsem Bioware jako celek, ale ten konkrétní tým, co dělal Andromedu. Po tom fiasku ho zrušili a schopnější lidi rozházeli do jiných týmů napříč EA.

    Zda Sonic někoho zajímá nebo ne není podstatný. Fakt, že ho po hatu nechali předělat vyvrací tvoji větu: "Škoda, že to jako vždy absolutně ničemu nepomůže."

    A zpět k tématu článku, Reforged možná není nejhorší hra, ale očividně to je hra, co po dlouhý době zklamala nejvíce lidí. Dali jí to sežrat na hodnocení a třeba se Blizzard chytne za nos. Trochu pokory potřebuje jako pes drbání.

  • x_ander

    No to je v pořádku, zachovali se jak zmetci, o tom se nepřu. Moje pointa byla, že hejt je nutno směřovat na Blizzard (refundovat, nadávat atd.), ne na hru samotnou, která je evidentně stejně skvělá jako před lety. Jen prostě nemá takový upgrade, jako byl slíbený.

  • axell1990

    celý 3 mapy jo? no to se teda vytáhli vzhledem k tomu že se mluvilo o kompletním overhaulu včetně například artasových kapinánech, kteří měli mít jména a dialogy (protože ve wow jsou pak jako ustanovené postavy) a ano do stratholmu jsem se ještě nedostal protože jen než jsem prošel Exodus of horde tak mi to zdechlo 3x a v prvních třech misích za lidi jsem nenašel jedinou novinku. Takže jsem to zahodil nasranej jak..

  • Tady ale přeci nejde tak ani o to, jak jsi tu hru hrál často,nebo máš v plánu jí hrát ,ale jde o to, jak se opět zachovali k hráčům!Ano teď už můžeš refundnout,ale v den vydání  a i pár dní potom tě s refundem poslali do háje,protože si jí prý spustil hru ,což jak se pak ukázalo ,bylo na základě jejich zavádějícího marketingu protizákonné a lidi, co na to upozorňovali na fórech dostali ban o to tu hlavně jde ,to že se na hráče vybodli a neřekli jim ,že tam nebude většina věcí co naslibovali,to už je jen taková třešnička. 

  • kostejnesmrtelny

    No jasný, review bombing. To víte že jo.

    Já tu hru nechci, v životě jsem o ni neprojevil zájem. Co naopak chci, je jednou za tři roky si zavzpomínat na střední a zahrát si klasickou kampaň, aniž bych si kvůli tomu musel stahovat zabugovanej 30GB produkt, kterej jsem nekoupil.

    Celá ta situace je úplně jako kdybych měl koupenýho klasickýho Dooma z roku 1993, a ID mi ho opatchovali tak, že by se vždycky stáhl DOOM 2016 s tím, že bude zamčený všechno kromě položky "classic levels", který si tam samozřejmě můžu zahrát 😀

    Takže jsem jim z hecu poslal refund request na War III Classic a s napětím očekávám výsledek 😀

    RIP Blizzard. No king rules forever...

  • Carnage666

    "doslova slepé prskání na internetu ničemu nepomůže" chyba, protože právě to "prskání" teď pomohlo k tomu že ve hře je možnost na automatický refund a ta možnost tam nebyla dokud lidi "neprskali"

    A to nemluvim o tom že Reforged zmrvil i původní verzi kterou lidi nemůžou teď hrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit