Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark

Podobně jsem to bral taky, ale pak mi došlo, co všechno je špatně. Ve chvíli, kdy by prezentovali pouhý reskin, není problém. Ale v prezentaci zmiňovali spoustu různých vylepšení, která nepřišla, a kvůli kterým si to majorita zákazníků koupila. 

Nesplnění hlavních pilířů reklamní kampaně je prostě u takhle velké a známé společnosti ultimátní fail. Ještě, když se vždycky pověst firmy honosila maximální vyšperkovaností finálního produktu a "when it's done" přístupem.

• twicer

Aby si poskytnul tu konstruktivni zpetnou vazbu tak nejdriv musis hlasovat tou penezenkou, coz se dostavas do stejneho kruhu podpory nekalych praktik.

• twicer

je treba si uvedomit ze udelat hry pred 20 lety a ted je taky trosku rozdil, jen chybejici srdicko bych vtom nehledal

• Duchino

Tak si dohraju kampaň, u které se skvěle bavím, na žádný bug nenarazím, obdivuju detailní modely, nové mise i předělanou grafiku ve 1440p, logicky pak nadšeně vpluju na herní webovky, abych se o svou radost podělil s fellow players a co nezjistím? Ono se to nikomu nelíbí, chtějí vrátit peníze...zjišťuju důvody a ono že prý před dvěma lety ukazovaly upoutávku z bety, kde bylo jiné video, než jak pak vypadá ve finále. Vracím se ke hře, tentokrát v mulťáku, jen s rozdílem, že teď se u toho budu i dost chechtat :-DDD

• twicer

Aneb když si myslíš že ručně opatchovat archívy je něco vyjímečného co nezvládne každá druhá cvičená opice :D

• Sonic není zase taková značka aby vydělala. Nezvládli to ani Pokémoni a to byl pro fanoušky splněny sen. Tady tohle je po novém traileru trapná komedie sázející na jednoho herce. Stačí použít mozek random typku z internetu. Ten film je zajimavej pouze tím odkladem. 

• Není to review bombing, není to nejhorší hra ale nejhorší hodnocení si to zaslouží protože ...už jen tak protože proto. Stále vtipnější.

• twicer

Oni vté žumpě už chvíli jsou, tohle je jen co vystříkne ven.

• Carnage666

Já nikde netvrdím že je to nejhorší hra pod sluncem já tvrdím to že lidi co se zastávají Blizzu a plivou na lidi co dávají low hodnocení nemají pravdu prostě.  A napsal jsem že tohle review bombing není! Hra je špatná tak si zaslouží špatný hodnocení, protože nevyšla tak jak jí Blizz prezentoval pro prodej, jednoduché. A žádná kauza není a nikdo se po zádech neplácá, jedinej kdo se po něčem možná plácá je Blizzard ať už je to po hlavě nebo po zádech.  A kdyby byli všichni sluníčkový a ticho tak snad dokonce lidi nedostanou ani refund, protože Blizz by si asi řekl že je teda všechno ok, ale evidetně jim user score trochu otevřelo oči a to je jedině správně.

• Taronyu

Sa mi páči, ako stále nejaký random týpek na internete stále dopredu vie, že nejaký film, nikoho nezaujíma a zaujímať nebude 😂

• Blue.Shark

Chvíli jsem se tomu smál, než mi došlo, že jedna z mých nej společností na trhu se střemhlavě vrhá do žumpy a podle všeho je na to ještě pyšná. Ta srágora, co vydali, je nejen špatný remaster, ale zkouška toho, co u hráčů projde.

Popravdě nechápu, jak může od profi recenzentů něco takového sklidit byť průměrná hodnocení nehledě na "stále je to dobrá RTS". Dobrá RTS to byla už ve vanilla verzi, takže když někdo vydává to samé a kasá se tím, že to vylepší - a nevylepšil - mělo by to dostat nálož, jak zákon káže.

• Změna Sonica, kde na to stejně většina lidí nepůjde, protože jim je celej Sonic u zadku, jen se jim líbil ten internetovej MEME co okolo toho vznikl. Navíc předělanej Sonic může vypadat, jak chce teď líp vzhledově, ale celý trailer působí 10x víc dětinsky jako předtím, což je asi v pořádku, protože to je film pro děti. Gratuluji k úspěchu davového šílenství a vlídným tvůrcům (klobouk dolů), kteří vyhodili peníze do koše, aby se zavděčili internetu předěláním filmu pro děti, který stejně nikoho nezajímá.  

Bioware končí po fiasku s Anthemem a to protože Anthem byl, je a asi už bude špatnou hrou, horší jak W3:R a i tak není Anthem tou nejhorší hrou co vznikla, takže komentář na který jsem reagoval je zcestné plácání nesmyslů, které jen všichni chcete slyšet. A Anthem položil sám sebe na to nepotřeboval žádné davové šílenství. (Když už tak lepším příkladem by bylo No Man Sky)

Reforge je fail a ve stavu jaký je teď je to špatně udělaná hra (asi tak jako letos vyjde další minimálně stovka špatných a ještě horších her), ale není to NEJHORŠÍ hra co kdy vznikla.  

• Vojtzech

Nojo, někdo vyjádří nesouhlas a někdo si nechá nasr4t do huby, spolkne to a ještě zdvořile poděkuje.

PS.: O tom, že internetová smršť negativních reakcí může zabrat, se nedávno přesvědčili např. fanoušci Sonica. Ubisoft se po hatu na Breakpoint restrukualizuje a z dávnějších dob zmíním třeba zasloužený zaříznutí týmu Bioware po fiasku s Andromedou.

• Hmmm cekal jsem neco mediocore ale tohle odflakli fakt dost .nemam moc nadeji v budouci hry blizzardu jestli jim tohle prijde jako blizzard quality . nechapu jak tam muze pracovat 10k lidi a pak vydaj tenhle sh*t kterej neni dobrej ani po graficke strance 

• Ano je to přesně ta nejhorší hra na světě a nikdy nevznikla horší. 😂

Hlavně že tu máte zase "kauzu", kde se zase všichni můžete plácat po zádech a po celém internetu psát dokola to stejné. Škoda, že to jako vždy absolutně ničemu nepomůže. :)

• Hidden

Z jednoduche uvahy - to, ze ma neco lepsi pomer cena/vykon jeste nutne neznamena, ze je to kvalitativne lepsi produkt... jen, ze ma lepsi pomer ceny k vykonu (coz je tedy konkretne u her hodne ovlivneno jeste preferencemi, protoze nelze jako treba u hardware neco objektivne zmerit). Muzu si napriklad koupit za par supu hodinky na trznici, ktere budou ukazovat presny cas s prijatelnou presnosti a jejich pomer cena/vykon bude skvely, ale neznamena to, ze to jsou lepsi hodinky nez treba drahe Breitling. Proto si nemyslim, ze podobne niceni kvalitativniho ukazatele her je dobry napad. :)

• Derp_1337

Nemůžeš s tím přístupem souhlasit? Proč ne? Teoretický poměr cena/výkon je celkem běžný ukazatel v různých průmyslových odvětvích. (PC hardware, auta, atd.)

Sice ten ukazatel drobně zvýhodňuje levnější produkty, ale tak to prostě chodí. Záleží čistě jenom na koncovém zákazníkovi jakou váhu tomu ukazateli dá: kdo si nemůže dovolit moc vyhazovat, tak si počká na slevu nebo koupí něco levnějšího. Komu na penězích nezáleží, tak si to koupí za plnou cenu.

• Carnage666

Ani se nedá mluvit i review bombingu, je to prostě špatný a takový hodnocení si to zaslouží.

• Carnage666

Takže ti nevadí že na Blizzconu ukazovali ukázku kde se mezi sebou baví 3 postavy v cinematic kameře ale ve finální verzi na ně koukáš shora jak se nemotorně jejich modely otáčejí na sebe a něco drmolí ústama a dole máš k tomu titulky? 😂 to je regulérní lež prostě a to kromě téhle scény slibovali že to tak bude v celý hře a není, to z Blizzconu ani není ve finální hře.

• Veskoslav

Podívej se, jak dopadl remaster Starcraftu a jak Warcraftu...Spokojený může být fakt jenom člověk, co nikdy nehrál originál a je to jeho první hra od Blizzardu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit