Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To je rozhodně zdrcující ono občas to bývá naopak že se ukončí velká hra ale tady ukončují velké MMMO (!!!!) *7* Hmm.
  • ringmancz
    koupili podíl Vivendi. sice spadají pod Activision, ale hry si vydávají sami
  • deridon
    tím pádem měl Minecraft skončit dřív než začal..
  • Archage je prostě další z řady korejských her co se na EU/NA trhu prostě neuchytí. Stejně jako Lineage 2, Aion, Tera ... etc. Ty hry nejsou stavěny na naše individualistické tendence. Spíš počítají se spoluprací stovek hráčů najednou a to v našich končinách nefunguje úplně 100% (o šíleném grindu nemluvě).

GW2 dojel na to, že se ze hry snažil Nexon vyždímat maximum a taky podle toho ta hra dopadla. Za "living story questy" si člověk musí zaplatit nebo grindit jak magor týden atd.

Ze všech těch novodobých MMO můžu snad doporučit jen 2. EvE (není pro každého) a FFXIV. Nicméně na Tiscali se o FFXIV nedočtete, protože na něj má redakce asi averzi ...
  • Titan byl asi podobny Destiny a z Destiny se stal velky pruser, takze to odpiskali a v soucasne dobe je v mode delat nezavisle hry pro nezavisle hrace, takze to Blizzard vyuzije i ke zmene image firmy. To je asi vse.
  • Teď upřímně - Who gives a shit?
  • Nevím, kdy si hrál WoW naposledy, ale na nějaká rozumná nastavení si bere hodně výkonu. Možná na nějaké minimální absurdní nastavení to běhá na všem, ale jinak už dávno ne. WoW textury, efekty atd. už jsou stejně náročné třeba jako v Guild Wars 2 - mám oboje, hraju oboje, oboje si bere dost HW prostředků. Poté co vyjde WoD, to bude ještě náročnější hra.
  • Přesycený nevím. Možná. Neumím říct. Podle mě je tu pořád místo byť na menší MMO, která vezmou část trhu, případně přiláká hráče, kteří zatím MMO nehrají. Možná by to chtělo malá MMO bez obrovských rozpočtů.
  • Když někoho nezajímají hry od blizzu tak proč to řešíte ? kr3téni , fakt bez vás blizzard padne
  • Já mám rád WoWko i po TBC, ale to je věc vkusu. Pandy mě moc nedostaly, zatímco WoD mi nezní zle. Přesto s tebou jinak zcela souhlasím. Je čas na změnu a na jiná MMO. Bohužel zatím tu vidím jen vypočítavé komerční projekty typu ESO.
  • Když už se tu diskutovalo obecně o MMO, souhlasím s tím, co už tu někteří naznačili. V podstatě jde jen o tohle:

Vývojáři, dejte hráčům herní mapu (hřiště na hraní), nástroje a dál už jen spravujte, případně rozšiřujte.

Questy jsou zbytečnost. Nechte hráče hrát hru a nenuťte je jít po jasně vymezených liniích. Jednak ty příběhové linie ne všem sednou (každý je jiný) a k tomu se dříve či později dopracujete do fáze, kdy hráč dojde na konec a nemá co dělat. Když ale necháte hráče si hrát, na konec nedojdou a vy nebudete muset narychlo vytvářet tzv. end game content, který vás stojí zbytečně velký peníze a nic z toho nakonec není, hráči to udělají a jdou dál a chtějí víc. Nechte to na pvp a pve eventech. Neopakujte stejné chyby, co tu byly už tolikrát.

Koukněte se očkem na ArcheAge. Ta hra vypadá jako asijský humus, ale má pár zajímavých prvků a nemusí nakonec být tak špatná. Anebo bych doporučil Guild Wars 2, která sice mnoho hráčů zklamala, ale přesto je dál než řada jiných větších titulů (hm, ESO?). Pokud chcete wow like, ale nebaví vás grind a jde vám o příběh a velký herní svět, zkuste LOTRO. Jasně, je to v podstatě takový levnější WoW klon, ale podle mě má něco do sebe.
  • Presne! Dokud se novej boss nenarodi a nevyroste tak at ve hre neni! milionkrat vyplenit jeden a ten samej dungeon ubohost, chci poradnou jeskyni kde se budou muset domluvit hraci a neustale utocit az se jim ji podari vycistit a pak uz zustane vycistena neze se tam po par sec. vysublimuji ze vducho prazdan znovu ty sami mobove to je ohrany koncept chi nove MMO jake tu jeste nebylo nove MMO kde budou GM denne reagovat na deni ve hre a hru uspusobovat reakci hracu
  • JezboX
    TBC je Tuberkulóza. Dobře si to zapamatuj protože počet nakažených zase stoupá *5*
  • wenceslaus
    Vanila - původní verze. V tomhle případě bez datadisků (proč je vanilka braná jako synonymum k "čistý základ" je mi taky záhadou)

TBC - the burning crusade, první datadisk WoW.
  • je jich mnoho ale žadna nestoji za nic, tady je porad velka dira na trhu. a proč bychom nemohli čekat inovace?
  • Já už jsem fakt asi starej, nic mi ty zkratky neříkají a vanilku znám ze zmrzliny...
    Co je TBC? Znám to jen jako pokračování příště. A ta vanilka?
  • wenceslaus
    Já bych wow nechtěl vůbec (design Blizzardu je pro mě utrpení).

Tu grafickou úpravu v datadisku beru jako záplatu, aby hravydržela třeba 2-3 roky... ale potom?

Myslím že by Blizzard o dost přišel, kdyby neplánoval WoW 2 (ideálně po Warcraftu 4 jako reklamě).
    Už teď si musel všimnout kolísavého počtu hráčů.
  • Jak vis ze nezkousi nove veci. O Titanu se vpodstate nic nevi, treba s nim zkouseli neco noveho a nevyslo to.
    Karetni hru taky delali jako novy zanr se kterym nemeli zkusenosti. MOBA hru vytvareji taky prvni vlastni hru tohoto zanru, nebot DOTU 1 oni neudelali.
    A u obou her se snazi o urcite zmeny a "vylepsit" ji. Otazka je jestli se jim to vede nebo ne, ale nerekl bych ze nezkousej nove veci.
  • Az na ten detail, ze wow diky te sve "technologicke zastaralosti" bezi zcela s prehledem i na kalkulacce, narozdil od spousty "uber super modernich" games, ktery nebezej ani na HW za 50+kKc. Navic je diky hromade let provozu pomerne slusne odladena, takze nenarazis na bugy na kazdym rohu.

Samozrejme, je to svym zpusobem neuveritelna nuda, jenze to drtiva vetsina MMO. Vsechny si sou podobny jak vejce vejci, zadny napady, zadna vyzva pro hrace.

Jak bylo receno vejs, dneska ma sanci jedine MMO, kde VSE budou ovlivnovat hraci, pripadne s drobnym vedenim najatych GM. Co je to za MMO, ve kterym muzes videt pokupe maximalne 20-30 hracu? Co je to za MMO, kde je vsechno instance? Co je to za MMO, kde kazdej hrac vypalil mesto a to vesele dal stoji? Kde desitky hracu zabijej porad dokola stejnyho bose kterej se spawnuje co par vterin?

Od soudoby hry ocekavam, ze kdyz nekde neco znicim, je to zniceny, kdyz neco zabiju, je to mrtvy ...
  • wow 2 rozhodne nepripravuje ostatne zastaralost blizz resi prave ted datadiskem dreanor prinese stare lokace v nove grafice, stare postavy nove detailne vymodelovane a vyanimovane... ty bys kvili tomu chtel hned wow2, activision-blizidzard to poresil po svem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit