Blizzard reaguje na smršť kolem Warcraft 3: Reforged a vrací peníze
-
Ano, duvody/priciny Ubisoftu jsou jine, v tom neni sporu. Nicmene jde o to, ze se Ubisoft chytil za nos i bez masivniho review bombingu, na zaklade ohlasu a hlavne (nizsich nez ocekavanych) prodeju.
-
To za nekalou praktiku nepovazuju. Pokud se mi nejaky produkt nepozdava a mam k nemu vyhrady, tak si ho proste nekoupim. To se mi zda jako zcela legitimni postup, proc bych kupoval neco, co se mi nelibi?
-
Takže si to ani nehrál, protože zrovna ve Stratholmu je přesně to co píšeš, že tam není. Není tam ta předělaná cutscéna ze začátku, ale jinak je Stratholm zrovna jedna ze 3 (tuším, že jsou 3, ještě nejsem tak daleko) předělaných map. :) Tolik možností jak té hře naložit ale stěžováním si, že tam není zrovna to co tam je ? Ale no tááák.
-
Špatné hodnocení si to zaslouží, ale ne 0,5. Sám si napsal, že to není review bombing (je) a ani že to není nejhorší hra (není), ale zaslouží si být označována za nejhorší hru (ehm proč ?). Takže ano, to co píšeš je jenom směšné, protože ti asi uniká význam toho co sám píšeš. A ano budu tě brát za každé slovo, co zde napíšeš už jen z toho důvodu, aby jste si uvědomili, že vaše doslova slepé prskání na internetu ničemu nepomůže. Jediné čemu to pomůže, tak že tu dostaneš krásné + ke komentáři a můžeš si na chvilku připadat, že patříš k té "správné" skupině. Gratuluji.
Jedna věc je vyslovit svůj nesouhlas a případně své připomínky. Taky jsem to na jiném místě udělal. Druhá věc je napsat bezpředmětný blábol. :)
-
Holt stačí oprášit pirátské klobouky
A mimochodem, mileniálové jsou ročníky 1982-1996. Dost pochybuju, že bys byl starší, chytráku ;)
-
Můžeš refundnout. A jinak je to přesně to, co jsem psal - něco slíbili a nesplnili. Hra jako taková je to pořád dobrá, jen tam není ta přidaná hodnota, kterou naslibovali. Takže je ten shitstorm pochopitelný pro někoho, kdo očekával splnění slibů a zaplatil 30 ecek, jak píšeš.
Pro mě, jako pro člověka, co sice W3 hrál, ale nějak zásadně jsem ho neprožíval a informace o Reforged neřešil (takže nějaké rozdíly mezi sliby a výsledkem jdou mimo mě), bude výsledek takový, že si to za nějakou dobu koupím a zahraju si to, co od toho čekám - starý dobrý W3 v přeleštěném vizuálu.
-
No ale to je to o čem mluvím. Zdaleka nesplnili to, co slíbili a je pak naprosto pochopitelná (nejen) tvá nasranost. Proto říkám, že je těžké hodnotit ten produkt jako takový - hra je to skvelá, protože taková byla už dřív, jen se podělalo to všechno okolo.
-
No to je samozřejmě prasárna, o tom žádná...
-
A co lidi co ten Reforged nechtějí a chtějí hrát svoje starý verze? Nemohou protože to Blizzard nedovolí. 🙂 můžou se koukat na svoje krabicovky a zadržet slzu. Nebo můžou pirátit...
-
😂 stále vtipnější jsou tvoje komentáře je to špatná hra = špatné hodnocení. A tobě přijde málo duvodů proč to má to hodnocení? Opravdu potřebuješ abych ti to tady vypsal nebo umíš používát google?
-
Sorry ale kupoval jsem to kvůli aktualizovaným kampaním(doplněné postavy podle Lore z wow, cinematické cutscény, upravené mapy, rozmanitější nepřátelé(např na blizzconu ukazovali stratholm kde z domů někdy místo lidiček vyběhli rovnou nemrtváci nebo i nějaký ten boss) ... ) a nic z toho tam není a když říkám nic tak tím myslím vůbec nic. Takže jsem dostal jen grafický update který je mi naprosto ukradený a akorát mi díky prachmizerné optimalizaci a nové nutnosti být pořád online hra kolabuje. Takže tohle rozhodně alespoň pro mě spadá do kategorie naprosto podělané.
-
To jsou zas argumenty.."nenaplněná očekávání z původní prezentace" jaká nenaplněná očekávání ? Já a zřejmě dalších tisíce lidí si nikde nevšimlo, že by Blizz někde prohlásil,že tam nebudou updaty které prezentovali na blizzconech a díky kterým získalo tisíce před objednávek.
Nemluvě o tom,že nechtěli ze začátku vůbec vracet peníze,až když tedy znalci amerického zákona na fórech ukázali lidem jak na to a tyto znalce pak Blizz zabanoval, tak kde to jsme???
Ty tady nad tím mávneš rukou a říkáš ,že si hru koupíš za půl roku ,ale jsou lidi co hru před objednali utratili za to 30 eček a dostali kupu ho*en a nechtějí si nechat sr*t na hlavu.
Nenaplně očekávání tvl tos mě pobavil....
-
No tady to smrdí problémy v managementu, protože jediné co vlastně udělali jsou nový modely jednotek a textury a to pro ně dělalo externí studio někde v Malajsii. Samotný Blizzard to vypadá že na to skoro ani nehrábnul, protože veškeré featury nové které slíbily tam nejsou naopak jen odebrali některé staré.(nejde o novou hru, hra stále běží na původním enginu W3 z roku 2003 )
-
Ono obecně hodnotit remastery je docela složité. Pořád je to stará hra, trošku se přeleští, ale pořád je stará. A jde o to, co od toho kdo čeká. Problémy u přijetí remasterů vidím dva:
1 - když se to opravdu hodně podělá. To ale není případ Reforged, to je třeba aktuální Commandos 2 - cenzura, odstranění multiplayeru, bugy.. prostě původní hru vykostili a obsahově je výrazně slabší než původní verze. Zcela zasloužený hejt. Ale není to případ Reforged.
2 - nenaplněná očekávání s ohledem na původní prezentaci. A tady spadá právě Reforged nebo třeba Doom 3 : BFG edition. Ty hry jsou prostě i v remasteru stejně dobré, jako kdysi, jen se vývojáři neudrželi na uzdě, naslibovali hory doly o tom, jak to bude vypadat, a ono to tak není. Pak jsou hráči logicky naštvaní. Já to beru tak, že se hypu vyhnu (chápu, je to těžké, když ze strany vydavatele je to hypu celé postavené), odfiltruju ty počáteční hejty, hru si pořídím až po nějaké době a třeba ve slevě (ty ceny za remastery jsou často dost přemrštěné) a pak jsem naprosto spokojený, protože hraju oblíbenou peckovou hru v lepším hávu.
Tenhle přístup razím, proto mě aktuální nářek ohledně Reforged moc netrápí, koupím to za půl roku a užiju si to :)
-
teď už jo, ale ve chvíli kdy jsem psal předchozí komentář tak se zrovna na redditu řešilo že kdokoliv kdo hru zapnul tak refund nedostane a že lidi co na blizzardích fórech napsali návody jak o refund požádat tak dostali týdeního banána.
(nicméně stále platí že šlo o lživou reklamu, nevím ale jak je tohle právně když vrací penníze)
-
S tím koronavirem to pěkně pos*ali!
-
Nějak sem teda ještě nepochopil ten rozdíl mezi D2 a D3 .. I v D3 si můžeš udělat úplně normálního mlátiče, nebo střelce.
Je potřeba si položit otázku jestli by se dnes meta D2 také nezměnila pod náporem všech těch rozborů, grafů a profi streamerů co vtom útápí desítky tisíc hodin.
-
"blizzu, redditu a pod. "
Takže tak 1% celkových zákazníků :)
-
Tu nepodporu 21:9 jsem taky nepochopil, přitom stím ostatní hry od blizzardu nemají problém. Když spackat, tak se vším všudy.
-
je to trosku jina situace.. ubisoft svymi hrami pres sablonu presytil trh, blizzard podobne veci nedela jelikoz ma jinou politiku poctu vyprodukovanych her a stim spojeny servis