Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě herní styl byl postavený jinak, ale nemyslím si, že špatně. Pokud člověk jen hledá ultimátní buildy a kopíruje žebříčky, nemůže moc rozmanitosti pochopitelně čekat. Když se zapřemýšlí, jdou postavit různorodé buildy a na itemizaci pochopitelně záleží. Komu chybělo naklikávat desítky bodů do statu, pro toho je paragon. Jinak hra nabízí poměrně dostatek obsahu, z dnešního pohledu tedy už značně ohraný, což zase lehce zachraňují nové sezóny. Co se grafiky, už při vydání se mi například moc nelíbily modely postav, ale stylizace za mne hře dodávala parádní atmosféru, dokreslenou hudbou. Klasická 3D grafika tohle moc neumí, stárne rychleji, působí tuctově a zaměnitelně. Co se týče počtu předplatitelů, tam podle mě Blizzard trochu zaspává trend, kdy všichni chtějí rychleji vydávaný obsah. BFA byl snad nejrychleji prodávaný datadisk, nicméně když po půl roce příjde patch, který přidá tak hoďku, dvě sólo contentu, nemůžou čekat, že u toho lidi vydrží nadšení.

• Jen jelito zaplatí v tý restouraci předem :P Normální člověk počká až co mu donesou a pokud se mu to nelíbí, tak s díky odmítne. 

• Say10

To nevím. Jako hodnotit to 1-10 nebo 0-100% mi přijde jako zbytečnost tady. Prostě buď splnily to co slíbili a je to úspěch či částečný úspěch (podle toho jak to provedli a zvládli) nebo prostě jako tady něco slíbili a splnily sotva půlku a pak je to prostě neúspěch. A jestli tomu někdo dal 0/10 nebo 4/10 je už asi jedno. Za mě fajn důvod si znovu zahrát klasiku, ale po dohrání bych si radši dal originál.

• iSpirit

ten review bombing je strašný zlo. Většina těch 0 je od hráčů, co to nehrála, jen se přidali k hatu. Strašná doba. 

Jinak ten remaster byl humus už od začátku. Psal jsem tady při představení, proč to neudělají zcela znova na novém enginu s pořádnou grafikou a ne tady tenhle humus, který nevypadá hezky snad pro nikoho.

• Holt si s náma vývojáři v poslední době vytírají řiť. Jo, když se hry dělaly srdcem a proto, že to vývojáře bavilo a chtěli si uskutečnit sen... Dnes je to o tom, o čem je dnes celý svět... o prachách.

• Jdu do restaurace, kde si zaplatím za pořádný steak, a pingl mi přinese hambáč z mekáče... já bych mu teda jednu vrazil a podnik by dostal hodnocení 5-.

Tohle je dost podobný, dostávají, co si zaslouží.

EDIT: opraven překlep

• Hidden

Klasicke argumentacni fauly, takze asi netreba nijak dale reagovat.

• Hidden

Ne, ja jen rikam, ze davat tomu hromadne 0 misto nejakeho realistickeho hodnoceni je proste review bombing. Tim nerikam, ze ten remaster je super, ze Blizzard ze sebe vydal to nejlepsi a tak dale, ale na nulu to proste neni. ;)

• Taronyu

Je to hotová drzosť očakávať dokončený a kvalitný produkt v deň vydania že?

• axell1990

Jak day one? jak čekat půl roku? Tohle není nějaké mmo, dokonce to není ani nová hra, jen remaster to musí fungovat day one zejména když vezmu v potaz, že vydání o půl roku odložily. Nemluvě o tom že půlku feature co tam měli být tak úplně vypustili , přesto že už shrábly dávno peníze z předobjednávek a na webu je stále mají uvedeny jako by se nechumelilo. Tohle je normální klamná reklama doufám že dá někdo dohromady hromadnou žalobu protože tohle je do nebe volající už.

• Say10

Takže chápu dobře, že podle tvé logiky je správné, že když někdo naslibuje hory doly, pak vydá silně okleštěnou verzi svého slibu (za stejnou cenu) a je to aspoň trochu hratelné, tak je to vlastně úspěch? A ještě má tu drzost říct, že vlastně to okleštění udělal pro nás, protože to co slíbil původně, by se nám tak nelíbilo nebo by nám kazilo vzpomínky. To je trochu vtip ne? No uznej sám.

• Murlock

Reaper of Souls neopravil vůbec nic. Hratelnost ala cookie clicker kde na itemizaci a  skillech nezáleží nadále zůstává. Balance také neexistující, hlavně že to má víc jak 15 obtížností. O tom, že vizuální styl a hlavně atmosféra je asi jako v Disney pohádce ani nemluvim. To jestli Legion byl dobrý už nevim, protože grupa lidí se kterou jsem WoW od BC hrál to zalomila a já s ní. Nicméně nadále klesajícím subs zabránit nedokázal, takže asi tak.  

• pockal bych tak pul roku a kouk se na tu hru s odstupem, jestli budou problemy pretrvavat...

nahajpovany lidi co kupujou hry v day one ... a pak se jako diví že to neni vypolišovany...

blizz se pochlapil s tim ze vraci penize, hru poladi, a pak penize dostane zpet

je to novodobé PR?

• MalyZeli

Tak to mas asi neco se zrakem... kvuli lidem jako ty vypada herni prumysl tak jak vypada. Blizzard nezaslouzi nic vic, muzou byt radi jen za spatny recenze.

• Hidden

Me to prijde cele dost nafouknute. Ano, ten remaster mohl byt lepsi, ale je videt, ze nejaka prace na nem vyvinuta byla. Ano, o Blizzardu pod Activision si lze myslet sve. Ale davat tomu 0 na Metacriticu je opravdu jen review bombing lidi, kterym bylo zpusobeno bebicko slapnutim na nostalgickou ruzovou vzpominku.

• To si úplně nemyslím. D3 neměl sice zrovna nejpovedenější start, časem se ale dokázal slušně vybrousit a třeba datadisk, sezóny a halda updatů z toho udělal úplně jinou hru. WoD byl datadisk, který začal velmi dobře a měl obrovský potenciál, spousty lidí na něj vzpomíná v dobrém, včetně mě. Bohužel zaříznutý a jalový obsah hodně ublížil. Legion je zase mezi lidmi považován jako velmi zdařilý. Mezi tím jsme tu měli veleúspěšný Overwatch. Teď se ovšem karta poněkud obrací. BFA nebyl přímo špatný datadisk, nicméně opět trpí značně jalovým a odfláknutým obsahem, Immortal byla poněkud facka fanouškům, Overwatch 2 mi zatím připadá jako úplně zbytečně existující záležitost, Diablo 4 je ještě daleko a s Shadowlands může ukázat, jestli hry od Blizzardu budou ještě za něco vůbec stát.

• Murlock

Tenhle názor mě fakt dostává "současný Blizzard už dávno není tou firmou kterou známe" když každý kdo měl oči a mozek věděl, že s Blizzardem je něco špatně už od D3 a WoD.

• Nieje. Vychadza sa z predpokladov na forach blizzu, redditu a pod. Ak je hra uspesna tak sa vzdy Blizz pochvali v pocte predanych kusov. Pri remastry Crash Bandicoot sa Activision chvalil cislami, tu mlci. Na reddite sa da dohladat post kde Blizz banoval ludi, ktori pomahalu ludom s refundom.

• klasika Activision-Bli$$ard 🤮

• Tak oni to vlastně dělají pro nás. Protože koukat na prkenné postavičky v ingame prostředí, které nehnou brvou, kolem nich blikají aury a podobně, je daleko více do děje vtahující, než původně představené filmečky. O hře jsem si v poslední době moc nezjišťoval, takže jsem měl takovou naivní představu, že mají v plánu udělat kompletní předělávku hry, ne jen plesknout nové modely, textury a animace na tu původní, trochu okleštit, nasekat nějaké další problémy a vydat s velkou slávou za 30/40 euro. Alespoň to UI mohli předělat, jak bylo slíbeno a že hra vyjde bez podpory 21:9 v roce 2020 je také na pováženou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit